- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.201
Onu hic sormayin rezil oldum bayramda. Arkadsim geldi ikizleri var iki tane erkek
Canavar gibiler cantmi acip testimi kebdilerine oyuncak yapmislar
Ben cay tatli derken kocama arkasima onun kocasina rezil oldum duruyo kullanilirmi biliyorum agizlarina falan aldilar
Ayrica parmumum cuzdanim hep dis izi
Sorma ya felaketler alamayosunda ellerinden yaygara kopuyo
Cantami dokmusler ikiside basinda herseyimi mahvettiler
Ben sana cevP verdim sandim vermemisim meger k.bakma canim ya esime test yapmadilar bi tek bana yapti doktor hersey normal dedi hamile kalinca gel dedi ben kalmazsamda giderim bisey mi var diye :)
misafirlerim yeni gitti bu saatten sonra zor cnm
kızlar yumurta kalitesini artırmak için bi karışım bileniniz var mı acaba
Ben tarçın bal çörek otu biliyorum ama canım işe yarar mı bilmiyorum bir araştır istersen
sağol canım internette incir kürü falan yazıyor uygulamış olan olsa daha iyi olurdu ama neyse
sağol canım internette incir kürü falan yazıyor uygulamış olan olsa daha iyi olurdu ama neyse
birazdan hastaneye gidecez kan testi verecez inş. oda normal değer çıkar dua edin bana
gülümsünn çok güzel bi haber bu çokkkk çokkk sevindimm senin adınaaa......... sabah uyanır uyanmaz açtım dedimm gülümsünn ne yaptı acaba içime doğmuştu sankii ayyyyyyy heyecanlandım şimdii yaaa :) neler yaptın bu ay bizede anlatt bizde uygulayalımm canımm
kızlar evde test yaptım pozitif iki tane çizgi
dün siz ole diyince kocamı gece eczeneye gönderdim
sabah ilk idrarımla yaptım ve pozitif
allahıma binlerce kez şükürler olsun
elim ayağım titriyo bayramda şekerim gerçekten gelmiş
erdimcanım hayırlı olsun çoooooook sevindim!!!! çok şükür!!! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?