- Konu Sahibi meleksimam
-
- #21.841
Olsun zaten olsun ikiz
mrb canım. çok zor ama bir o kadarda güzel bir şey.. gözlerinin içine masumca bakıyorya işte o zaman dünya duruyor.
bağ kuruluveriyor aranızda.:)))
anne olunca anladım dünyayı desem....:))
sağol canım. amiinnn. yavrumun o hali gözümün önünden gitmiyor.
Derler zaten anne olunca herşeyi anlayacaksınız, yavrunuzu herşeyden sakınacaksınız sen bunu anlayanlar arasındasın.
Onu öyle görünce dünya yıkılmıştır başına.
hemde nasıl. ağlama krizine girdim. sabaha kadar gözümü kırpmadım. şimdi bile yatağının başındayım
hemde nasıl. ağlama krizine girdim. sabaha kadar gözümü kırpmadım. şimdi bile yatağının başındayım
slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın((
Gamzecim Çok geçmiş olsun canım. yatarken mi oldu bu olay??? iyi ki fark etmişsiniz çok geçmiş olsun. geçmiş gitmişte zaten şükür.
Hoşgeldin
Nasılsın?bebiş nasıl?
Bebişinin fotosu var mı merak ettim şekeri
merhaba canımiyidir şükürler olsun şuan sıkıtımız yok. gittikçe büyüyor, yeri daraldıkça bana vuruyor
Gamzecim Çok geçmiş olsun canım. yatarken mi oldu bu olay??? iyi ki fark etmişsiniz çok geçmiş olsun. geçmiş gitmişte zaten şükür.
var hayatım paylaşmıştım. 2156. sayfada
sağol canım. hala içim titriyor aklıma geldikçe. yatarken oldu k.v yatırmıştı.
24 ün içindeyim canım.
korkma canım. senin gibi ilgili , dikkatli bir annesi var. hiç bişeycik olmaz kuzuna
inşallah canım çok sağol. yarında dr yine akciğer filmi çekecek. sorunsuz atlatırsak derin nefes alıcam
Sağlıkla al kucağına canım
slm hanımlar.. bebeğim doğduğundan bu yana pek giremedim. çok uykusuz yorgunum:)))
önce bebeğim sarılık oldu. hadi o geçti derken dünde kusmuğunu yuttu. mosmor olmuştu. dr a koştuk hemen. akciğer filmleri falan baya uğraştık. çok şükür yavrum şimdi iyi. ama tabi ben çok tedirgin oldum.sabaha kadar uyumadım bebeğimin başında nöbetteydim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın((
mrb canım. çok zor ama bir o kadarda güzel bir şey.. gözlerinin içine masumca bakıyorya işte o zaman dünya duruyor.
bağ kuruluveriyor aranızda.:)))
anne olunca anladım dünyayı desem....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?