- Konu Sahibi Thinkerwoman
-
günaydın kızlaarr!!! hamile oldugumu öğrendiğim gün daha dün gıbı ama suan 33+4 deyım. suan içimde kıpır kıpır oynuyo hele bi hareketlerini hissedin ozaman görürürm sizi.
büyük bi heyecanla o günleri bekliyorum inşallah bizede o günleri görmek nasip olur. İlk kaçıncı aylarınızda hissettiniz ki
biz üç aylık olduk daha hissedemedim :18:
canımm 16. 17. haftadan sonra yavaş yavaş hissedersin. gitgide şiddetlenir hareketlerinasip olur inş canımm. göbüşler bi oyandan bi bu yana kayar durur artık
[sıze=3]kese göründüüüüüü :)))) [/sıze]
kurban olurum onun hareketlerine hadi bakalım inşallahsizin bebeğinizin cinsiyeti ne acaba:26:
kızımız 0olucak allahın izniyle canımmm
ayy maşallahhadi bakalım darısı bizim başımıza sağlıkla gelsin inşallah yavrularımız. 31 inde kontrolüm var söyler herhalde doktorum:119:
canımm benim doktorum 12. haftadan söyledi. eli ayagı düzgün olsunda ama insan ister istemez merak ediyor tabi.
aynen canım sağlıklı eli ayagı düzgün aklı fikri yerinde olsun inşallah bebişlerimizin.
hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun canım mennun musun:44:?
ben ankaradayım canım hacettepeye gidiyorum kontrole. sen?
ben istanbuldayım cnm özel muayenehaneye gidiyorum doktorumun.tanıdığım ne kadar kişi varsa hamile ankaralı memlketim çekiyo beni bende mi gelsem ne
KIzlaaar miğdem canıma okumakta hala(( Ben de seviniyordum aa ne güzel bende bulantı yok diye
CAnım belim kırılıyor gibi ağrıyor , miğdemin bulantısından birşey yiyemiyorum. Her yanım ağrıyorçekecegın ılk 3 ay canım ondan sonra hamileliğin en rahat dönemine gireceksin zaten. biraz sıkıntılı olur ben de de vardı pek bişey yiiyemiyodum ilk aylar sonraları normale döndum uyku halınde olursun eklem yerlerın ağrır sankı 10 ton ağırlık kaldırmış gibi kendini yorgun ve bıtkın hissedersın bıraz sabır sonunda dünya guzellerı var
CAnım belim kırılıyor gibi ağrıyor , miğdemin bulantısından birşey yiyemiyorum. Her yanım ağrıyor( 3 ay böyle gidersem yandık .
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım , dikkate alacağım. Gerçekten hiç geçmeyecek mi diyorum bazen. Bir de diyorum ki bu 4-5 çocuk yapanlardaki nasıl bir cesaretmiş. Cidden onları tebrik ediyorum. Çok zor yaacanımmm benimm ben o ilk uç ayda allah korusunda felçli gibi hiç kıpırdayamadan yattıgımı bilirim bi anda geliyodu 1 saat boyunca ne gözümü açabiliyodum nede kıpırdayabiliyodum eklem yerlerimde çok ağrım oluyodu. hiç geçmeyecek sanıyosun ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo. sana en iyi gelebilecek tavsıyem çok ağrın oldugu zaman ılık bir duş al inan hem belin rahatlıyo hemde kendine geliyosun eşine söyle yavaş yavaş masaj yapsın ovalaması bile yetiyo bazen bu şekilde atlatmaya çalışıcaksın artıkk...
Tavsiyelerin için teşekkür ederim canım , dikkate alacağım. Gerçekten hiç geçmeyecek mi diyorum bazen. Bir de diyorum ki bu 4-5 çocuk yapanlardaki nasıl bir cesaretmiş. Cidden onları tebrik ediyorum. Çok zor yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?