İlk cinsel ilişki

Daha sonra yine acı oldu mu yoksa hep böyle devam mı edecek. Hafif acısa sorun yok ama gercekten cok acıyor. Yoksa sınırlerımın bu ladar yıpranmasındansa katlanmayı tercıh edecegım inanın.
Acı zamanla yerini zevke bıraktı 5. 6. denemede. Zar tamamen açılana kadar (5. denememizde açıldı) acı hissetmen çok normal. Sonra yaradan ötürü azıcık acıya iniyor ve artık 8. seferde harika bir zevk hissedeceksin, acı 0 lanıyor. Gerçekten çok güzel bir şey.

Bu arada eşim hekim ve fizyoloji bilgisine dayanarak zarımın kalın ve az delikli olduğunu, bundan dolayı acının çok normal olduğunu söyledi. Burada yazan acı anormal, tabu yüzünden şöyle böyle diye ahkam kesenleri boşver. Herkesin anatomisi farklı. Rahat ol

Bi ilkini yapabilseydik hayırlısıyla ben o acıya da katlanamıyorum ki

Pekı her denemenızde yarıya kadar mı alıyodunz zmanla mı tamamı oldu?

Pekı her denemenızde yarıya kadar mı alıyodunz zmanla mı tamamı oldu?
2. haftada falan tamamı oldu. Ondan öncesinde tamamı çok acırıyordu ama sonlara doğru biraz esneyince daha kolay oluyordu. Ancak 2. haftada artık ilk girişte de tamamını almak daha kolaylaştı. Hala pozisyona göre tamamını alamadığım canımın acıdığı oluyor.

Cok ıyı ılerlemıssınız bizde spreye baslamayı dusunuyoruz

Ön sevişmeyi uzatın altına yastık koyabilriisniz

Bi ilkini yapabilseydik hayırlısıyla ben o acıya da katlanamıyorum ki
Merhabaa, bende benzer bişey yaşadım. 4 sene kadar oluyor. Öncelikle psikolojik olarak oraya biseyin girebileceği gerçeğine alışman lazim. Bunun içinde eşin ya da kendin bir parmağınızı vajina içerisine sokmaya çalışın. Burda kasmamaniz önemli. Alkol kullaniyorsan hafif cakirkeyif olmak işini görür. Kas gevşetici de kullanabilirsin. Eğer eşin yaparsa sadece parmak sokma değil seni biraz moda da sokabilir . Oraya birşeyin girdiğini görünce rahatlayacaksin. Sonra tekrar denemenizi tavsiye ederim. Kayganlık önemli mutlaka kayganlastirici olsun gerginlikle islanmak munkun değil. Çok az acı yanma olabilir ama pelvik kaslarınızın nasil çalıştığını öğrenin internetten. Burda kaslari gevsetebilirseniz hic aci vs olmayacak. Eşinizden utanmayin. Olmazsa kendinizi kötü hissetmeyin. Bu herkesin basina geliyor. Çok can sıkıyor ama sonra aklınıza bile gelmeyecek.

Vemcaine sprey al mutlaka sık uyuştuğu ıcın duymazsın burda çok yenen oldu onla bacaklarına da sık böylelıkle rahat açarsın kazmazsın bıde kas gevseltıci al bı saat önceden faydası olur emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…