- 28 Mart 2012
- 428
- 2
- 68
- 39
- Konu Sahibi meleksimam
-
Ay sıkıldım evde otur otur. Bi atansaydım hayırlısıyla. O zaman kilo sorunu da olmaz. Az önce açtım müziği, bi güzel döktüm kurtlarımı. Kızlarla üniversitedeyken akşam yemeğinden sonra yapardık. Her telden çalar oynardık. Hiçbir şey kalmazdı göbek adına. Açın oynayın kızlar, stres atarsınız. Hip-hop, mezdeke, pop, roman havası, düğün havaları, latin müzik, samba... Biz hepsine de oynardık... :)))
Yoksa bu listenin sonu gelmez, bilmiyorum bu zaman nasıl geçecek. Sabırsızlandım, sabah test yaptım. Sonuç(( iki günde de sonuç verecek değil her halde. Gel 27 nisan, hayırlısıyla geeelll....
listemi yapıyoruz kızlar
Yoksa bu listenin sonu gelmez, bilmiyorum bu zaman nasıl geçecek. Sabırsızlandım, sabah test yaptım. Sonuç(( iki günde de sonuç verecek değil her halde. Gel 27 nisan, hayırlısıyla geeelll....
canım keyfini kaçırmak gibi olmasın ama sen önceki günlerde hamile kalmış olabilirsin ne oynaması allah iyiliğini versin..
biz senınle aynı zamanlarda öğrenicezzz nasl sabredicez bılmıyorum ben adetımı beklemem herhalde cok sabırsızım ya
ya son bir haftada çalışma yaptık. Bir şey olmaz daha ya... Hem oynamak dediysem kendimi parçalamadım, sağol düşündüğün için :)))
kızlar siz 10gün sabredemiyorsunuz biz ne yapalım en sonlardayız :)) meleksiman asyy doğru söyledi bak ağır falan kaldırmayın diyorlardı benimde şimdi aklıma geldi :))
inşallah burcu ikimiz de güzel haberler veririz. Bugün test yaptım ama, o bi denemeydi, baktım bi test çalışıyor muIlk testi mi inşallah 29 nisanda yapacağım. Bakalım hayırlısı... Topiğin ilk bebekleri bizden olsun :)))))))))))
sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün ne diim :d iyi bari zeybek falan oyna en fazla ağıııırr ağıııırrr :d
aminnnnnnnnnnn bakalımmmmmmmm il bebişler bizden olsunn . Bende karbonat olayını yaptım ama kac gun sonra bellı oluyor bellı ddegıl . Her ıhtımale karsı dunde birseyler yaptık olmadıysa olsun hesabı
geçin dalganızı bakalım... Bu kadar çok evde oturmaya alışık değilimki... çok sıkıldım... Burda ne çarşı var, ne bir akraba, ne gezecek bir yer... Kocam da atanacak öyle bir yer bulmuş ki yani... Ben antep'te bir gün evde durmazdım ki... ;( hem orda çalışıyordum da...
geçin dalganızı bakalım... Bu kadar çok evde oturmaya alışık değilimki... çok sıkıldım... Burda ne çarşı var, ne bir akraba, ne gezecek bir yer... Kocam da atanacak öyle bir yer bulmuş ki yani... Ben antep'te bir gün evde durmazdım ki... ;( hem orda çalışıyordum da...
yahu ben daha pekmezi öğrenemedim katımı yenecek sıvısımı içilecek karbonatı neremize napıyoruz ? öğren öğren bitmiyo yaa
yahu ben daha pekmezi öğrenemedim katımı yenecek sıvısımı içilecek karbonatı neremize napıyoruz ? öğren öğren bitmiyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?