- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.621
kızlar iyi akşamlar bugün toplantı yapacam die meleklerime dönemedim kusura bakmayın öptüm hepinizi bende birazdan kaçarım çok az işim kaldı
Gelemez ki bacım 2gün var adetin bitmesine(
Ay kıyamammm o derece desene
Benimki şu anda bayıla bayıla atlama aşamasında valla
(
adet sancılarına başlıyoruz.... biraz karından biraz belden , hafif bacaktan... sivilcelerde cabası..
akşam bana sıcak su torbası getirir artık kocacım...
sorma cnm sorma 2 gündür 8 den önce çıkamıyorum burdan ama napım iş ekmek parası
ya adet olma yütfen yolursun yaaaaa
benimde erken olacak galiba arada karnıma bi ağrı gelip dolanıp gidiyo adet sancısımı gaz sancısı ne belem bişeyse artık
gamze senin bu saatte burda ne işin var :)
:) kociş yorgun uyudu bende bi bakiim dedim kızlar ben çıkınca yaznışlar bende onlara cevap yazıyodum. sen napıyon:)
kociş uyudumu ee mesai yokmu bu akşam
Yeğenimin yanındaydım yeni geldim.Bir bakayım bende dedim
o iş çoktaaan tamam:)))) uyuyakaldı işte... nasıl iyimi yeğenin canım.
ooo erkenden desene
Yeğenim iyi..Canı sıkılıyor hareketleri kısıtlı olunca tabii
he yaa sorma napıyım yorgun geliyo uyuyup kalacak diye elimi çabuk tutmak zorundayım. en verimli dönemdeyim.bide doktorum ısrarla üstüne basa basa söyledi hamile kalmam gerektiğini şansım azalacak yoksa yada kaybedicem şansımı.
çocuk işte çok hareketli olmaya alışkın tabi. tekrar geçmiş olsun hayatım.
ben çıkıyım hayatım. iyi akşamlar. yarın görüşürüz. sende dinlen ve kendini çok yorma. o bebek sana çok lazım:)
iyi yapıyorsun canım.Takdir ediyorum seni
İyi akşamlar canım
olmasıııınnn. vücudundaki tüm delikleri kapaa
o iş çoktaaan tamam:)))) uyuyakaldı işte... nasıl iyimi yeğenin canım.
sorma cnm sorma 2 gündür 8 den önce çıkamıyorum burdan ama napım iş ekmek parası
ya adet olma yütfen yolursun yaaaaa
benimde erken olacak galiba arada karnıma bi ağrı gelip dolanıp gidiyo adet sancısımı gaz sancısı ne belem bişeyse artık
kulaklarımı da tıkayayım mı?? :) valla migren geliyor yavaştan. bu adet döneminde olduğumun bir habercisidir şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?