- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.181
canım maşallah az kalmış allah sağsalim kurtarsın cümlemizibende öpüyorum canım benim.
Kizlar nasilsiniz? Herkes iyidir insallah. Ben oglumla ugrasmaktan hicbir is yapamaz oldum. Hayatim emzir-gaz cikar, musait olursan yemek ye-banyo yap dongusunden ibaret. Ama bir sure sonra gececekmis herkes oyle diyor. Ben de sabrediyorum. Bebegimle ugrasirken ben yoruluyorum o yine aglamaya devam ediyor
Ama dunyanin en guzel seyi, en sicak duygusu. Gozlerini kocaman acip da gozlerime bakinca dunyalar benim oluyor. Bir de aglayasim geliyor duygusallasiyorum. Ilk kez uzun uzun gozlerime bakinca aglamistim bir suruRabbimin emaneti o bana. Cennet kokulum. Siz de saglicakla kavusun yavrulariniza
gülümsün az kalmış hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kızçe
gamze tatilin hayırlı olsun son zamanlar artık güzel geçirmeye bakın :) gördün mü kızçeni nasılmış bakalım
asya iğneyi sağa yaptırmışsın kolunu kullanabiliyor musun arkadaş kullanmadığın koluna yaptır dedi sola yaptırayım diyorum ama akşam sola yatarken sorun olacak sanırım
karamel bebeğin hayırlı uğurlu olsun isteyen herkese de önümüzdeki günlerde booolllll şanss diliyorum :)
Kizlar nasilsiniz? Herkes iyidir insallah. Ben oglumla ugrasmaktan hicbir is yapamaz oldum. Hayatim emzir-gaz cikar, musait olursan yemek ye-banyo yap dongusunden ibaret. Ama bir sure sonra gececekmis herkes oyle diyor. Ben de sabrediyorum. Bebegimle ugrasirken ben yoruluyorum o yine aglamaya devam ediyor
Ama dunyanin en guzel seyi, en sicak duygusu. Gozlerini kocaman acip da gozlerime bakinca dunyalar benim oluyor. Bir de aglayasim geliyor duygusallasiyorum. Ilk kez uzun uzun gozlerime bakinca aglamistim bir suruRabbimin emaneti o bana. Cennet kokulum. Siz de saglicakla kavusun yavrulariniza
ben yumurtamın fotosunu almaya akıl edemedim ya
canım ben bukadar acıyacağını sanmıyordum o yüzden hiç önemsemedim. Hatta yaptığında ne güzel hiç acımıyormuş dedim... ama kaç gündür uyutmuyor bilesağ kolum göçtü ne ağır kaldırabiliyorum ne sağ tarafıma yatabiliyorum. 1 ay sonra 2. doz olacakmış doktora soracam izin verirse 2. dozu yapmayacam. resmen koluma yumruk yemiş gibiyim
ben iğne olayından pek hoşlanmıyorum bakamıyorum bile şimdi sola yaptırsam yatamam sağa yaptırsam elimi kullanamıcam anlaşılan ayyy ne yapsam ki
gülümsün az kalmış hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin kızçe
gamze tatilin hayırlı olsun son zamanlar artık güzel geçirmeye bakın :) gördün mü kızçeni nasılmış bakalım
asya iğneyi sağa yaptırmışsın kolunu kullanabiliyor musun arkadaş kullanmadığın koluna yaptır dedi sola yaptırayım diyorum ama akşam sola yatarken sorun olacak sanırım
karamel bebeğin hayırlı uğurlu olsun isteyen herkese de önümüzdeki günlerde booolllll şanss diliyorum :)
canım maşallah az kalmış allah sağsalim kurtarsın cümlemizi
ayy hem zor hem güzel bira zzaman geçince herşey yoluna girer inş Allah analı babalı büyütsün
evet onu ben söylemiştim sana :) bunu yakalamak herkese nasip olmuyor. şansını değerlendirebildiysen ne mutlu:)canım benim de buradan bi arkadaş deyince dank etti :) doktorun garibine gitti zaten Fotoyu istemem
cumartesi gördüm meleğimi. nst de bıaz sancık çıktı. dr bunu hissediyor olman lazım dedi ama bende his yok:)
şimdiden boşluktayım tatile alışamadım. bütün gün ayaktayımbebeğim doğsaydı :)
kuzucuğum 2768gr olmuş maşallah :) doğum pozisyonunda hatta birazda fazla inmiş. doktorum kızın yolunu bulmuş dedi:)
maşallah aferin bebişe akıllı kız olacak anneyi üzmeyecek rabbim sağlıkla tek avaz da kucağına almayı da nasip etsin
hanımlar Bowser ın doğum tarihi ayın 15 iydi hbr i olan varmı
kızlaaaaaaaaaaaaaaar bat'ıma 10 gün var nasıl geçecek o on gün. bu arada hafif sancılar var kasıklarımda. acaba bebiş olabilir mi????
sağol canıımm. az kaldı :)) İnşallah sırayla alıcaz bebişleri kucağımıza.cumartesi gördüm meleğimi. nst de bıaz sancık çıktı. dr bunu hissediyor olman lazım dedi ama bende his yok:)
şimdiden boşluktayım tatile alışamadım. bütün gün ayaktayımbebeğim doğsaydı :)
kuzucuğum 2768gr olmuş maşallah :) doğum pozisyonunda hatta birazda fazla inmiş. doktorum kızın yolunu bulmuş dedi:)
maşallah aferin bebişe akıllı kız olacak anneyi üzmeyecek rabbim sağlıkla tek avaz da kucağına almayı da nasip etsin
doğurdum u acaba ben bilmiyorum
çok merak ettim en son öyle yazmıştı. inşallah sağlıkla almıştır meleğini kucağına.
olabilir hayatım. kasık ağrısı aynı adet sancısı gibi olabiliyor. hatta adet belirtisi gibi göğüslerde ağrıda olabiliyor. kişiden kişiye değişiyor belirtiler. sabır işi işte. şimdiden sabırlı olmayı öğretiyor meleklerimiz:)kızlaaaaaaaaaaaaaaar bat'ıma 10 gün var nasıl geçecek o on gün. bu arada hafif sancılar var kasıklarımda. acaba bebiş olabilir mi????
benim 10 varken kanda çıkmıştı kasıklarında ağrı olması bebiş olabilir benim hep kasığım ağrıyo
sağol canıımm. az kaldı :)) İnşallah sırayla alıcaz bebişleri kucağımıza.
çok merak ettim en son öyle yazmıştı. inşallah sağlıkla almıştır meleğini kucağına.
olabilir hayatım. kasık ağrısı aynı adet sancısı gibi olabiliyor. hatta adet belirtisi gibi göğüslerde ağrıda olabiliyor. kişiden kişiye değişiyor belirtiler. sabır işi işte. şimdiden sabırlı olmayı öğretiyor meleklerimiz:)
kızlar Inşallah bebisimin belirtileridir. Erken gebelik testi aldım. Henüz test için erken galiba. Göğüslerim her adet döneminde de ağrıyordu. Ama bu sefer erken başladı. Hayırlısı bakalım.... :)
:)) canım benim ya allah uzun sağlıklı ömürler versin yavruna inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza :) merak etme geçecek bu monoton günlerde arkadaşım doğumdan önce bebek bile alamıyordu kucağına bir haftadan sonra yardım edecek kimsesi de yoktu çok bunaldı ama şimdi 4 aylıklar ve 40 ı çıkana kadar zorluk diyo :)
canım ben bukadar acıyacağını sanmıyordum o yüzden hiç önemsemedim. Hatta yaptığında ne güzel hiç acımıyormuş dedim... ama kaç gündür uyutmuyor bilesağ kolum göçtü ne ağır kaldırabiliyorum ne sağ tarafıma yatabiliyorum. 1 ay sonra 2. doz olacakmış doktora soracam izin verirse 2. dozu yapmayacam. resmen koluma yumruk yemiş gibiyim
ben iğne olayından pek hoşlanmıyorum bakamıyorum bile şimdi sola yaptırsam yatamam sağa yaptırsam elimi kullanamıcam anlaşılan ayyy ne yapsam ki
yok canım elini filan kullanırsın sadece kolunu yukarı kaldırdığında ve kolunun tarafına yattığında zorlanırsın. aşı iğneleri çok ince, yapılırken yapıldığını bile hissetmedim. ertesi gün ağrımaya başladı.
ayshoo87 erken gebelik testlerini yapmıştım ben ama hiçbirinde çıkmamıştı o yüzden çıkmassa üzülme batıma 5 gün kala normal idrar testinde çıktı
Merhaba nasılsın? Ben kırmızıları gördüm perşembe günü doktor kontrolüne gideceğim bakalım ne diyecek.Sen de durum nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?