Ilk çocuğunu düşünenler...

Tüh yaa kötü olmuş neyse alman lazım o zaman yeni

Ben sana cevP verdim sandim vermemisim meger k.bakma canim ya esime test yapmadilar bi tek bana yapti doktor hersey normal dedi hamile kalinca gel dedi ben kalmazsamda giderim bisey mi var diye :)

Ben sana cevP verdim sandim vermemisim meger k.bakma canim ya esime test yapmadilar bi tek bana yapti doktor hersey normal dedi hamile kalinca gel dedi ben kalmazsamda giderim bisey mi var diye :)

İnşallah tez zamanda kalırsın da gerek kalmaz canımcım hiçbir şeye inşallahhhh

kızlar yumurta kalitesini artırmak için bi karışım bileniniz var mı acaba

Ben tarçın bal çörek otu biliyorum ama canım işe yarar mı bilmiyorum bir araştır istersen

sağol canım internette incir kürü falan yazıyor uygulamış olan olsa daha iyi olurdu ama neyse

Kızlar, benim göğüsler kilo vermeme rağmen hafif şişti. Ama ağrı falan yok, uçları her zamankinden hafif koyu gibi. Ama bunun dışında hiçbi belirtim yok, ha şimdi hatırladım 2 gündür o kadar dalgınım ki anlatamam, bana söylenen hiçbişeyi anlamıyorum ya aslında çok emin olamıyorum, adetime de 10 gün var. Sizce hamilelik testi yapmam için erken mi ?

kızlar evde test yaptım pozitif iki tane çizgi
dün siz ole diyince kocamı gece eczeneye gönderdim
sabah ilk idrarımla yaptım ve pozitif
allahıma binlerce kez şükürler olsun
elim ayağım titriyo bayramda şekerim gerçekten gelmiş

birazdan hastaneye gidecez kan testi verecez inş. oda normal değer çıkar dua edin bana

gülümsünn çok güzel bi haber bu çokkkk çokkk sevindimm senin adınaaa......... sabah uyanır uyanmaz açtım dedimm gülümsünn ne yaptı acaba içime doğmuştu sankii ayyyyyyy heyecanlandım şimdii yaaa :) neler yaptın bu ay bizede anlatt bizde uygulayalımm canımm

cnm eşimde sperm sorunu vardı havuç kürü, ceviz, keçiboynuzu bir sürü şey yedirdim içirdim
ve çok dua ettim cnm
bakalım kanda da çıksında bi kesinleşsin
meryem süresi okuyun bol bol

canım hayırlı olsun çoooooook sevindim!!!! çok şükür!!! :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…