İlk cinsel ilişki

Kendimi elimde olmadan kasıyorum. Rahat olmaya çalışıyorum ama elimde değil. Bunu nasıl aşabilirim
Bu tamamen size bagli. Acı hissi siz kendinizi sikmazsaniz, acıya odaklanmazsaniz olmaz. Kaslarinizi rahat birakmaniz gerekiyor. Bu is zevkli olmasa milyonlarca kadin yapıyor olmazi oyle dusunun.
On sevismeyi guzel yapın, icki iciyorsaniz biraz icin gevşeyin, aceleye getirmeyin.

Hiçbir travmam yok yalnızca herkeste olabileceği kadar oraya bir şey olmamalı algısı var. Hiç böyle bir aorun yaşayacağımı düşünmezdim. Evlenmeden önce gayet istiyordum. Ama ilk denemede biraz yanma hissettiğim için sanırım korkuyorum. İlkinde biraz yanma normal değil mi ve ilk giriş biraz zor olmaz mı ? Kolayca akıp gitmeli mi ya ben de bunu anlamıyorum inanın

Konulu birşeyler geldi aklıma tovbest...
Lya'la Sekse Giriş ahshdh

çubuk mantıklı " oğlummmmm buraya buraya salak mısın deliği de mi görmüyon ,kızım sen de aç şu bacağını "sonra kıçına da bir kırbaç müko
Ahhdh siz beni yeni bir sekstore sokacaksiniz anlasildi ahshdh

Chatgptni de alet ediyorsun bunlara ahshd
Benim dedigimi demis iste. Lyagpt olacagim ben de.
Yatak kenari pozisyonu olarak listeye aliyorum efenim bunu.

Çevremde yanma olduğunu söyleyen de var. Ama bende yanma olmadı hiç. İlk ilişkimde hazır ve istekliydim. Vajina yeterince kaygan ve ıslak olduğunda aynı zamanda zihin de sekse hazır olunca
" devam et yardır, sorun yok" komutu veriyor.

Ay herkesin yaptığını ben yapamıyorum ön sevişmede bir sorun yok iş oraya gelince bacaklarım titriyor kastığımı hissedebiliyorum yani kendimi . Bu işin sonu jinekologta bitecek gibi duruyor

Herkes aynı değil. Rahatça olmuş kişilerle de hiç kıyaslama kendini. Bu seni daha da çıkmaza sokar.
Ne kadar bir sürede aştınız acaba bu durumu
1,5 ayda yendim. Ne zaman ilişkiye gircek olsam popomdan iğne olurmuş gibi kasıyordum kaslarımı ve bunun farkında bile değildim. Kegel egzersizi yapmaya başlayınca kastığımı anlayabildim. Ben dilatör ile evde çalıştım sana yazmış olduğum gibi çişini yapar gibi yapman lazım.

Biraz yanma, biraz aci veya zorlanma olsa da yapamayacaginiz kadar olmamalı. Yani devamini getiremeyeceginiz, bırakmak isteyeceğiniz kadar oluyorsa orada vucudunuz size engel oluyordur.

Lya'la Sekse Giriş ahshdh

Ahhdh siz beni yeni bir sekstore sokacaksiniz anlasildi ahshdh

Chatgptni de alet ediyorsun bunlara ahshd
Benim dedigimi demis iste. Lyagpt olacagim ben de.
Yatak kenari pozisyonu olarak listeye aliyorum efenim bunu.
ulan en ilkel şey sevişmek -vajinusmusları konu dışı bırakarak- bunu da becerin lütfen ya ,gerçekten çok komik.

Benim o bölgemi birinin görmesi hakkında takıntılarım vardı yani kimse görsün istemiyordum belki de bundan dolayı kasıyorum kendimi. Peki ilk ilişkide erkegin üstte oldugu pozisyonda mı yapılmalı ? Biz denedik ama olmadı bu da garip mesela herkeste olan şey bizde neden olmadı allahım kafayı yıyecgjm
aynısı yaaa ben de kalcalarımın kasıldıgını hissedebiliyorum. 1.5 ayda aşılabilen bir şeyse çok iyi çünkü ben kendimi gerçekten caresız hıssetmeye baslayacagım artık

cix misyonerle zor
bence guzel bir sofra hazirla
tatlis bir elbise giy
tam balik mevsimi balik yap, sarap ac, muzik falan koy. yemegi yedikten sonra otur sandalyedeki adamin kucağına , o pozisyonla hem tum kontrol sende olur hem cok rahat edersin

Tamam vajinusmussun işte. Merak etme hafif düzeydesin hızlıca halledersin. Dilatör sipariş et bir an önce. Seni bir sayfaya etiketlicem oradaki yorumları da oku.

Olmuyor bacım olmuyor yaa. Ben de bu sorunu yasayacagımı asla dusunmezdım gayet ısteklıydım ama iş oraya gelince istemiyorum bile inan
ulan en ilkel şey sevişmek -vajinusmusları konu dışı bırakarak- bunu da becerin lütfen ya ,gerçekten çok komik.

Ay herkesin yaptığını ben yapamıyorum ön sevişmede bir sorun yok iş oraya gelince bacaklarım titriyor kastığımı hissedebiliyorum yani kendimi . Bu işin sonu jinekologta bitecek gibi duruyor
Öncelikle kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın sakın. Benim bir arkadaşımda vajinismus sorunu vardı doktora gitti, dilatör setini alıp kullandı, psikoloğa da gitti çünkü travması vardı. En sonunda sorunu çözdü. Kendinize inanın ve bedeninizi rahat bırakın. Kendinize ve eşinize güvenin.

Akıp gitmediği için bu durumdayız herkesın yaptıgını ben nıye yapamıyorum oturup aglayacagım artık
ağlama işte kendini de kodlama bir kaç kez yap alışırsın. demekki ıslanmıyorsun kayganlaşmıyor ya da enfeksiyon tahriş vs var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…