- Konu Sahibi meleksimam
-
- #8.581
evet büyük konuşmuş olmayayım ama başka biryerde çalışsaydım işi bırakırdım öyle durumda. hatta eşim seni eve hapsederdim diyor.. ama
işte bizim durum böyle olunca bende korkuyorum. ilerde hamileliğim sorunlu olursa kime bıracam yerimi diye
şu an işi bırakmam çok zor eşimin şirketi kapandı şimdi yeni bi oluşumun içine girdi bende çalışmazsam çok zor durumda kalırız.. doğumdan sonrada mecburen çalışıcam
bu arada geçmiş olsun hayırdır..? düştün demi çarptın :))
yarum zzorrrla terbiyemi bozacan yaaaa :)
aaa yine karamsara bağladı benim bacım. senin iş le benim kociş ilgilenir bacım.
allah yardımcın olsun hayatım. seninde eşininde. zor bir sürece girmişsiniz. o halde sende kendini pek yorma yapacak pek bişey yok
bu arada geçmiş olsun hayırdır..? düştün demi çarptın :))
saol teşekkğr ederim öle yapmaya çalışıcam bakalım bekliyip görücez hayat neler çıkartıcak karşımıza
Allah yardımcınız olsun canım. zaman herşeyi çözümleyecektir. bir yolu olacak elbet bende kendim için öyle düşünmeye çalışıyorum.
:))))) zafere giden her yol mübahtır:)))))
bozulalım birlik olalım :))))
hhaa nasıl olacak o iş bakim :)
henüz bişey olmadı. ama akşam ne olur bilemiyoruz... :))))
şunu unutma. eğerki başkasının yanında çalışıyosan hele ki özel sektörse iliğini kemiğini yer bitirir ve yaranamazsın. o yüzden kendini düşün. adam bakmaz sen hastaymışsın hamileymişsin. kaybettiğinle kalırsın bebeğini. değmez yani. onlar açısından bakarsan biri giderr biri gelir.
gülüm benim kociş kaçacak yer arıyo zaten babaylada küstü. bana dediki gidelim bu şehirden kendi işimizi kuralım . oraya geliveririz noolacak.
ben buldum. :)))) akşam dicemki.. aşkım ...... mımasaya çarptım çok acıyo bi baksanaaaa.......:)))
oda bakıcak tabi.... dayanamaz fıstığına:)))))
bak aklıma ne geldi ben bişey yerken sakar olabiliyorum. mesel fınfık fıstık yerim, hep düşürürüm.
e ben göğüs dekoltesi seven hatunum hepte leblebi fıstık içinden enn dipe kadar giriyor. göbeğime kadar yerleşiyor.
onu çıkarmak için çabaladığımda eşimin tüm dikkatini bana yöneltiyor.
artık bi fikir vermiştir bence... daha ne yapayım bacım
kızlarr alemsiniz walla hiç güleceğim yoktu:))))
kızlarr alemsiniz walla hiç güleceğim yoktu:))))
izmir güzeldir, yaşanacak yerdir
bayıldım buna... bunuda yarın denerimmm oohhh dökül asyammm daha 25 ine kadar fikrimiz var:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?