İlk çocuğuna hamile hanımlar ?

Kızlar , bu arada moralim bozuk biraz , 5 hafta bitecek neredeyse ama dr keseyi göremedi daha

öncelikle hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin
ilk olarak kendini üzme hayırlısını düşün bazen kese geç göürnebilir ben 4. haftada dr gittim rahim duvarında sertleşme var haftaya bi daha bakalım demişti 5. haftanın sonunda kese gözüktü 6. haftada da kalp atışlarını duyduk

Canım benim ya allah bir avazda kurtarsın , ve bizlere de dua et inşallah , senin heyecan ve telaşın bizden çoktur zannediyorum[/QUOTE]

canımmm sağooolll... tabii telaşım olmazmı biraz korku bol heyecan anlatılmaz bi duygu işte emin ol zamanı gelince anlayacaksın benii

Benim de ilk hamileliğim dün öğrendim bana tecrübeli arkadaslardan bugünlerde nelere dikkat etmeliyim??onerilerde bulunucak olanlarınız vardır heralde???

Benim de ilk hamileliğim dün öğrendim bana tecrübeli arkadaslardan bugünlerde nelere dikkat etmeliyim??onerilerde bulunucak olanlarınız vardır heralde???

öncelikle hayırlı olsun canımm. benmde 2 aydan az bi zaman kaldı doğumuma. bu aralar kendini çok bitkin ve sürekli uyku halinde hissedersin büyük ihtimalle. yemene içmene dikkat et canım. bu arada bulantın çokmu? eger canın istemediği bişey olursa zorla yeme. ilerde ağzına vuramıyosun. hamileliğimin ilk günlerinde eşim balık iyi gelir die zorla yedirmişti ve son oldu bidaha ağzıma vuramadım. bol bol kalsiyum al süt,peynir , yoğurt vs. bol bol su içmeye çalış. Mutlaka günde 3-4 adet ceviz ye çok faydalı canım. Şimdi yeni oldugu için pek bişey anlamayabilrsin. Şuan senin yapacagın bişey yok sadece yemen dikkat et ve şimdiden yürüyüş yapmaya başla günde en azından 20 dk yürü canım ilerisi için faydalı oluyo

Canım cevabın için teşekkür ederim , Kan değerim 2614,49 çıktı bu iyi midir ?
canımmm moraalini hiç bozma benim 7. haftada göründü oyuzden telaş etme

CAnım ben daha yolun başındayım ama doktorun bana söylediğini söyleyeyim sana :
"Çok yorulmayacaksın , ağır kaldırmayacaksın , kendini yoracak birşey yapmayacaksın , ilişki yasak , illa birşeyler yemeye çalışmamalısın ( bu 3 ay önemli değilmiş.) hatta çok yürümeyeceksin bile demişti.

Teşekkür ederim cevaplarınız icin benim icin ne öğrensem kardir die düşünüyorum. Ben hiç hamile gibi değilim ki bir iki gün kasık agrim oldu bir iki kerede midem bulandı başka hiç bisey yok heycanla bekliyorum ki midem bulansada kendimi hamile gibi hissetsem die ama tık yok bende acaba dha çok yeni o yüzden mı

Canım , ben de bulantı dahil çoğu şey yok , birtek kas ağrıları , uyku hali var bir de biraz iştahım arttı sanki ama başka da bir şey yok . Herkes farklı geçiriyor hamileliği , takılma üzülme. KEyfini çıkar 9 ay :)

Biz de ilk öğrendiğimiz gün çok şaşırmıştık eşimle.Bugün 13.haftaya girdik.Zamanla alışıyor insan.Hayırlı olsun canım

Teşekkür ederim longhair , insan görmeden anlayamıyor sanki , hele ilk çocuk olunca nasıl bir gelişim takip edeceğini bilmiyor insan daha bir merakla izliyor gelişmeleri.

Ultrasonda büyüdüğünü ve hareketlendiğini gördükçe insan çok tuhaf oluyor.Ben şahsen geçen hafta görünce hem güldüm hem ağladım.İlk etapta insan iki arada kalıyor.Bir yanda rahat alıştığın hayat diğer yanda anne olma isteği.Bocalıyorsun kısaca ama kesinlikle alışıyorsun ve zarar gelecek diye korkmaya başlıyorsun ondan sonra.' Kocasının gülü' arkadaşım sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Biz artık 13+1 olduk.Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Bundan sonra sadece kendimizi değil bebeğimizi de düşüneceğiz.Bence çok güzel bir duygu....

Sevgili longhair , daha 6. haftaya yeni girmiş biri olarak senin haftana geldiğimdeki duygularımı tahmin edemiyorum.. Allah sağlık versin bebeklerimize de bize de babalarına da.. Sen cinsiyetini öğrenebildin mi ?

Geçen hafta gittim doktora ikili test için çok şükür temiz bir sorun yok,daha cinsiyetini öğrenemedik.3 hafta sonra tekrar gideceğim hem cinsiyet hem de üçlü test için canım.Çok merak ediyorum cinsiyetini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…