- 20 Kasım 2018
- 15.145
- 57.061
- 598
- 35
- Konu Sahibi jinquinzel
-
Bu tamamen size bagli. Acı hissi siz kendinizi sikmazsaniz, acıya odaklanmazsaniz olmaz. Kaslarinizi rahat birakmaniz gerekiyor. Bu is zevkli olmasa milyonlarca kadin yapıyor olmazi oyle dusunun.Kendimi elimde olmadan kasıyorum. Rahat olmaya çalışıyorum ama elimde değil. Bunu nasıl aşabilirim
Hiçbir travmam yok yalnızca herkeste olabileceği kadar oraya bir şey olmamalı algısı var. Hiç böyle bir aorun yaşayacağımı düşünmezdim. Evlenmeden önce gayet istiyordum. Ama ilk denemede biraz yanma hissettiğim için sanırım korkuyorum. İlkinde biraz yanma normal değil mi ve ilk giriş biraz zor olmaz mı ? Kolayca akıp gitmeli mi ya ben de bunu anlamıyorum inanınÖncelikle cinselliğe dair bir travmanız, korkularınız varsa psikologtan destek almanızda yarar var. Cinsellik acı verici bir şey olsaydı hiç kimse cinsellik yaşamak istemezdi öyle düşünün. Kendinizi kasıyorsunuz bu da ilişkiyi zorlaştırır. Ön sevişme uzadıkça bedeniniz de gevşer kaslarınız da açılır. Eğer bu sorun devam ederse mutlaka jinekologa ve psikoloğa gitmenizi öneririm.
Ne kadar bir sürede aştınız acaba bu durumuBen de böyle bir vajinusmustum ucu bile giriyordu sonra duvara tosluyordudediğim gibi çişini yapar şekilde salarsan eşin girebilir.
Lya'la Sekse Giriş ahshdhKonulu birşeyler geldi aklıma tovbest...
Ahhdh siz beni yeni bir sekstore sokacaksiniz anlasildi ahshdhçubuk mantıklı " oğlummmmm buraya buraya salak mısın deliği de mi görmüyon ,kızım sen de aç şu bacağını "sonra kıçına da bir kırbaç müko
Chatgptni de alet ediyorsun bunlara ahshdGayet güzel açıklamışsın canım bu yazdığını chatgptye attım bak ne diyor
Çok güzel tarif ettinizAslında dediğiniz pozisyonun adı var: “edge of the bed” (yatağın kenarı) pozisyonu diye geçiyor. Türkçe’de özel bir ismi pek kullanılmıyor ama genelde “yatak kenarı pozisyonu” deniyor.
Sizin anlattığınızda kişi sırtüstü yatakta uzanıyor, kalçalar yatağın kenarına geliyor, bacaklar aşağıya doğru ya da partnerin beline sarılacak şekilde ayarlanabiliyor. Partner ise ayakta veya dizlerinin üzerinde oluyor.
Bu pozisyonun avantajları:
Siz tamamen uzanmış oluyorsunuz, yorulma daha az. Bacaklarınızı dilediğiniz gibi ayarlayarak daha rahat hissetme şansı var. Partnerin kontrolü daha net oluyor ama siz de bedeninizi yönlendirerek rahatlık sağlayabiliyorsunuz.
Çevremde yanma olduğunu söyleyen de var. Ama bende yanma olmadı hiç. İlk ilişkimde hazır ve istekliydim. Vajina yeterince kaygan ve ıslak olduğunda aynı zamanda zihin de sekse hazır oluncaHiçbir travmam yok yalnızca herkeste olabileceği kadar oraya bir şey olmamalı algısı var. Hiç böyle bir aorun yaşayacağımı düşünmezdim. Evlenmeden önce gayet istiyordum. Ama ilk denemede biraz yanma hissettiğim için sanırım korkuyorum. İlkinde biraz yanma normal değil mi ve ilk giriş biraz zor olmaz mı ? Kolayca akıp gitmeli mi ya ben de bunu anlamıyorum inanın
Ay herkesin yaptığını ben yapamıyorum ön sevişmede bir sorun yok iş oraya gelince bacaklarım titriyor kastığımı hissedebiliyorum yani kendimi . Bu işin sonu jinekologta bitecek gibi duruyorBu tamamen size bagli. Acı hissi siz kendinizi sikmazsaniz, acıya odaklanmazsaniz olmaz. Kaslarinizi rahat birakmaniz gerekiyor. Bu is zevkli olmasa milyonlarca kadin yapıyor olmazi oyle dusunun.
On sevismeyi guzel yapın, icki iciyorsaniz biraz icin gevşeyin, aceleye getirmeyin.
Herkes aynı değil. Rahatça olmuş kişilerle de hiç kıyaslama kendini. Bu seni daha da çıkmaza sokar.Hiçbir travmam yok yalnızca herkeste olabileceği kadar oraya bir şey olmamalı algısı var. Hiç böyle bir aorun yaşayacağımı düşünmezdim. Evlenmeden önce gayet istiyordum. Ama ilk denemede biraz yanma hissettiğim için sanırım korkuyorum. İlkinde biraz yanma normal değil mi ve ilk giriş biraz zor olmaz mı ? Kolayca akıp gitmeli mi ya ben de bunu anlamıyorum inanın
1,5 ayda yendim. Ne zaman ilişkiye gircek olsam popomdan iğne olurmuş gibi kasıyordum kaslarımı ve bunun farkında bile değildim. Kegel egzersizi yapmaya başlayınca kastığımı anlayabildim. Ben dilatör ile evde çalıştım sana yazmış olduğum gibi çişini yapar gibi yapman lazım.Ne kadar bir sürede aştınız acaba bu durumu
Biraz yanma, biraz aci veya zorlanma olsa da yapamayacaginiz kadar olmamalı. Yani devamini getiremeyeceginiz, bırakmak isteyeceğiniz kadar oluyorsa orada vucudunuz size engel oluyordur.Hiçbir travmam yok yalnızca herkeste olabileceği kadar oraya bir şey olmamalı algısı var. Hiç böyle bir aorun yaşayacağımı düşünmezdim. Evlenmeden önce gayet istiyordum. Ama ilk denemede biraz yanma hissettiğim için sanırım korkuyorum. İlkinde biraz yanma normal değil mi ve ilk giriş biraz zor olmaz mı ? Kolayca akıp gitmeli mi ya ben de bunu anlamıyorum inanın
ulan en ilkel şey sevişmek -vajinusmusları konu dışı bırakarak- bunu da becerin lütfen ya ,gerçekten çok komik.Lya'la Sekse Giriş ahshdh
Ahhdh siz beni yeni bir sekstore sokacaksiniz anlasildi ahshdh
Chatgptni de alet ediyorsun bunlara ahshd
Benim dedigimi demis iste. Lyagpt olacagim ben de.
Yatak kenari pozisyonu olarak listeye aliyorum efenim bunu.
Sevişemeyenlerin hepsi vajinusmus ki dereceleri var hafif düzeyde olanlar öyle olduğunu kabul etmiyor sadeceulan en ilkel şey sevişmek -vajinusmusları konu dışı bırakarak- bunu da becerin lütfen ya ,gerçekten çok komik.
Benim o bölgemi birinin görmesi hakkında takıntılarım vardı yani kimse görsün istemiyordum belki de bundan dolayı kasıyorum kendimi. Peki ilk ilişkide erkegin üstte oldugu pozisyonda mı yapılmalı ? Biz denedik ama olmadı bu da garip mesela herkeste olan şey bizde neden olmadı allahım kafayı yıyecgjmÇevremde yanma olduğunu söyleyen de var. Ama bende yanma olmadı hiç. İlk ilişkimde hazır ve istekliydim. Vajina yeterince kaygan ve ıslak olduğunda aynı zamanda zihin de sekse hazır olunca
" devam et yardır, sorun yok" komutu veriyor.
aynısı yaaa ben de kalcalarımın kasıldıgını hissedebiliyorum. 1.5 ayda aşılabilen bir şeyse çok iyi çünkü ben kendimi gerçekten caresız hıssetmeye baslayacagım artıkHerkes aynı değil. Rahatça olmuş kişilerle de hiç kıyaslama kendini. Bu seni daha da çıkmaza sokar.
1,5 ayda yendim. Ne zaman ilişkiye gircek olsam popomdan iğne olurmuş gibi kasıyordum kaslarımı ve bunun farkında bile değildim. Kegel egzersizi yapmaya başlayınca kastığımı anlayabildim. Ben dilatör ile evde çalıştım sana yazmış olduğum gibi çişini yapar gibi yapman lazım.
olabilir , insan bilmediği şeyi anlamıyor. yani düz yol ya ak git moduna giriyorumSevişemeyenlerin hepsi vajinusmus ki dereceleri var hafif düzeyde olanlar öyle olduğunu kabul etmiyor sadece
Tamam vajinusmussun işte. Merak etme hafif düzeydesin hızlıca halledersin. Dilatör sipariş et bir an önce. Seni bir sayfaya etiketlicem oradaki yorumları da oku.Benim o bölgemi birinin görmesi hakkında takıntılarım vardı yani kimse görsün istemiyordum belki de bundan dolayı kasıyorum kendimi. Peki ilk ilişkide erkegin üstte oldugu pozisyonda mı yapılmalı ? Biz denedik ama olmadı bu da garip mesela herkeste olan şey bizde neden olmadı allahım kafayı yıyecgjm
aynısı yaaa ben de kalcalarımın kasıldıgını hissedebiliyorum. 1.5 ayda aşılabilen bir şeyse çok iyi çünkü ben kendimi gerçekten caresız hıssetmeye baslayacagım artık
ulan en ilkel şey sevişmek -vajinusmusları konu dışı bırakarak- bunu da becerin lütfen ya ,gerçekten çok komik.
Öncelikle kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın sakın. Benim bir arkadaşımda vajinismus sorunu vardı doktora gitti, dilatör setini alıp kullandı, psikoloğa da gitti çünkü travması vardı. En sonunda sorunu çözdü. Kendinize inanın ve bedeninizi rahat bırakın. Kendinize ve eşinize güvenin.Ay herkesin yaptığını ben yapamıyorum ön sevişmede bir sorun yok iş oraya gelince bacaklarım titriyor kastığımı hissedebiliyorum yani kendimi . Bu işin sonu jinekologta bitecek gibi duruyor
Sıkıyoruz kız işte yolları kapatıyoruz. Ben hala eşime diyorum canımı sıkma kapıları kapatırım diyeolabilir , insan bilmediği şeyi anlamıyor. yani düz yol ya ak git moduna giriyorum
olabilir , insan bilmediği şeyi anlamıyor. yani düz yol ya ak git moduna giriyorum
hangi kayganlastiriciyi kullandiniz? belki o yapmistir yanmayiYani gergin olduğum için yeterince ıslanmıyor ve kayganlaştırıcı da kullandık ilk seferde biraz zorlaması gerekiyor değil mi
ağlama işte kendini de kodlama bir kaç kez yap alışırsın. demekki ıslanmıyorsun kayganlaşmıyor ya da enfeksiyon tahriş vs var.Akıp gitmediği için bu durumdayız herkesın yaptıgını ben nıye yapamıyorum oturup aglayacagım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?