- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.261
Benim yaşımdan ötürü sanırım sıkıntı oluyor. 20 yaşındayım ben. 1 yıllıkta evliyim.
evet burada günlerdir okuyup,mucizelerine şahit oldum. Hepsinin adına çok çok sevindim:) Doktorum rahat olmazsam çok zor olacağını söyledi ve acaip korktum. Burada teselli bulmaya çalışıyorum. Meleğim gelirse sanki tüm yalnızlığım bitip acılarım sona erecekmiş gibi geliyor. Allaha sığındım. Bekliyorum. O ol derse olur.
dört aydır deniyoruz. pko var bende. bir tane de kimyasal gebelik geçirdim.
kızlar sonucum 474 oldu bakalım hafta içi doktora gidecez
duaların bebeği geldi
rabbim hepimizin içinden geçeni versin
benim meleğime sağlık versin szileride peşim sıra arkamdan yollasın hepinize dua ediyorum
sizde dua edin bu gebelik gerçek olsun
dıştır kimyasaldır falan korkuyorum şimid
ama çokkkkkk mutluyum
ilk girdiğimde adetimde gecikme vardı meğer trohit bezlerim intehaplanmış 1 aydır yatıyordum bizim çalışmalarda yarım kaldı bugün itibariyle ilacı kestim çalışmalar tekrar başlayacak inşallah :)
kızlar sonucum 474 oldu bakalım hafta içi doktora gidecez
duaların bebeği geldi
rabbim hepimizin içinden geçeni versin
benim meleğime sağlık versin szileride peşim sıra arkamdan yollasın hepinize dua ediyorum
sizde dua edin bu gebelik gerçek olsun
dıştır kimyasaldır falan korkuyorum şimid
ama çokkkkkk mutluyum
ilk girdiğimde adetimde gecikme vardı meğer trohit bezlerim intehaplanmış 1 aydır yatıyordum bizim çalışmalarda yarım kaldı bugün itibariyle ilacı kestim çalışmalar tekrar başlayacak inşallah :)
arkadaşlar yerleşme kanaması denen kanama her kadında mutlaka oluyormu?
Geçmiş olsun inşallah çalışmalar tutar da çok bekletmez sizi meleğiniz canım
bendeki değişimleri yazıyorum:
*göğüste şişlik ,sütyenime sığmıyo artık(ağrı çok yok, göğüs uçlarında hassasiyet var)
*10 gündür süren ateşlenme (ateşim geçen gün düştü sadece, o da bir gün sürdü, sonra yeniden çıktı)
*ellerim kuruyor
*iştahta aşırı bi artış yok(normalde de iştahlıyım:)))
*çok çabuk sinirleniyorum
*sırrta ağrı
adetime de 10 gün var
bunlar gebelik belirtisi midir arkadaşlar, umutlanıyım mı
adetten dolayı da göğüs ve bel sırt ağrısı olabiliyor genellikle sinir de aynı şekilde ateş için bişey diyemicem ama inşallah hamilesindir hiç belli olmaz
bendeki değişimleri yazıyorum:
*göğüste şişlik ,sütyenime sığmıyo artık(ağrı çok yok, göğüs uçlarında hassasiyet var)
*10 gündür süren ateşlenme (ateşim geçen gün düştü sadece, o da bir gün sürdü, sonra yeniden çıktı)
*ellerim kuruyor
*iştahta aşırı bi artış yok(normalde de iştahlıyım:)))
*çok çabuk sinirleniyorum
*sırrta ağrı
adetime de 10 gün var
bunlar gebelik belirtisi midir arkadaşlar, umutlanıyım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?