• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki

Burdan bakınca dar olduğunu anlayabilecek güçleriniz varmış sizinde tebrikler :KK70:
Özel güçlerden fln çok bahsediyorsunuz, yoksa siz hala o çizgifilmlerini mi izliyorsunuz?:KK70:

Bu arada En azından girmediğine göre bol olmadığını güç sarfetmeden anlayabiliyorum, azıcık tahminle 🤣🤣

Bizimde hemen olmamisti demekki benimkide darmış genis olanlar muhattap olmasin benle 😂😂😂
Benim için farketmezdi kondomlu kondomsuz ben evliydim ve ilk dkdan beri hamile kalırsam sorun yok diyodum battı balık yan gider kalırsam da kalırdım kalmadım ama hemen 😅

Benim için farketmezdi kondomlu kondomsuz ben evliydim ve ilk dkdan beri hamile kalırsam sorun yok diyodum battı balık yan gider kalırsam da kalırdım kalmadım ama hemen 😅
Kondom bana alerji yapmıştı 🙃halbukisi ne hayallerle almistim tirtikli tirtikli 😂😂

Müne değil Mune :KK59:
İsimler yanlış akılda kalabilir fakatt bazı şeyler nettir. Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi an :KK70:Komik kadınsın sen, iyiki kk da sen varsın ya. Yoksa daha az gülerdik.

Özel güçlerden fln çok bahsediyorsunuz, yoksa siz hala o çizgifilmlerini mi izliyorsunuz?:KK70:

Bu arada En azından girmediğine göre bol olmadığını güç sarfetmeden anlayabiliyorum, azıcık tahminle 🤣🤣
Evet siz izlemez misiniz tavsiye ederim bir şeyleri geliştiriyor mutlaka😂

Ha sadece dar olduğu için olmaz doğru, haklısınız AZICIK tahmininizle :KK70:

Valla samimi soruyorum ne problemi var ki geriçekilme yönteminin. Çok fazla tepki verdin valla artık anormal birşey diye düşünmeye başladım 🤣🤣
Erkekte içeri boşalırken sorun olabiliyor mesela sonrasında. Ayrıca sperm olabiliyor sıvıda da boşalmadan da. Prezervatifi ereksiyon ile takın diye bir yazı paylaştım yukarda.

Kondom bana alerji yapmıştı 🙃halbukisi ne hayallerle almistim tirtikli tirtikli 😂😂
Anaaaa bunu bugün bi yerde okudum tırtıklı mı tırtıksız mı diye o ne ki dedim cips mi ne ola ki 🤣🤣🤣😅😅😅 Hiç incelemedim ya ben oy 😆😅🤣

Anaaaa bunu bugün bi yerde okudum tırtıklı mı tırtıksız mı diye o ne ki dedim cips mi ne ola ki 🤣🤣🤣😅😅😅 Hiç incelemedim ya ben oy 😆😅🤣
Benim herif almış çifte zevk diye tirtikliydi dışı 😂😂😂😂😂😂😂 acıyınca başlarım Tirtigina demistim 😂

İsimler yanlış akılda kalabilir fakatt bazı şeyler nettir. Merve bi konuda laylon yazmıştın hatırladın mı fakat o Naylon olacak diye sana yazmıştım . Yeminederim o aklıma geldi bi an :KK70:Komik kadınsın sen, iyiki kk da sen varsın ya. Yoksa daha az gülerdik.
:skandal: doğrusu bu muymuş? Hemsirecik Hemsirecik ben de elendim.

Back
X