- Konu Sahibi meleksimam
-
- #7.041
Kahve için sizi kızlarağası hanına götürmem lazım. fincanla pişen kahve içirmem lazım. bilmeyen hemen içer o kahveyi yanar da yanar.. :))
valla bakmışsın bi gün kafalar atmış bizim. kocişleri askıya asıp gelmişiz:)
hüma, demir size diyorum çocuklar,
anneniz sigarayıda bırakıcak. hadi söz veriyo bakın. gelin artık
Başımın üstünde yeriniz var canım :)
ben karar verdim birini doğurunca ikinciyi hemen yapıcam. Benim kocişede allah güç versin yazııık.
o zaten kesin eve zaralı olan hiç bişeye sokmayacam buna insanlar da dahil
hep pozitiflik isitoyorum bana nazarın değerin dielerin eşiğimden geçirmiycem
benim gülümsüne gitmem çok kolay. sana ciddi bir organizasyon yapmak lazım. bi düşünelim :)))
benim gülümsüne gitmem çok kolay. sana ciddi bir organizasyon yapmak lazım. bi düşünelim :)))
valla kocişlere güç verirken bizede versin yanii.. :)) benim hiç halim kalmıyor anam. trip atıyorum kocişe arada ama ben yorgunluktan helak uyuyakalıyorum. nasıl olacak bu iş? :)
haklısın canım. kendim için hiç bencil olamadım bu hayatta. ama çocuğum için olurum. yıkarız dünyayı dimi.
canım ne var yaz tatiline çıktığınızda da batıyı tercih edin, güneye gitmeyin ozaman çok kolay olur işte :)
canım ne var yaz tatiline çıktığınızda da batıyı tercih edin, güneye gitmeyin ozaman çok kolay olur işte :)
ne diyosun sen
yakarız ulen kaçılın
valla yakarım o kadar zor bulmuşum bide milletimi çekecem silkeler atarım hiçte arkama bakmam
valla neden olmasın
ama biz bu sene baya batya giddik çanakkaledeydik ordan da ayvalığa geçtik aslında baya yaklaştık ama o zamanlar seni tanımıyodum((((
süpersin:)
bu arada bağırsakların durumu ne. daha iyimisin gülüm
amin ne güzel söyledim mis kokularım gelin artık
100 kilo olamaya razıyım söz veriyorum hem karnımda hemde doğurunca çok iyi bakacam size hadi gelin
İkisi birden gelecek kuzuuuuuu 2.için uğraşmayacaksın Allahımın izniylee:)ben karar verdim birini doğurunca ikinciyi hemen yapıcam. Benim kocişede allah güç versin yazııık.
Eminim ki hepimiz çok iyi anneler olacağız insanlar hamile kalıp doğru düzgün beslenmeyi bırak sigara alkol ne bulurlarsa tüketiyorlaro zaten kesin eve zaralı olan hiç bişeye sokmayacam buna insanlar da dahil
hep pozitiflik isitoyorum bana nazarın değerin dielerin eşiğimden geçirmiycem
ya konuşup duruyolar ama tuvaletten ayrılmayı başardım
burd bi eleman var bizim sabahtan beri 10 15 kez gidince wc ye abla ben senin masayı oraya taıyım bole zor oluyo baya sana dedi
bir bakış fırlattım kesti sesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?