bir kızım var ve 2. çocuğum 1.5 senedir olmuyor benim gibi olan varmı acaba
problem yoksa olur ama dediğin gibi sabır ve beklemesi zor hakkınızda hayırlısı olsun
saol cnm peki senin çocuk varmı ?
arkadaşlar ikinizde haplamı korunduda olmuyo yada doktora gittinizmi ne dedi
kızlarınız kaç yaşında merak ettim çok
Yok canım hapla korunmadım ben. Eşim korundu. Kızım 9 yaşında. Rahim filmi, hormon tahlilleri ve sperm testi iyi çıktı. 2 seneye girmek üzereyiz işte. Rabbim hepimizin dileğini kabul eder inş.
anladım canım haplamı die sormamdaki neden bazen uzun süreli kullanınca mesela senin kızın 9 yaşındaymış kısırlık yapıo diolar bide korunma iğneleri ondan sordum ama okadar tanıdığım var doğal yolla korunup ikinciyi istediği gibi hamile kalan allah gönlümüze göre versin bu topik uğurlu gelsin kızlar inşallah bu ay hamile kalın ikinizde
kızlar bwenimde 5 yasında kızm var 7 aydır istiyodum olmuyodu ki kzım ilk ayda olmuştu baya bi takmıştım kafama ama şukur 6 haftalık hamileyi adetlerim duzensiz ve gec yumurtlama vardı bu ay tarın çörek otu ve bal karışımını kullandım hem zamanında yumurtladım hemde bebişime vesile oldu
kızlar bwenimde 5 yasında kızm var 7 aydır istiyodum olmuyodu ki kzım ilk ayda olmuştu baya bi takmıştım kafama ama şukur 6 haftalık hamileyi adetlerim duzensiz ve gec yumurtlama vardı bu ay tarın çörek otu ve bal karışımını kullandım hem zamanında yumurtladım hemde bebişime vesile oldu
bir kızım var ve 2. çocuğum 1.5 senedir olmuyor benim gibi olan varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?