- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
- #2.161
Ben nasıl öğrenicem onu yani demek istediğim doktora gitmeden ovulasyon testini yapsam ne derece dogru cıkar , bir de benim anlamadıgım sey kac kere yapmamıs gerekıyor ki bı testi ??
canım ovu testi bidiğin gebelik testi gibi aynı.gebelik testinde hafif silik çizgi cıktıgında büyük ihtimalle hamilesin ama ovu testinde kontrol çizgisi kadar yada ondan daha koyu olması gerekiyor.bence cok al gitti gidiyorsa satılıyor.ve hergün yap.adetin bittiktan sonra başla adet gününe kadar yap.çünkü bazen erken yumurtlama yada gec yumurtlama oluyor.ben adetin 12.gününden 19.gününe kadar yaptım ama her seferinde hafif çizgi gördüm.15.16. (29-30 u ayın) günler hafif koyulaştı ama bilmiyorum artık.ovu topiğinde bir arkadaş yazmıştı cok koyulaşmasını beklemeyin ilk başlardaki hafif silik cıkanlara göre koyulaşıyorsa mutlaka o günleri degerlendirin demişti.benim 15.16 günler diğerlerine oranla koyulaşmıştı ama doktor ayın 11 inde yumurta görünce benim kafam baya karıstı.
imkanın varsa adetin bittekten sonra başla inş. adet olmazsın sonra ama oluncaya kadar devam et.bak bakalım hangi günler koyulaşmaya başlayacak.
bu arada benim aldıgım marka laboguick diye bi test.20 ovu testi 6 gebelik testini 20 liraya almıstım.eczaneden 1 gebelik testi 4 lira.baya uygun yani