- Konu Sahibi meleksimam
-
- #22.121
Sen nasıl hissediyorsun bakayım kendini? Belirtin falan var mıydı? Hiç çaktırmadan sürpriz yaptın vallaDoğum günü hediyesi oldu sana minik kuşun
Öyle şeyler düşünmeeYeni haftaya yeni bir doktorla başla derim ben. Harekete geç biraz. Şu kafanı da dağıt, iyi gelecek
canım valla midem kötüydü kasıklarımda da batmalar vardı ama hiç yormadım midemi oruca bağlıyordum kasıkları da genelde her ay yaşarım vücudum oyun oynar bana bide ümitlenmek de istemedim açıkçası ama meğerse gerçekten bebişim yapıyormuş batmaları asıl o sürpriz yaptı bize hemde ne hediye ömrümce hediye almasam olur artık
canım valla midem kötüydü kasıklarımda da batmalar vardı ama hiç yormadım midemi oruca bağlıyordum kasıkları da genelde her ay yaşarım vücudum oyun oynar bana bide ümitlenmek de istemedim açıkçası ama meğerse gerçekten bebişim yapıyormuş batmaları asıl o sürpriz yaptı bize hemde ne hediye ömrümce hediye almasam olur artık
Ayyy yerim seni benBizimki de evlilik yıldönümü hediyesi oldu. Olesyamın da hediyesi gelsin tam olsun... Bu arada oruç tutmayı bırakman lazım unutma. Bebişin yeni oluşuyor ve besine ihtiyacı var
Olesyacım yakınlarda özel bir gün var mı bakayım senin?
hadi hayırlısı canımcım inşallah bu son ayın olur inşallahhhEğer 1 ay içerisinde sonuç almazsam başka doktora gitmeyi düşünüyorum
hadi hayırlısı canımcım inşallah bu son ayın olur inşallahhh
Senin bebişin evlilik yıldönümünde gelmiş benim de 2 ay sonra evlilik yıldönümüm ve yaşgünüm:2:
hadi hayırlısı canımcım inşallah bu son ayın olur inşallahhh
Hmmmmm... Güzelll....
Allahım inşallah inşallah inşallahhhh olesyama da hediyesini gönderirsin
oooo ne güzel olesyaya da doğum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi geleck inşallahhhhhhAyyy yerim seni benBizimki de evlilik yıldönümü hediyesi oldu. Olesyamın da hediyesi gelsin tam olsun... Bu arada oruç tutmayı bırakman lazım unutma. Bebişin yeni oluşuyor ve besine ihtiyacı var
Olesyacım yakınlarda özel bir gün var mı bakayım senin?
hadi hayırlısı sık dişini 2aya geliyor bebişşşşSenin bebişin evlilik yıldönümünde gelmiş benim de 2 ay sonra evlilik yıldönümüm ve yaşgünüm:2:
öyle oluyor maalesef yumurtanın çatlamasından sonraki 14gün geçmek bilmiyor bu da insanı acaip yoruyor haklısın canım benim Rabbim nasip etsin tez zamandaİnş sabırsız değilimdir ama yoruldum artık
tutamıom kiiiiiiBence de oruçu bırakmalısın bebiş sağlıklı beslensin
öptüm canımmmm Allaha emanet olKızlar ben çıkıyorum kafamı dağıtayım biraz öptüm sizi
oooo ne güzel olesyaya da doğum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi geleck inşallahhhhhh
tutmuyorum zaten zanım o gün dr. kızdı bana tutma dedi ama midem de iyi değil ki bişey yiyemiyorum öyle doya doya 2lokma yiyorum bitiyor
hadi hayırlısı sık dişini 2aya geliyor bebişşşş
öyle oluyor maalesef yumurtanın çatlamasından sonraki 14gün geçmek bilmiyor bu da insanı acaip yoruyor haklısın canım benim Rabbim nasip etsin tez zamanda
tutamıom kiiiiiimidem allak bullakkkk
öptüm canımmmm Allaha emanet ol
İnş ben de onu diliyorum eğer öyle gelirse yorgunluğumu unuturum bebişime/bebişlerime adarım kendimi yeter ki gelsin
Kıyamam sana ilk 3 ay olacak bunlar sabret kuzum.
Canim benim dilerim Rabbimden tez zamanda yasa bu bulantilari insallahhhsaglikli haberlerini alalim da ben razıyım cekmeye canim yaa
oooo ne güzel olesyaya da doğum günü ve evlilik yıldönümü hediyesi geleck inşallahhhhhh
tutmuyorum zaten zanım o gün dr. kızdı bana tutma dedi ama midem de iyi değil ki bişey yiyemiyorum öyle doya doya 2lokma yiyorum bitiyor
hadi hayırlısı sık dişini 2aya geliyor bebişşşş
önceliklee hamiş olmayı isteyen tüm anne adaylarının bir an önce bebişleri olmasını diliyorum.. bu ay bnmde 3. ayımın başlangıcı ilk ay yumurtlama dönemimi kaçırdık 2 ay tutmadı bu ay tüm kalbimle olmasını istiyorumm gerçekten bu bekleyiş çok zormuş ben hemen ilk ayda olur zanediyordum 3. aya geldk çattık allahım tüm isteyenlerin gönlüne göre versinn herkese boll şansssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?