İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

Çok teşekkür ederim , sizinkiler baya büyümüş :) Benimki minicik daha :)) Bu arada 3+5 için hcg 121.03 iyi midir kızlar ?

ilk bebek ilke heyecan benmde ilk bebegim olacak inşallah heyecanla bekleniyo sanki zaman geçmiyo gibi

ilk bebek ilke heyecan benmde ilk bebegim olacak inşallah heyecanla bekleniyo sanki zaman geçmiyo gibi
Evet gerçekten zaman geçmiyor gibi şimdilik :) . Meğer dışarıdan izlemesi ne kolaymış. Ama iş kendi bebeğine gelince zaman geçmek bilmiyor

canım bi sorum olacak sana beta testini adetin gecikmesinden sonra mı yaptırdın
ık
Canım benim adetime 4 gün kala yaptım testi ve çıktı , sen de dene istersen denemekten birşeycik olmaz :)
hanımlar galiba bende HAMİLEYİM:ddd test yaptım ve pozitifDDD
Canım benim yaaaa ne heyecanlısındır şimdi vedeee mutlu tebrik ederim ,Allah hayırlı evlat eylesin :)
Ben de 14 haftalık hamileyim.. İlkbebeğim olacak Allah izin verirse..
İlk bebek , ilk umut , ilk heyecan... ah ah

allah razı olsun canım rab bim hepimizin bebişlerini korusunDD canım ben sureklı tetıkte beklıyodum catlıycaktım meragımdan o yuzden hastalıgımı beklıyemedım daha bır hafta var ona ve test çubuğumda kan testimde pozitif rabbime şükürler olsunDD

inanılmaz müthiş birşey o an çok heyecanlanıyor ınsan ve ben hemen eşime nasıl söylesem diye düşündümD

benimde ilk bebeğiimmmm.. ama kucagıma almama 50 günden az kaldı allah yardımcınız olsun kızlaarr... insan yaklaştıkca daha bi duygusal daha bi annelik duygusunu hissediyor

Rabbime şükürler olsun bizede nasip etti bu duyguyu,benimde ilk bebeğim ve 20. haftamızın içindeyiz.Rabbim kucağımıza sağlıklı sıhhatli almamızı nasip eder inş,isteyen herkesede hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim inş :)

Çok sevindim yaa , tekrar tebrik ederim canım..
allah hayırlı evlat versin yaa ben duyunca nasıl tepki veririm die düşünüp duruyorum çünkü yaşamayan bilemez heralde ne bilim ilk hissettiğin neydi mesela?
Benimki süpriz bebek olduğu için ilk böyle oldum , alıştıktan sonra önce aval aval güldüm ve şimdi ise sahiplendim küçük noktamı..
benimde ilk bebeğiimmmm.. ama kucagıma almama 50 günden az kaldı allah yardımcınız olsun kızlaarr... insan yaklaştıkca daha bi duygusal daha bi annelik duygusunu hissediyor
Canım benim ya allah bir avazda kurtarsın , ve bizlere de dua et inşallah , senin heyecan ve telaşın bizden çoktur zannediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…