- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #9.161
.oku bol bol oku sen bunlar olacak şeyler
ama önemli olan 9 ay sürmemesi inş. hafif atlatırsın
inş. öledir hala inanmakta güçlük çekiyorum her an kaçabilirmiş gibi geliyo bana
doğaçlama günleri çoktaaan geride kaldı...:))))
muhtacım
.
4.ayda bitiyor zaten canım. Şurda bir ayım kalmıştı zaten 4.aya girmeme. Azcık daha dişimi sıkıyorum. Bugün bir uykusuzluk, yorgunluk, bulantı.. Gün bitse de evime gitsem yatsam şöyle..
Bugün midem çok bulanıyor. Her an kusacakmışım gibi bir his var. Nazar değdi bana nazar
valla oledir ama inş. bu ay tutmuşturda gerek kalmaz yanı
bende ole yapıyorum zaten alttan alttan yavaş yavaş işliyorum
biraz sinsice oluyo ama napım
inşallahh canım.. nezamandı bat 25 miydi? yanlışmı hatırlıyorum?
Aldım. Leblebi, kraker hazırda. Nette bir şeyler okumaya çalışıyorum kafam dağılsın diye.cnm kendine oyalancak aklını ordan uzaklaştaracak bi şeyler bulsan insan odaklandıkça dahada sıkıntı veriyo
cubuk krakerini aldın mı yanına
Yaramazlık yapıyor bebişsanırım nazardan değilde bebişinden o:))
kaçarsa kendi bilir hayatım bu işler tek başına olmuyo sonuçta.
ama yitirme sakın hevesinide. ver gazı be gülüm. erkek milleti böyle biraz.
hıh.. yok sinsice değil sen hedefiniz için yapıyosun. sadeceonu cesaretlendiriyosun o kadar.
Bugün midem çok bulanıyor. Her an kusacakmışım gibi bir his var. Nazar değdi bana nazar
tamam... bunu haftasonu için söylüyorum bugüne bulamadım henüz, ama vakit varsa yapabilirsiniz.
''mutlu bir olay'' yada ''aramızda bebek var'' filmini izleyin bu filmin iki ismi var.
internetten online izleyebilirsiniz,
izledikten sonra çocuk yapmak için sizi biri dürtecek.... biz bu filmden sonra hayatımıza bebeiş girsin istedik. o ana kadar karar vermemiştik yada cesaretlenmemiştik.
gülümsüüüün duydunmuuuu. satıyo bak beni yineeee:))))))
valla o girsinde ben herşeyi yaparım yani
ama sende hemen şikayet ediyon beni...
Su da içiyorum bir şeyler de yiyorum. Şimdi biraz hafifledi. Dışarda gezerken daha kötüydü.yudum yudum su içsen faydası olurmu acaba? yada bastıracak bişeyler. veya ayran?
işte onu bu modda tutmak senin işin gülüm. sakın gerilme olurmu. yarında hayırlı sonuç alın inş. gerisi gelir. morali düzelirse.
hayır cnm doğru hatırlıyosun işte 25-26 gibi olmalıyım adet ama inş. olmam
geçerse günüm ve 30 a kadar gelmezse 30 da test yapacam program ole
sonrada kan veririm
Aldım. Leblebi, kraker hazırda. Nette bir şeyler okumaya çalışıyorum kafam dağılsın diye.
Yaramazlık yapıyor bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?