- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.221
Kasık fıtığı vardı canım..
Dün akşam hastaneye yatırdık..Dün tahliller için doktora gidecekti unuttum kendi derdimden yeğenimi..Çok üzüldüm akşam..O bizim ilk göz ağrımız.Annemin gördüğü tek torunu...
Dün akşam hastaneye yatırdık..Dün tahliller için doktora gidecekti unuttum kendi derdimden yeğenimi..Çok üzüldüm akşam..O bizim ilk göz ağrımız.Annemin gördüğü tek torunu...
şimdi iyimi peki . geçmiş olsun tekrar. sen de kendini çok üzüp yıpratma kurtulmuştur inş hayırlısıyla
Çok geçmiş olsun canım sağ salim çıkmış ya ameliyattan çabucak toparlanır o şimdi küçük bir de anladığım kadarıyla çabuk iyileşir onlar bize göre biz kocadık malum
iş bilmeyen insanlarala iş yapmaya çalışmkatan nefret ediyorum ya bu nedir kardeşim şimidi projeyi rulo yapıp allah ne verdiyse kaktıracam bi tarafalarına
dün hastanede 4 yaşındaki yeğenimi biranlık kaldırdım..Eşim hemen tepki verdi.Kaldırma diye..Gece tedirgin oldum bişey oldumu diye..
az önce hastanede tuvaleti gelmiş..Annesi ablasının yanındaydı ben götürdüm tuvalete..Alaturka tuvalete tuttum..Şİmdi yine tedirginim..Okadarcık kaldırmadan bişey olmaz dimi
dün hastanede 4 yaşındaki yeğenimi biranlık kaldırdım..Eşim hemen tepki verdi.Kaldırma diye..Gece tedirgin oldum bişey oldumu diye..
az önce hastanede tuvaleti gelmiş..Annesi ablasının yanındaydı ben götürdüm tuvalete..Alaturka tuvalete tuttum..Şİmdi yine tedirginim..Okadarcık kaldırmadan bişey olmaz dimi
iş bilmeyen insanlarala iş yapmaya çalışmkatan nefret ediyorum ya bu nedir kardeşim şimidi projeyi rulo yapıp allah ne verdiyse kaktıracam bi tarafalarına
bişey olmaz inş hayatım ama sen bu aralar yine dikkatli ol.
Allahımın izniyle olmaz canım benim kuzenim hamile olduğunu öğrenmeden önce kaç kere düştü yatakları falan çekmiş kendi kendine temizlik yapmış hiçbişey de olmadı sağlıkla doğdu bebişi sende kucağına alacaksın hayırlısıyla sağlıkla inşallah meleğini
şimdi iyiymiş..Ben yanına giremedim.Sadece anne ve babsını aldılar...Ben ziyaret saattinde birde deniyecem
kahve molası verme vaktin gelmiş hayatım. yine kaktır ama.
boswer öncelikle geçmiş olsun benim eşimde kasık fitiğindan ameliyet olmuş6 aylıkken
korkma iyi olur
sana gelince bişey olmaz ama sen yinede dikkatlı ol
ya beni çıldırıtıyolar bide bu adamlar türkiyenini sayılı okullarından mezunlar mesala biri odtü mezunu
ama anlamıyo
ya çıldıracam işlerinemi gelmiyo gerçekten mi anlamıyolar dertleri neyse artık
Kendimi bu kadar çok korumakistemiyorum..Doktorla konuştuktan sonra rahatlıyacam sanırım
evet bu sefer biz sana öneriyoruz.. bir kahve iç... :)
Kendimi bu kadar çok korumakistemiyorum..Doktorla konuştuktan sonra rahatlıyacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?