Ilk cocugu normal yolla olup ikinciye hamile kalamayanlar burdami

fiziksel bir neden yok dimi bendeki gibi.diane 35 nedir canım?
Fiziksel neden derken kilodan dolayi polikost olusmus diane 35 korunma hapi onu polikist icin verdi bana temizliyormus adeti duzene sokuyormus esimde bir problem gorulmedi ama bende bu sorun var iste :KK1:

Onlardan biri de benim canim.Kizima normal sekilde hamile kaldim.Ama ikinci icin 10 sene ugrastim olmadi.Yas oldu 45.
Cokk agladim denedim dua ettim olmadi.
Nasip degilmis dedim oturdum.Allah once hic olmayanlara versin.

Onlardan biri de benim canim.Kizima normal sekilde hamile kaldim.Ama ikinci icin 10 sene ugrastim olmadi.Yas oldu 45.
Cokk agladim denedim dua ettim olmadi.
Nasip degilmis dedim oturdum.Allah once hic olmayanlara versin.

Amin inş..benimde 4yaşında bir oğlum var.geçen sene korumayı bıraktık.bir kimyasal gebeliğim oldu.şimdi olmuyor doktor pko dedi.klomen ve insilün direnci tedavisbe başladım bende inş nasip eder rabbim :( :( :(

Kizlar ben 3 yil kadar korunmadigimiz asilama yaptirdigimiz halde gebe kalamadim tek doktorla kalmamak gerekiyormus onu ogrendim meger kandirmis bizi..
Birgun aldigim ilaclardan falan kasiklarim cok agridi gece acile gittik ordaki doktor vakit kaybetmeyin tup bebek yapin dedi bende dusunmuyor degildim acikcasi..
Kendi kizini goturmus doktor bahceci saglik grubu diye bir yer adresini falan verdi randevu aldik gittik orda bir doktora denk geldim allah bin kere razi olsun ondan..
Bana rahim filmi cekildimi diye sordu uzun uzun muayene etti rahim filmi verdi evet biraz pahali bir yerdi ama deger..
Gittik rahim filmini cektirir cektirmez yanina cagirdi gittik hicbir sorunum olmadigini soyledi 2 ay normal iliski onerdi eger gebe kalmazsan tup bebek yapariz dedi.1. Ay regl oldum veee 2. Ay cift cizgi..
Balim pamugum 19 gun once saglikli bir sekilde dunyaya geldi cok sukur binlerce sukur allah isteyen herkese versin insallah..

Kizlar ben 3 yil kadar korunmadigimiz asilama yaptirdigimiz halde gebe kalamadim tek doktorla kalmamak gerekiyormus onu ogrendim meger kandirmis bizi..
Birgun aldigim ilaclardan falan kasiklarim cok agridi gece acile gittik ordaki doktor vakit kaybetmeyin tup bebek yapin dedi bende dusunmuyor degildim acikcasi..
Kendi kizini goturmus doktor bahceci saglik grubu diye bir yer adresini falan verdi randevu aldik gittik orda bir doktora denk geldim allah bin kere razi olsun ondan..
Bana rahim filmi cekildimi diye sordu uzun uzun muayene etti rahim filmi verdi evet biraz pahali bir yerdi ama deger..
Gittik rahim filmini cektirir cektirmez yanina cagirdi gittik hicbir sorunum olmadigini soyledi 2 ay normal iliski onerdi eger gebe kalmazsan tup bebek yapariz dedi.1. Ay regl oldum veee 2. Ay cift cizgi..
Balim pamugum 19 gun once saglikli bir sekilde dunyaya geldi cok sukur binlerce sukur allah isteyen herkese versin insallah..

Hayırlı olsun canım.sağlıkla büyüt kuzunu..darısı başımıza :)

Amin insallah canim insan gercekten bunalima giriyor allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Sorma valla beni en çok bunalıma sokan da oğlum..bebek kardeş ne zaman gelcek ?bebek kardeşim niye yok diye sorup duruyor.. Milletin yanında da söylüyor iyice bunalıma sokuyor beni ;) yarın doktor kontrolüm var yumurta boylarına bakıcak..hayırlısı artık..

Sorma valla beni en çok bunalıma sokan da oğlum..bebek kardeş ne zaman gelcek ?bebek kardeşim niye yok diye sorup duruyor.. Milletin yanında da söylüyor iyice bunalıma sokuyor beni :KK66: yarın doktor kontrolüm var yumurta boylarına bakıcak..hayırlısı artık..
Hayirlisi olsun insallah..
Benimde oglum kardes diye tutturdugu icin yaptik simdide ben pembe sapkali bebek istememistim mavi sapkali istemistim birtane daha yapin diyor:KK70:

Hayirlisi olsun insallah..
Benimde oglum kardes diye tutturdugu icin yaptik simdide ben pembe sapkali bebek istememistim mavi sapkali istemistim birtane daha yapin diyor:KK70:[/QUO

:) :) ciddi misin?ah bu çocuklar...iki kuzunu da hayırlısı ile büyüt tatlım.bi pembe şapkalı bebek de bana nasip olsun inş..

Bende sizdenim oglum 4 yasinda
İkinci gelmiyo rahim filmi bile cektirdim ama yok yok gelmiyo
Zoruma gidiyor bu surec ilkinde yasamadigim icin Ama Allah beterinden saklasin en azindan bi tane var diyip avunuyorum:KK42:

Zoruma gidiyor bu surec ilkinde yasamadigim icin Ama Allah beterinden saklasin en azindan bi tane var diyip avunuyorum:KK42:

Merhaba canım tamamen aynı durumdayız..bir rahatsızlık var mı doktora gittin mi?

Canim senin problem neymis polikistmi aynen allah beterinden saklasin buna sukur

merhaba hanımlar benim de ilk çocuğum normal bir şekilde oldu ama ikinciye hamle kalamadım doktor klomen verdi bakalım çok panikliyorum hiçbir sıkıntı yok ama bebek te olmuyor :(

Aklima gelen seylerden birisi var ovulaayon testleri..
Hicbir problemi olmayan arkadaslar bundan alin kullanin ben gebe kalirken kullandim o ay gebe kaldim bazi kisilerin yumurtlama gunleri sasabiliyor bolca alin ve ay boyu takip edin derim

Back
X