• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk cinsellik

Aynı durumu yaşadım yani tam olarak bu olay. Çok normal ilkinde derine değil sadece uçtan zorlamayla olduğundan dolayı bir iki damlaydı diğerinde birleşme derinleşince daha fazla kan geldi ben de şaşırdım ama normal olduğunu öğrendim gayet sağlıklı bir durum.
Evet benim de çok kanamıştı.

Çok teşekkür ederim evet sonraki 3 ilişkide gelmedi ufak bir lekelenme haricinde içimi rahatlattınız teşekkür ederim
Merhaba zor muydu ilk o acı dediğiniz kısım girişte mi oldu ben de 5 aylık evliyim fakat ilişkiye giremiyorum korktuğum için ağrı oluyor ilk giriş kısmında

Merhabalar evet canım ilk başta çok zorlandık 2-3 başarısız denememiz oldu sonrasında birbirimizi daha yakından tanıdık sonrasındaki denememizde de tam anlamıyla oldu yani acıması normal zaten acı dediğimiz şeyde o giriş kısmını geçememiz oluyor ilk ilişkilerde 2-3 hafta biraz zorlanmaların olması normal tam bir giriş ilişki oldu mu kanaman gerçekleşti mi

Merhaba zor muydu ilk o acı dediğiniz kısım girişte mi oldu ben de 5 aylık evliyim fakat ilişkiye giremiyorum korktuğum için ağrı oluyor ilk giriş kısmında
Merhabalar evet canım ilk başta çok zorlandık 2-3 başarısız denememiz oldu sonrasında birbirimizi daha yakından tanıdık sonrasındaki denememizde de tam anlamıyla oldu yani acıması normal zaten acı dediğimiz şeyde o giriş kısmını geçememiz oluyor ilk ilişkilerde 2-3 hafta biraz zorlanmaların olması normal tam bir giriş ilişki oldu mu kanaman gerçekleşti mi

Back
X