İlk cinsel ilişki

Ben de zorlananlardan biriyim.İlk gece çok acı hissettiğim için olmamıştı.Birkaç gün sonra eşime acı da duysam olsun bitsin dedim.Sonraki ilişkilerde de uzun süre ağrı hissettim.2 sene oldu hala ilk girişte ağrım oluyor.

Ben de bir duvar varmış gibi hissediyordum.Hatta eşime niye olmuyor demiştim

Acı duysanız da yaptınız mı yani?

Yani aslında çok da bilemiyorum sanki hep öyle kalmalı bozulmamalıymış gibi bi düşünce . Agrı ve yanma da olunca yapamıyorum öyle

Acı duysanız da yaptınız mı yani?
Aynen.Ne kadar ertelenirse o kadar zor olacaktı benim için.Eşimden zorlamasını istedim.Çünkü sanki bir duvar da girmiyordu bir türlü.Zevk değil işkence oldu benim için ilk zamanlar.Uzun zaman sonra acı duymamaya başladım.Bende bu şekilde oldu.

Ön sevişmeyi biraz uzun tutun siz kıvama gelince hazır olursunuz zaten olmadı kayganlaitırıcı var. Kendinizi bu kadar kasmayın ilk seferde illaki acır sonrakiler kolay olur

Öncelikle Allah yardımcınız olsun bence herkezinki kesinlikle bir degil
Benimde ilk ilişkimde canım çok acımıştı ama partnerim acıya rağmen durmadi ve devam etti sanırım yapmazsa zaten o an bıda zor olurdu 2,3 hafta ilişki esnasında hep acı çektim sonra alıştı Allah'tan ama o ilk günler aklıma gelince şuan bile tüylerim dikeliyor size verebileceğim tek tavsiye alkol kullanıyorsanız için rahatlarsınız yoksa diyer türlü kastiginiz için canınız çok yanar travma oluşur

Bende de oyle oluyordu 1aydır evliyim alkol almayı dnee bıraz etkısı oluyor ben yarıya kadar alıyorm yınede acıyor bı sprey var yarın onunla deneyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…