Ilk çocuğunu düşünenler...

Gülümsün atlamışım senin kırmızılar daha gelmemiş..Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize...Test yaptınmı

Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder 9ay boyunca huzurlu sakin bir şekilde geçer de bebişine sağlıkla kavuşursunnnn
Allah kimseye göstermesin inşallah bir an önce olur onunda meleği gelir belki bütün siniri stresi ondandır
Benim annem değişmez kolay kolay zor yani ama ben nasıl bir tutum sergilemeliyim onu da bilmiyorum önüne geçemiyorum artık...........

Gülümsün atlamışım senin kırmızılar daha gelmemiş..Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize...Test yaptınmı

Yapmadı daha çok sabırlı valla ben olsam duramazdım bu kadar gün bende sabırsızlıkla bekliyorum Allahıma dua ediyorum güzel haberler verecek inşallahhhhh

Allah yardımcın olsun canım..Anneni birlieri uyarsa baban yada sözünü dinlediği birilerinden yardım istesen

Allah yardımcın olsun canım..Anneni birlieri uyarsa baban yada sözünü dinlediği birilerinden yardım istesen

Babamı da çok umursamaz ki canım dünya kendi etrafında dönüyor zannediyor küs kalmak istemiyorum ne olursa olsun annem o benim ama ne yapacağımı şaşırdım......
Eşim benim sakatat ciğer falan yemez o gün halamlarda bilmedikleri için ciğer yapmışlar
Annem yanına bi çorba yaparız çorba pilav yer benim kv benim için bunu dese ben bi daha gitmem yine benim eşim iyi dayanıyor valla......

Kulaklarim cinladi geldim
Kizlar aslinda sabirli falan degilim
Ama tek cizgi gormekten cok korkuyrum ben ya
Esim byuk olasilikla hakli bundan onceki aylarda hep ole oldu
Bayramda o kadar uzdulerki beni
Cok dua ettim ama ya karnim bossa die cok korkuyorum
Boswer sen adetin kac gun gecince yaptin

Allahım ümitlerimizi boşa çıkartmasın inşallah canım bebişin seninle olsun bu ay o kadar çok dua ettim ki senin için inşallah dualarımızı geri çevirmez de güzel haberler alırız senden

Eşin anlayışlıymış çok şükür.Annen değişmezse eğer böyle kabulleneceksin malesef başka çaren yok

Ben batın ertesi günü test yaptım canım..

Seni anlıyorum tek çizgiden korkuyorsun ama.eğer gerçekten tek çizgiyse eğer kırmızılar gelmedikçe umutlanacaksın..Sürekli wc'ye gidip kontrol edeceksin..Bu daha zor..Test yap bence ak kara çıksın...

Eşin anlayışlıymış çok şükür.Annen değişmezse eğer böyle kabulleneceksin malesef başka çaren yok

Kabullenmek sıkıntı değil ama evliliğime etki etmeye çalışması sıkıntı canım saygı duysa yetecek bana
Bakalım biraz daha sakinleşelim bir daha konuşmayı deneyeceğim sakin sakin inşallah işe yarar bakalım

Allahım ümitlerimizi boşa çıkartmasın inşallah canım bebişin seninle olsun bu ay o kadar çok dua ettim ki senin için inşallah dualarımızı geri çevirmez de güzel haberler alırız senden

Cnm telden cok zor oluyo
Ins bitanem zaten varsa oda sizler ve annemin dualarinin sonucudr
Kendini cok gucsuz hissediyorum korkumdan yapamiyorum zaten test

Ay ağzını öpeyim

Peki cnm bi sey daha soracam adet zamaninda beyaz akintin varmiydi
Iste hasta oldum diyorum wc gidiyorum beyaz akinti

Peki cnm bi sey daha soracam adet zamaninda beyaz akintin varmiydi
Iste hasta oldum diyorum wc gidiyorum beyaz akinti

Evet oldu akıntım canım.Ama benim her adetimden önce olurdu akıntım..Hatta geçen ay okadar çok wc ye kontrol için gitmiştimki..Psikolojim bozulmuştu

Daha erken tabi ama tetkiklerini yaptırdın mı bir de eşinin test vermesi gerek canım hayırlısı daha yeni sayılır inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine canımcım

İnsallah canim ya Allah biliyor ya bebeklere icim gidiyor cok tatlilar :)

Evet oldu akıntım canım.Ama benim her adetimden önce olurdu akıntım..Hatta geçen ay okadar çok wc ye kontrol için gitmiştimki..Psikolojim bozulmuştu

Anladim cnm ya aman ne zormus yarin yapayim test o zaman ben
Bi ara kahverendi lekelenme oldu hah geliyo kirmizlar dedim kesildi
Oda gelmiyo normalde bi iki gun lekelenir sonrada hasta olurdum of of ne zor ya
Bide sabhalari cok halsiz olunca iyice umiutlaniyorum aman ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…