• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsel ilişki

ezgigizem_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
447
-25
16
22
Daha önceden kimseyle böyle bir şey yaşamadım. Ufak tefek öpüşme vs yaşandı ama böyle deneyimim olmadı. Ve açıkcası korkuyorum da bazı kişiler aşırı acılı oluyor diyor bazıları da hayır ne alaka diyor. Cidden bunun doğrusu nedir? Ve karşımızdaki partnerin evlenmeden önce bize bu konuda saygılı olacağını nasıl anlarım? Mesela bazı kadınlar erkeklerin düşünmeden kendilerine göre yaşadıklarını vs söyler. Yani acı olup olmaması ya da kadının istememesi ile ilgilenmez bunu nasıl anlarım?

Önceki yazilarindan hatırladığım kadarıyla 21 veya 22 yaşındasın diye hatırlıyorum 🌸 öncelikle bence sevdiğin insanla bir şeyler yaşadığın zaman mükemmel bir şey bence. Sevdiğin insan deme amacım sadece zevk amaçlı seninle birlikte olmak isteyen senin canının acıyıp acımadıgına bakmaz bile şahsi fikrim. Hatta çoğu erkek kadinin canının acımasindan içten içe zevk bile alabilir . Ama sana en büyük önerim güvenmediğin ( hem sağlık hem de ağzına laf vereceğin) bir insanla asla böyle bir şeyi tecrübe etmemen. Nasıl bir yaşam tarzin var bilmiyorum ama evlilik öncesi çok desteklediğim bir sey değil yaşı küçük insanlar da çünkü gerçekten doğru veya yanlış insanı ayırt etmek bu yaşlarda zor oluyor 🤗

Daha önceden kimseyle böyle bir şey yaşamadım. Ufak tefek öpüşme vs yaşandı ama böyle deneyimim olmadı. Ve açıkcası korkuyorum da bazı kişiler aşırı acılı oluyor diyor bazıları da hayır ne alaka diyor. Cidden bunun doğrusu nedir? Ve karşımızdaki partnerin evlenmeden önce bize bu konuda saygılı olacağını nasıl anlarım? Mesela bazı kadınlar erkeklerin düşünmeden kendilerine göre yaşadıklarını vs söyler. Yani acı olup olmaması ya da kadının istememesi ile ilgilenmez bunu nasıl anlarım?
Ben ilk deneyimimde herhangi bir acı hissetmedim herhalde o anın heyecanıyla sadece ilişki sonrası çok hafif kasılmalarim olmuştu

aşkım bunu sana sorgulatıyorsa karşı taraf demek ki doğru kişi değil. illa ecleneceğin kişiyle yasa demiyorum tabii ki ama hırtonun tekiyle de olmasın. sonra kendini suçlarsın çünkü. bizim kadınların sorunu bu.

ikinci olarak korunma yöntemlerini, bulaşması muhtemel cinsel hastalıkları ve nasıl korunabileceğini çok iyi araştır öyle seviş. gerekirse hpv ve hiv gibi testleri iste.

son olarak acı düsüneceğin son sey olsun. acıyor olsa bu kadar insan her gece her gece yapar mıydı ndndmd

Ben de hiç yaşamadım. Burada topiklerde ağrılı yazanları görüyorum. Ama sürekli ağrılı olsaydı bence her kadın sürekli yaşamak istemezdi. Ağrı varsa da bir yerden sonra o ağrı hissi kayboluyor diye düşünüyorum. İyi birini seçmek de bu devirde biraz şans işi çok iyi oyuncular var çünkü. Siz elinizden geldiğince dikkat edin

Bu kasılma sonradan da her yaşadığında oluyor mu ki?
Hayır hiç olmadı, sadece nedense regl tarihine yakın zamanlar da yapınca bazen ağrım oluyor o da zaten regl yaklaştığı için oluyor onun dışında ne bir ağrı ne bir acı olmuyor sadece ilk ilişki esnasında acele etmemek lazım yavaş slow şekilde olursa hiç bir aci olmuyor. Bence kadınlara asıl acı veren şey ilişki başında kuru olduğumuz için ön sevisme falan olmadan lönk diye baslanmamalı .

Back
X