Ilk çocuğunu düşünenler...

Kizlar nasilsiniz? Herkes iyidir insallah. Ben oglumla ugrasmaktan hicbir is yapamaz oldum. Hayatim emzir-gaz cikar, musait olursan yemek ye-banyo yap dongusunden ibaret. Ama bir sure sonra gececekmis herkes oyle diyor. Ben de sabrediyorum. Bebegimle ugrasirken ben yoruluyorum o yine aglamaya devam ediyor

Ama dunyanin en guzel seyi, en sicak duygusu. Gozlerini kocaman acip da gozlerime bakinca dunyalar benim oluyor. Bir de aglayasim geliyor duygusallasiyorum. Ilk kez uzun uzun gozlerime bakinca aglamistim bir suru Rabbimin emaneti o bana. Cennet kokulum. Siz de saglicakla kavusun yavrulariniza

bende öpüyorum canım benim.
canım maşallah az kalmış allah sağsalim kurtarsın cümlemizi

ayy hem zor hem güzel bira zzaman geçince herşey yoluna girer inş Allah analı babalı büyütsün

canım ben bukadar acıyacağını sanmıyordum o yüzden hiç önemsemedim. Hatta yaptığında ne güzel hiç acımıyormuş dedim... ama kaç gündür uyutmuyor bile sağ kolum göçtü ne ağır kaldırabiliyorum ne sağ tarafıma yatabiliyorum. 1 ay sonra 2. doz olacakmış doktora soracam izin verirse 2. dozu yapmayacam. resmen koluma yumruk yemiş gibiyim

Acemi gözün aydın, Allah bizede nasip etsin inşallah.

ay kuzum ya paşamız maşşallah esir alıyo demek seni ay çok güzel...bugün benim eltini oğlanıda alacaklar galiba oda senin gibi normalı çok bekledi...41 de bitirdi...ama yok gelmiyor oğlan..muhtemmeln ya bugün yada yarın sezerayn ile alacakmış dıktoru...bebek iriymiş baya en son 3850 idi valla kafasıda büyükmüş...kanala giremiyomuş
bende sabırsızlık ile bekliyorum kzımı
bu çarşamba kontrol var hala ters inatçı kızım dönmedi muhtemelen ayın 26-27 gibi alacak bakalım
acem, keçeden kapı süsü yaptım ve oldu başardım bacım :)

dün akşam çok zor geçti

burdan bütün hamiş adaylarına sesleniyorum mutlaka dişlerinizi yaptırın benim planlı olmasına ragmen birtürlü dişçinin yolunu tutamamıştım ya randevu aldım doktorun işi çıktı ya da benim nöbetim denk düşmedi.ama akşam ilk ağrı krizimi yaşadım ve hiç istememe
rağmen ilaç aldım

:)) canım benim ya allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruna inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza :) merak etme geçecek bu monoton günlerde arkadaşım doğumdan önce bebek bile alamıyordu kucağına bir haftadan sonra yardım edecek kimsesi de yoktu çok bunaldı ama şimdi 4 aylıklar ve 40 ı çıkana kadar zorluk diyo :)

cumartesi gördüm meleğimi. nst de bıaz sancık çıktı. dr bunu hissediyor olman lazım dedi ama bende his yok:)
şimdiden boşluktayım tatile alışamadım. bütün gün ayaktayım bebeğim doğsaydı :)
kuzucuğum 2768gr olmuş maşallah :) doğum pozisyonunda hatta birazda fazla inmiş. doktorum kızın yolunu bulmuş dedi:)

Allah nazarlardan saklasın ikinizide. canım benim ne güzel. inşallah o masum bakışları bizde gorucez kısa zamanda:)

canım maşallah az kalmış allah sağsalim kurtarsın cümlemizi

ayy hem zor hem güzel bira zzaman geçince herşey yoluna girer inş Allah analı babalı büyütsün

amiiiinnn.... zaman yaklaştıkça içim bir tuhaf oluyor. hastane çantasını kaç kez boşaltıp doldurdum sayamadım.
canım benim de buradan bi arkadaş deyince dank etti :) doktorun garibine gitti zaten Fotoyu istemem
evet onu ben söylemiştim sana :) bunu yakalamak herkese nasip olmuyor. şansını değerlendirebildiysen ne mutlu:)

Son düzenleme:

kızlaaaaaaaaaaaaaaar bat'ıma 10 gün var nasıl geçecek o on gün. bu arada hafif sancılar var kasıklarımda. acaba bebiş olabilir mi????

benim 10 varken kanda çıkmıştı kasıklarında ağrı olması bebiş olabilir benim hep kasığım ağrıyo

ayshoo87 erken gebelik testlerini yapmıştım ben ama hiçbirinde çıkmamıştı o yüzden çıkmassa üzülme batıma 5 gün kala normal idrar testinde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…