Ilk çocuğunu düşünenler...

Kendimi bu kadar çok korumakistemiyorum..Doktorla konuştuktan sonra rahatlıyacam sanırım

Olsun sen yine de dikkat et canım ilk aylar önemli ne de olsa

Canım benim algı üniversite bitirmekle gelişmiyor maalesef üniversite bitirmekle odtüde okumakla adam olabilselerdi etraf öküz kaynar mıydı hiç sende
Kahve öneriyoruz sannnnnnnaaaaaaaaaa

kimbilir. ben bizim stajere daha adres yazmasını öğretemedim. bu hafta çıkaracaz tek yanlışında. bugün son uyarı yapıldı. anlamak istemiyorlarsa yapacak bişey yok.

canım. benim kardeşimde odtü mezunu hemde makina müh. ama ehliyet sınavında motor dan kalabiliyor:)
beceri ve bol pratik lazım bunlara.

ya ister oradan ister burdan olsun insan olsun
delirtmeyin beni ulen

ya bişey denmeye haspama
hemen savunmaya geçiyo
ole bişey olamaz dio bide öldüresim geliyo
bi tane daha var aynı okuldan oda sürekli yanımda yeterki fazladan bişey kapayım
işte iki tane farklı cins al bi kaya nerene dayarsan daya

bişey olmamıştır. ama artk dikkat et. :) unutma bebişini

tabi canım gözünü çıkarmaya gerek yok ama dikkatli ol yine.

hayırlısıyla git gel doktoruna rahatlarsın. bu kadar derken tabi ağırda kaldırma yani. korumak derken daha basit şeylerden bahsediyorsan ok.

Saolasınız kızlar..

Korumak derken mesela kuzenimin eşi tencereyi bile almazdı eline :) Hatta benim mevlütte şöyle bir cümle kurdu..(hamile olan kuzenim için) ayy hiç dikkat etmiyor kendine 12 tabak taşınırmı hiççç dedi :)

Kastettiğim bunlar..Tabi yeğenimi kaldırmamam lazım en az 20 kilo..Alışmam lazım bu duruma

hayatım o zaman benim takdiği yap. işine gelenle seni dinleyip öğrenmek için çabalayanla çalış. diğerinede angarya işler ver. ben öyle yapıyorum.

fazla naz bebeğide usandırır... :) sen bilirsin işini

tabi canım önce can. sonra canan demişler.

kimbilir. ben bizim stajere daha adres yazmasını öğretemedim. bu hafta çıkaracaz tek yanlışında. bugün son uyarı yapıldı. anlamak istemiyorlarsa yapacak bişey yok.

ahhh ahh. yeminler ettiydim almayacam stajer bidaha diye. her yıl 1 tane alırken bu sene 2 tane alıverdim..

hadi bak hayatım kahve konusunda ısrar fazlalaşıyor sana. yanındada o bana yasakladığın şeyden içebilirsin:)

ahhh ahh. yeminler ettiydim almayacam stajer bidaha diye. her yıl 1 tane alırken bu sene 2 tane alıverdim..

ya adamı hayır olsun diye besliyoruz resmen. altu üstü fişe adres yazacak. beceremiyor. hep ya adres yanlış ya isim yanlış yada seri no yanlış. bunlar ciddi sorun aratıyor önemli şeyler benim zamanımı alıyor, yanındaki elemanın zamanını alyor. güya zaman kazanalım diye aldık.. enteresan bir çocuk ya.

Kızlar şu işleri toparlamam lazım berbat bir gün yine vergi daireleri beni beklerr offff offfffffffffffff

hayatım o halde sana yarardan çok zararı var. kusura bakmayacak artık. ben dosyayı ters taktı diye kızıyorum basit şeyler yani. ama senin vaktini çalıyorsa bence değmez.

kdv ye daha var hayatım bayram sonuna kaldı. ben geçici vergi ile uğraşmaya başladım. vergi dairesinde bugün ne iş varki?
ayy bişeymi unuttum yoksa

Yok canım yok bizim iade işleriyle ilgili dilekçeler evraklar falan var onlarla boğuşuyorum gümrük mahsubu yapmaya uğraşıyoruz da
Cinsler eksiklik çıkardı

Yok canım yok bizim iade işleriyle ilgili dilekçeler evraklar falan var onlarla boğuşuyorum gümrük mahsubu yapmaya uğraşıyoruz da
Cinsler eksiklik çıkardı

hııı ok:)) benim mahsuplarımda daha hazır değil.. cumaya kadar olur inş. ihracat firması sanırım sizinkide. bizdede bol bol var onlardan ih. kayıtlı ve direk ihracat

işte aynı tiplerden gelince "allahım yaratıyosunda neden takip etmiyosun" diyorum

bizim bu kızda ole hem bişeyi doğru dürüst yapamaz hemde bizim yanlış onun doğru yaptığını idda eder

işte aynı tiplerden gelince "allahım yaratıyosunda neden takip etmiyosun" diyorum

bizim bu kızda ole hem bişeyi doğru dürüst yapamaz hemde bizim yanlış onun doğru yaptığını idda eder

hah işte o tipleri dövesim gelir direk. sanki anasının karnında öğrendi ukala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…