Ilk çocuğunu düşünenler...

oku bol bol oku sen bunlar olacak şeyler
ama önemli olan 9 ay sürmemesi inş. hafif atlatırsın
.
4.ayda bitiyor zaten canım. Şurda bir ayım kalmıştı zaten 4.aya girmeme. Azcık daha dişimi sıkıyorum. Bugün bir uykusuzluk, yorgunluk, bulantı.. Gün bitse de evime gitsem yatsam şöyle..

inş. öledir hala inanmakta güçlük çekiyorum her an kaçabilirmiş gibi geliyo bana

geçen gün aileye verdiği tepki ne kadar gerçekse. bu nedenle ailesini karşısına almış olması ne kadar gerçekse. bunu hırs yapıp tedavi sürecine kendi başına gitmesi testi vermeside o kadar gerçekti.

doğaçlama günleri çoktaaan geride kaldı...:))))
muhtacım

tamam... bunu haftasonu için söylüyorum bugüne bulamadım henüz, ama vakit varsa yapabilirsiniz.

''mutlu bir olay'' yada ''aramızda bebek var'' filmini izleyin bu filmin iki ismi var.
internetten online izleyebilirsiniz,
izledikten sonra çocuk yapmak için sizi biri dürtecek.... biz bu filmden sonra hayatımıza bebeiş girsin istedik. o ana kadar karar vermemiştik yada cesaretlenmemiştik.

.
4.ayda bitiyor zaten canım. Şurda bir ayım kalmıştı zaten 4.aya girmeme. Azcık daha dişimi sıkıyorum. Bugün bir uykusuzluk, yorgunluk, bulantı.. Gün bitse de evime gitsem yatsam şöyle..

cnm kendine oyalancak aklını ordan uzaklaştaracak bi şeyler bulsan insan odaklandıkça dahada sıkıntı veriyo
cubuk krakerini aldın mı yanına

kaçarsa kendi bilir hayatım bu işler tek başına olmuyo sonuçta.
ama yitirme sakın hevesinide. ver gazı be gülüm. erkek milleti böyle biraz.

gülümsüncüm kocan böyle bir ruh halindeyken ona sürekli olumlu istek duyacağı şeyler söyle. sakın yılmasına sebeb olacak olumsulukları gündeme getirme.

onun bebeği ile ilgili hayal kurmasını sağla, güzel şeylerden bahset. daha çok istek duyup çabalayacaktır.

:)))))))))) tamammm..... bir iki gün idare eder sanırım . olmadı baştan baştan izletirim filmi:))) işkence gibi.
ya doğru yatağa. yada film izliycen heriiifff...
:))))

işte onu bu modda tutmak senin işin gülüm. sakın gerilme olurmu. yarında hayırlı sonuç alın inş. gerisi gelir. morali düzelirse.

evet cnm aynen dediğin gibi yarın önemli
bir düzelme yada olumlu bir ışık bizim hayatımızı daha kolaylaştıracak
yani sonuçlarda iyi bişey olursa heveslenir birazda doktor tımar ederse benim işim baya kolaylaşıyo

hayır cnm doğru hatırlıyosun işte 25-26 gibi olmalıyım adet ama inş. olmam
geçerse günüm ve 30 a kadar gelmezse 30 da test yapacam program ole
sonrada kan veririm

tam bayramda haa.. ben ozaman buralarda olabileceğimi sanmıyorum sms ile haberleşiriz yada direk konuşuruz.

bu ay görüşme sürem bitti kimseyi arayamıyorum deli gibi fatura gelecek 25 inde yenilenecek bol bol ararım sizi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…