- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
Kızlar , bu arada moralim bozuk biraz , 5 hafta bitecek neredeyse ama dr keseyi göremedi daha
Kızlar , bu arada moralim bozuk biraz , 5 hafta bitecek neredeyse ama dr keseyi göremedi daha
Benim de ilk hamileliğim dün öğrendim bana tecrübeli arkadaslardan bugünlerde nelere dikkat etmeliyim??onerilerde bulunucak olanlarınız vardır heralde???
canımmm moraalini hiç bozma benim 7. haftada göründü oyuzden telaş etme
CAnım ben daha yolun başındayım ama doktorun bana söylediğini söyleyeyim sana :Benim de ilk hamileliğim dün öğrendim bana tecrübeli arkadaslardan bugünlerde nelere dikkat etmeliyim??onerilerde bulunucak olanlarınız vardır heralde???
Canım , ben de bulantı dahil çoğu şey yok , birtek kas ağrıları , uyku hali var bir de biraz iştahım arttı sanki ama başka da bir şey yok . Herkes farklı geçiriyor hamileliği , takılma üzülme. KEyfini çıkar 9 ay :)Teşekkür ederim cevaplarınız icin benim icin ne öğrensem kardir die düşünüyorum. Ben hiç hamile gibi değilim ki bir iki gün kasık agrim oldu bir iki kerede midem bulandı başka hiç bisey yok heycanla bekliyorum ki midem bulansada kendimi hamile gibi hissetsem die ama tık yok bende acaba dha çok yeni o yüzden mı
[sıze=3]kese göründüüüüüü :)))) [/sıze]
Canım , öğrenince bize de söyleGeçen hafta gittim doktora ikili test için çok şükür temiz bir sorun yok,daha cinsiyetini öğrenemedik.3 hafta sonra tekrar gideceğim hem cinsiyet hem de üçlü test için canım.Çok merak ediyorum cinsiyetini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?