Ilk çocuğunu düşünenler...

sabah yarım fincan sade kahve içmeden kendime gelemeyen ben. şimdi 2 günde 1 içiyorum. arada gülümsün söyleyince tutamıyorum kendimi:)

tamam gülüm prensesin geliyooooo

oy kurban olurum sen bizim ufaklığı eşimin abisini kızını göremedin
sen şimdi face girebiliyormusun ona göre özelden anlatacam
bana nasıl bir kız göndereceğini bilmen acısından
bizim ufaklık aynı benim heri çünkü
dudaklarla burun annesi sadece

sabah yarım fincan sade kahve içmeden kendime gelemeyen ben. şimdi 2 günde 1 içiyorum. arada gülümsün söyleyince tutamıyorum kendimi:)

Nasıl alıştın canım yaa korkuyorum ama içmeden de kendime gelemiyorum işe kendimi veremiyorum salak gibi dolaşıyorum ortalıkta yaa:)))

Bugün acaip pozitif uyandım kızlar yaa 16'sına daha çok var ama nedense bugün çok umutluyum bu aydan:)

cnm hiç mutevazi olamayacağım kusura bakma o tamamen bizden kaynaklanıyo biliyosun önceden topice arada bir uğruyosun şimdi devamlı müşteri olduğın için pozitif enerjimiz bulaştı
tamam mı cnm esen kalın bizimle kalın

yürü be kim tutar beni

gülüm burada giremiyorum face duvara çarpıyo :)

ama sen bana at. akşam bakarım evde:))) bakalım prensesimiz nasıl olacak:)

O zaman sizi hiç bırakmam kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Yapıştım artık kusura bakmayacaksınız:)))

heheyyyyyttt:))))))

ay izmirin dövme kahveside çok güzel olur
kemer altından getirirdi arkadaşım of özledim valla bir gün izmir tarafına gelirsen gelip o kahvemi içicem haberin olsun

Ne demek hayatım herzaman.. Ben işlerden o tarafa gidemiyorum olurda geçersem mutlaka alır gönderirim size

ya sorma gruldayıp duruyo zaten ofisteki çocuklar hayırdır abla ne yedin diyip beni sinir ediyolar burda
ya tamam sen bir kız yolla asyada erkek yolların
hadi bakalım açtım çakralarım bekliyorum

Ey tanrım bana 5 tane , 5 te yetmez 10 tane. ver ver ver...

gel bacım gel ne olursan ol yine gel biz herkese açtık kapımızı
burdan güzel yer mi var berber ağlıyoz gülüyoz işte ne güzel

Evet yaaa Allah razı olsun sizdennnn iyi ki buldum sizi:)
Bi de ne diyeceğim
işyerinde bi arkadaş ilk ayda hamile kaldı şaştım kaldım valla nasıl oluo bu iş kızlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…