Ilk çocuğunu düşünenler...

Ev sahibinden ses gelmedi burcu Sende son durum ne? Var mı bi gelişme :)
yokk canımda goguslerım çok agrımaya basladı hastalanma belırtılerım geldı ıkı gundur bılmıyorum anlayacagın su an negatif düşünüyorum sende durum ne gercı bellı olmazmıs hemende ne bılım ya
Ne güzel ben 3 gündür giremiyorum ama artık burdayim )
ii bkalımmm ne güzel

Çok su içiyorum. Ekmek desen günde 2 ya da 3 dilim. Onun da yarısı kepekli ekmek ya da tam buğday ekmeği. Bol bol yürüyorum, merdiven inip çıkıyorum. Ara öğünlerim de var meyve ve yoğurtla. Niye hala kilo veremiyorum anlamadım ki [/QUOTE]

Canim insulin direncin olabilir ben 3 aydır bol su iciyorum dediğin gibi kepek. Yada tam buğday ekmegi yiyorum günde 45 dk yürüyüş yapiorum yarım porsiyon yiyorum tuz. Yemiyorum zaten iyotlu tuz yasak bana şekerde yemiyorum ama 3 aydır tık yok kilo veremiyorum çünkü insulin direncim var kilo verdirmiyor bana normlde simdiye 10 kilo vermem lazimdi nolcak bilmiyorum (((

Canım kiminde gebelik belirtisiymiş gögüs ağrısı belkide öyledir, iyi düşün iyi çıksın inşallah (amin) Benim bu günler yumurtlama günlerim değerdiriyoruz işte bakalım inşallah olur :) Sanki sol tarafımda yumurtalığımın olduğu yerde arada ağrı hissediyorum yumurtlama belirtisi olabilir mi acaba ?

Allah'ım en kısa zamanda güzel haberler vermemizi nasip eder inşallah (amin)

bu kadar erken belirti verecegını sanmıyorum ya kendımızı cok dılıyoruz belkıde o yüzdendir bılemıyorum ya cok cok erken daha test alıp yapsamda hiç birssey cıkmaz bır arkadas da kanda cıkar dıyor üffffffffff valla heycandan ölücem strese soktum kendımı bu kadar çok ıstıyorum ya olmzsa üzülmıcem desemde uzuluyrm bılıyorum bu arada herkese ogrettm inş dan sonra amin demeyi ya konustugum herkes demeye basladı dualarımız kabul olur inşşşşallahh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Evet Canim göğüs ağrıları hamilelik belirtisi oluyo ins öyledir :) yumurtlarken agriyabiliyo Canim hatta benim bu ay kasıklarım battı onun belirtisi olabilir :)

Evet Canim göğüs ağrıları hamilelik belirtisi oluyo ins öyledir :) yumurtlarken agriyabiliyo Canim hatta benim bu ay kasıklarım battı onun belirtisi olabilir :)

ayyyyyyyyyy goguslerımın agrısı yanı hamıleleık belırtısı olabılır mı ki birden cok ümitlendım kızlar uff kac gun sonra test yapayım reglımı bekleyemıcem ya

Sayende öğrendik inşallahtan sonra (Amin) demeyi

İyi o zaman benim dünle bugün arada ağrı giriyo sanki bıçak batıyormuş gibi ama kısa süreli seninde böyle miydi?

İyi o zaman benim dünle bugün arada ağrı giriyo sanki bıçak batıyormuş gibi ama kısa süreli seninde böyle miydi?
benimde dün sızladı kasıgımın sol tarafı yan duruyordum tv ızlerken eşimde kızdı duzgun otur o yuzden oluyordur dedı bebiş aklıma gelıyor ama bellı etmemeye calısıyorum

ayyyyyyyyyy goguslerımın agrısı yanı hamıleleık belırtısı olabılır mı ki birden cok ümitlendım kızlar uff kac gun sonra test yapayım reglımı bekleyemıcem ya

Canim en önemli hamilelik belirtisi göğüslerde olurmuş banAda ablam solemisti dokunamicak kıvama gelirmiş göğüsler ama sen gunünü bekle ins hayırlı haberler alırız :)

merhabalar arkadaslar... belırtıler kısıden kıısye degısyor.genelleme yapmayın bence. ben sanırım yarın daha da netlesecek ama hamıleyım ve benım goguslerım o kadar hassas degıl en belırgın sey benım gazım olması ve kramplar sırt bel agrısıydı...

bu sabah test yaptım veee çift çizgiyi gördüm :) çok değişik tuhaf bir duyguymuş yarın kan testi yapacağım daha sonrada doktoruma gideceğim. Allahım inş. herşey yolunda olur isteyen herkese nasip olsun bugüzel duygu

Evet Canim aynen benimkide ole oldu bı anda giriyo ama az sürüyor

Canim en önemli hamilelik belirtisi göğüslerde olurmuş banAda ablam solemisti dokunamicak kıvama gelirmiş göğüsler ama sen gunünü bekle ins hayırlı haberler alırız :)

ay inş kızlar valla tmm test fılan almıcam regl günü gelmeden beklıem sabırla . . inş (amin) dedıgınız gibi bendekıde hamılelıgın belırtısıdır kendımı dınlemek ıstemıyorum işe versem kendımı iyi olcak sanrım bir ıkı saat sonra gelırım kızlar işlerim var birazcık gorusurz

aminnnnnnnnnnnnnnnn cok sevındımm darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşş kızlarr süper bir duygudur dimii duygulandım aglıcam yaaa

Canim hayırlı olsun çok sevindim ins sağlıklı sihhatli kucağına aayi nasibe etsin Allah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…