Ilk çocuğunu düşünenler...

aaa yine karamsara bağladı benim bacım. senin iş le benim kociş ilgilenir bacım.

şu an işi bırakmam çok zor eşimin şirketi kapandı şimdi yeni bi oluşumun içine girdi bende çalışmazsam çok zor durumda kalırız.. doğumdan sonrada mecburen çalışıcam

Allah yardımcınız olsun canım. zaman herşeyi çözümleyecektir. bir yolu olacak elbet bende kendim için öyle düşünmeye çalışıyorum.

saol teşekkğr ederim öle yapmaya çalışıcam bakalım bekliyip görücez hayat neler çıkartıcak karşımıza

şunu unutma. eğerki başkasının yanında çalışıyosan hele ki özel sektörse iliğini kemiğini yer bitirir ve yaranamazsın. o yüzden kendini düşün. adam bakmaz sen hastaymışsın hamileymişsin. kaybettiğinle kalırsın bebeğini. değmez yani. onlar açısından bakarsan biri giderr biri gelir.

:))))) zafere giden her yol mübahtır:)))))
bozulalım birlik olalım :))))

bak aklıma ne geldi ben bişey yerken sakar olabiliyorum. mesel fınfık fıstık yerim, hep düşürürüm.
e ben göğüs dekoltesi seven hatunum hepte leblebi fıstık içinden enn dipe kadar giriyor. göbeğime kadar yerleşiyor.
onu çıkarmak için çabaladığımda eşimin tüm dikkatini bana yöneltiyor.
artık bi fikir vermiştir bence... daha ne yapayım bacım

aynen öle ama allahtan ben o konuda çok şanslıyım çok anlayışlılar çalışma arkasaşlarımda çok destek oluyorla bişi yaptırmıyolar bana
ama dediklerinnde son derece haklısın bırak iş vereni aslında artık bu devirde kimseye yaranılmaz

bayıldım buna... bunuda yarın denerimmm oohhh dökül asyammm daha 25 ine kadar fikrimiz var:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…