ilk çocuğu normal yolla olupda ikinci tüp bebek yaptıran varmı?

Bu amh olayı biraz kafamı karıştırıyor adetin 21. Günü yapılan testlerle adetin 3. Günü olan testler arasında ciddi anlamda tutarsızlık var..3. Gün testinde ..,amh değeri daha yüksek çıkıyor.. ovulasyon sonrası amh değeri daha düşük çıkıyor..farklılık yok diyorlar ama bütün yapılan amh değerlerime baktım çok tutarsız bir düşüyor bir yükseliyor..nasıl oluyor anlamadım..takılma sen amh filan yumurtan 1 tanede olsa yeter ne haberler duyuyoruz imkansız değil..amh değeri bizleri strese sokup baskı altına alıyor..birde merkez basarısızlıklarına kılıf oluyor o kadar..
Ben amh hep adetin 2. Haftasında yaptırdım.zaten 2 defa baktirdim.adetim 3. Gün diğer hormonlara baktirdim. Adetin 21. Günü de 3 ay üst üste yumurtam catlamismi diye progerteron hormonuma baktirdim catliyormus. Doktorun ikisi önerdiği günlerde denedik ama olmadı. Ben artık bıraktım cocuk islerini. Kendi olursa olur

Benimde 5 yasında kızım var..Evlendikten 1 yıl sonra doğal yoldan oldu..Şimdi 3 yıldır ugraşıyorum olmuyor..35 yaşındayım.fsh bir yükseliyor bir iniyor..rezerve diplerde..kızım kardeşiim olsun diye sürekli dua ediyor..Eylülde 3.gün embriyosu 6 ve 7 hücreli 2 tane konuldu ama maalesef negatif..cok üzüldüm..öyle çok yumurtası olan biride degilimki tek tek çıkıp dondurulup sonra transfer ediliyor. Rabbimin bir mucizesi olması gerekiyor.

Benimde 5 yasında kızım var..Evlendikten 1 yıl sonra doğal yoldan oldu..Şimdi 3 yıldır ugraşıyorum olmuyor..35 yaşındayım.fsh bir yükseliyor bir iniyor..rezerve diplerde..kızım kardeşiim olsun diye sürekli dua ediyor..Eylülde 3.gün embriyosu 6 ve 7 hücreli 2 tane konuldu ama maalesef negatif..cok üzüldüm..öyle çok yumurtası olan biride degilimki tek tek çıkıp dondurulup sonra transfer ediliyor. Rabbimin bir mucizesi olması gerekiyor.
Sanırım bizim mucizelerimiz çocuklarımız. Onların olduğu zaman acaba amh nasıldı bilmiyoruz ki. Ben oluruna bırakmaya karar verdim 2 negatif ve okadar iğneden sonra. Ekonomik olarak da ucuz bir tedavi değil ki tup bebek. Ben 2 defa yaptım şimdi borç ödeme zamani

Sanırım bizim mucizelerimiz çocuklarımız. Onların olduğu zaman acaba amh nasıldı bilmiyoruz ki. Ben oluruna bırakmaya karar verdim 2 negatif ve okadar iğneden sonra. Ekonomik olarak da ucuz bir tedavi değil ki tup bebek. Ben 2 defa yaptım şimdi borç ödeme zamani
Aynen bu mucizelerimizi Rabbim sağlıklı uzun ömür versin..Bende tükendim..Annem 60 yaşında menepoza girmiş biri olarak çok üzülüyorum..Hayatta hiç bir şeyi kolay elde etmedim..Rabbim bu yolda yardım etsin inşallh..Tek korkum bu yaşta yaa yumurtalarım tükenirse..

Aynen bu mucizelerimizi Rabbim sağlıklı uzun ömür versin..Bende tükendim..Annem 60 yaşında menepoza girmiş biri olarak çok üzülüyorum..Hayatta hiç bir şeyi kolay elde etmedim..Rabbim bu yolda yardım etsin inşallh..Tek korkum bu yaşta yaa yumurtalarım tükenirse..
Yok ya o yumurtalar öyle kolayca tükenmez. Sadece vakti saati gelmedi bence. Oluruna bırak olursa olur. Yoksa bu stres adamı öldürmese de surundurur. 3 yıl dile kolay her ay test yapıp negatif görmek çok zor. Maşallah anneniz 60 yaşında menapoz supermis. Kızlar annelerine benzermis. Sizin yaş kac. Benim 35. 32 yasimdan beri 2.yi istedik olmadi. E artik hayatimin yonunu değiştirme vakti geldi. Bebek olursa diye lazer yaptirmiyordum şimdi lazer epilasyon yaptıracağım. Artık cocuk da cocuk diye yorulup üzüldüğüm yeter. Elimden geleni yaptım nasip degilmis dedim.

Yok ya o yumurtalar öyle kolayca tükenmez. Sadece vakti saati gelmedi bence. Oluruna bırak olursa olur. Yoksa bu stres adamı öldürmese de surundurur. 3 yıl dile kolay her ay test yapıp negatif görmek çok zor. Maşallah anneniz 60 yaşında menapoz supermis. Kızlar annelerine benzermis. Sizin yaş kac. Benim 35. 32 yasimdan beri 2.yi istedik olmadi. E artik hayatimin yonunu değiştirme vakti geldi. Bebek olursa diye lazer yaptirmiyordum şimdi lazer epilasyon yaptıracağım. Artık cocuk da cocuk diye yorulup üzüldüğüm yeter. Elimden geleni yaptım nasip degilmis dedim.
Lâzeri ben 10 yıl önce yaptırmıstım bekarken..lazer deyince aklınızda olsun genital bölgeye yaptırılan lazer amh yi düsurüyormuş..özelikle genç kiz çocuklarına asla yapyirmayın..bende yaş 35 canım

Benim ilki kendiliğinden tedavisiz oldu. Yani yeni evli her çift gibi cocuk istedik oldu. 2. Yi 3 yıldır istiyoruz olmadi. AMH 0.79 du geçen yil temmuzda. Ilk tup bebek tedavisi de araliktaydi kimyasal gebelik oldu. Bu yil temmuzda amh 0.36 ya düştü ve agustostaki tup bebek tedavisi negatif sonuçlandı. Şimdi amh daha da düşmüştür diyorum. Bakalım artık kendiliğinden olursa olur. 3. Tup bebek tedavisini istemiyorum cok zor geldi bana o kadar igne ilaç ve beklemek stresten yoruldum. Çocuk çok istiyorum elimden geleni yaptım gerisi allaha kaldı. Nasibimde varsa olur. Yas 35 zaten. Rezerv diplerde bu haldeyken normal yoldan da imkansız gibi birşey.
Sosyal medyada amg değeri çok düşük olup hamile kalan coo var canım insalah sende kalirsin

Sosyal medyada amg değeri çok düşük olup hamile kalan coo var canım insalah sende kalirsin
Ay inşallah. Kilo vermem lazım. Kısım vermiştim yazın 2. Tedavi sonrasi dikkat etmedim kilo aldım 73 kiloyum. 164 boya fazla kilom. Sogan kuru denemek istiyorum bakalım nasip

BEN gene adet olacağım galiba kızlar ama artık dotkora gidip tedavi başlanırsa başlatsın beklemekten yoruldum his içimden bi ses tedaviyle de olmaz dio ama ...ha bu arada tedavi olmaya da çok korkuyorm

Canim olumsuz düşünme. Olur neden olmasın. Sadece vaktinin gelmesi lazım. Tedaviden de korkma. Tedavi derken tup bebek tedavisi mi. Yoksa klomenle yumurta catlatma ignesiyle falan mi

BEN gene adet olacağım galiba kızlar ama artık dotkora gidip tedavi başlanırsa başlatsın beklemekten yoruldum his içimden bi ses tedaviyle de olmaz dio ama ...ha bu arada tedavi olmaya da çok korkuyorm
böyle düşünme lütfen ben tüp bebek tedavisi sonrası doğal yoldan geldi mucizem
6 yıllık bekleyiş sonrasında seninde zamanı gelmemiştir arkadaşım

böyle düşünme lütfen ben tüp bebek tedavisi sonrası doğal yoldan geldi mucizem
6 yıllık bekleyiş sonrasında seninde zamanı gelmemiştir arkadaşım
Canım benim desteğin için tesekur ederim ama ilki 9 ayda kendiliğinden oldu ve 20 aydır ikinci yok rahîm filmi çektim tüpler açık sadece çok küçük polip var di e oda alındı ama yok eşimde de sorin yok olsaydı.olurdu yaa biliyomusun ben hic olmayacağını hissediyorum hep edim 30 aydır bunu eşime ve 20 aydır yanılmadım demekki hislerim doğru...ben sadece bu hayata kendimi nasıl alıştırırım onu bilmiyorum

Canim olumsuz düşünme. Olur neden olmasın. Sadece vaktinin gelmesi lazım. Tedaviden de korkma. Tedavi derken tup bebek tedavisi mi. Yoksa klomenle yumurta catlatma ignesiyle falan mi
Canım daha hiç ilaç falan kullanmadım heralde ilk asama ilaç iğne olur nasıl yaptıracam bilmiyorum zaten maddi manevi korkuyorim moralim bozuk ve kimden bir ses tedaviyle olmayacak diyor

Back
X