• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel deneyimleyememe

Peki ilk kez deneyim yaşayacak biri için ne önerirsiniz

@terazi cicegi mesajımı iyi okumadınız sanırım. Kullanıcıya cevap verdim. Hanımefendi belli ki ilk kez deneyim yaşatacak ve tedirgin. Abartman gerçeği olduğu gibi aktardım. İlk günlerden bahsediyorum ayrıca. Kendini kasarda belki bir adet ağrısı kadar ağrı olur. Kendini sıkmazsa rahatça yapabilir. Birkaç aya da iyice alışır rahatlar zaten. Ben ömür boyu acı çekeceksin mi yazmışım oraya iyi bak bakalım😊
Kasarsam ilişkiye izin veremeyeceğimi söylemişlerdi bana o andaki kasılmadan korkuyorum sanırım onu nasıl aşabilirim ya da kasılsam sadece biraz ağrım mı olur

Kasarsam ilişkiye izin veremeyeceğimi söylemişlerdi bana o andaki kasılmadan korkuyorum sanırım onu nasıl aşabilirim ya da kasılsam sadece biraz ağrım mı olur
Ben kendi deneyimimi söyleyim. İlk denediklerimde istemsizce kasılıyordum ve penisin girmesine izin vermiyordum. Kasılnca zaten penis giremiyor. O yüzden vajina girişinde biraz ağrı oluyordu. Nefes egzersizleri ile her seferinde biraz daha ileri gittim. İlk haftalar alışık olamamızdan kaynaklı ilişki esnasında ağrı oldu. Ama bu ağrı öyle korkulacak derecede bir şey değil. Zorlanırsanız kayganlaştırıcı kullanın. Kendinize zaman tanıyın. İlk kez deneyimliyorsunuz, hemen olacak diye bir şey yok.

Back
X