- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.181
tam bayramda haa.. ben ozaman buralarda olabileceğimi sanmıyorum sms ile haberleşiriz yada direk konuşuruz.
bu ay görüşme sürem bitti kimseyi arayamıyorum deli gibi fatura gelecek 25 inde yenilenecek bol bol ararım sizi :))
gülümsüncüm kocan böyle bir ruh halindeyken ona sürekli olumlu istek duyacağı şeyler söyle. sakın yılmasına sebeb olacak olumsulukları gündeme getirme.
onun bebeği ile ilgili hayal kurmasını sağla, güzel şeylerden bahset. daha çok istek duyup çabalayacaktır.
:)))))))))) tamammm..... bir iki gün idare eder sanırım . olmadı baştan baştan izletirim filmi:))) işkence gibi.
ya doğru yatağa. yada film izliycen heriiifff...
:))))
evet cnm aynen dediğin gibi yarın önemli
bir düzelme yada olumlu bir ışık bizim hayatımızı daha kolaylaştıracak
yani sonuçlarda iyi bişey olursa heveslenir birazda doktor tımar ederse benim işim baya kolaylaşıyo
gülümsün gördünmü nasıl çalıştırıyo hemen kafayı. yaaa varyaaaa. süper düşünce.
:) benim içim sizin konuda pek bi ferah hadi hayırlısı olur inş.
tam bayramda haa.. ben ozaman buralarda olabileceğimi sanmıyorum sms ile haberleşiriz yada direk konuşuruz.
bu ay görüşme sürem bitti kimseyi arayamıyorum deli gibi fatura gelecek 25 inde yenilenecek bol bol ararım sizi :))
Su da içiyorum bir şeyler de yiyorum. Şimdi biraz hafifledi. Dışarda gezerken daha kötüydü.
:)) görende bizim evde hep bi ekkşşınn var sancak :))) hayalgücüm mü yüksek ne??? neyse başka şeyler bulursam söylerim. fındık fıstık işe yaradımı bari denedinmi :)
zaten sesize aldım kendimi tütreşimdeyim bu ara ne yapsa susyorum kendi kendime titreyip bırakıyorum ona bulaşmıyorum
evde onlardan yoktu üzül attım oda buz gibiydi:)))
o hemen anladı niyetimi zaten. benim memeler de büyük biraz sööölemesi ayıp:)))) araya sıkıştırıverdim burnunu:)))
zaten sesize aldım kendimi tütreşimdeyim bu ara ne yapsa susyorum kendi kendime titreyip bırakıyorum ona bulaşmıyorum
inş. cnm ya saolun valla kızlar
bakalım yarın görecez anyayı da konyayı da
vay vay ekşina gel ya
he gülüm az idare etcen artık. aman dikkat et sakın patlayım falan deme. sık dişini:)
ikinizde hassasınız tabi. bide erkekler herşeyden hemen etkileniyor.. :)) iş kadınlara düşüyor işte.
benide habersiz bırakmayıın nooolurrr
:)) görende bizim evde hep bi ekkşşınn var sancak :))) hayalgücüm mü yüksek ne??? neyse başka şeyler bulursam söylerim. fındık fıstık işe yaradımı bari denedinmi :)
güzel olacak güzel.. randevu sabahtı dimi?
aman dikkate et canım. doktora git, ihmal etme.
düşünürüz..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?