Ilk çocuğunu düşünenler...

evet burada günlerdir okuyup,mucizelerine şahit oldum. Hepsinin adına çok çok sevindim:) Doktorum rahat olmazsam çok zor olacağını söyledi ve acaip korktum. Burada teselli bulmaya çalışıyorum. Meleğim gelirse sanki tüm yalnızlığım bitip acılarım sona erecekmiş gibi geliyor. Allaha sığındım. Bekliyorum. O ol derse olur.

Benim yaşımdan ötürü sanırım sıkıntı oluyor. 20 yaşındayım ben. 1 yıllıkta evliyim.

Daha küçüksün canım yaşından dolayı sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum vücudun gelişimini tamamlamıştır bu saate kadar merak etme ama ben senin yerinde olsam biraz keyfini çıkarırdım hayatın

Allahım istedikten sonra olur sen içini ferah tut yeter ki ve bol bol dua et
Meryem suresini oku mucizelerimiz bizi bulacak elbet

insanın yaşı kaç olursa olsun evlendikten bir süre sonra onun eksikliği hissediliyor.. ve ben evlendim evleneli kendimi 25 yaşında falan hissediyorum :) evlenirken hazırım dedim ve evlendim 19 yaşımda bir sorun olmadı çok şükür. rahatlıkla çocuk büyütebilirim o yeterki ben geldim desin :))

kızlar sonucum 474 oldu bakalım hafta içi doktora gidecez
duaların bebeği geldi
rabbim hepimizin içinden geçeni versin
benim meleğime sağlık versin szileride peşim sıra arkamdan yollasın hepinize dua ediyorum
sizde dua edin bu gebelik gerçek olsun
dıştır kimyasaldır falan korkuyorum şimid
ama çokkkkkk mutluyum

aklına kötü şeyler getirme canım..Çok sevindim...

Aman kayınvalidene söyleme nazar falan değer

ilk girdiğimde adetimde gecikme vardı meğer trohit bezlerim intehaplanmış 1 aydır yatıyordum bizim çalışmalarda yarım kaldı bugün itibariyle ilacı kestim çalışmalar tekrar başlayacak inşallah :)

Allah korusun canım öyle şeyler düşünme ki olmasın
Aman kimseye de söyleme nazar değmesinnnnn
Dikkat et kendine de uzanmak atlamak zıplamak yok
sağlıkla kucağına da alacaksın inşallah bebişini
birde görümceme kalp atışlarını duyana kadar ilişkiyi yasaklamıştı dr. ne olur ne olmaz diye sana bişey dedi mi dr. bilmiyorum ama aklında bulunsun
Allahım mutluluğunu bozmasın canımmmmm

Geçmiş olsun inşallah çalışmalar tutar da çok bekletmez sizi meleğiniz canım

bendeki değişimleri yazıyorum:

*göğüste şişlik ,sütyenime sığmıyo artık(ağrı çok yok, göğüs uçlarında hassasiyet var)
*10 gündür süren ateşlenme (ateşim geçen gün düştü sadece, o da bir gün sürdü, sonra yeniden çıktı)
*ellerim kuruyor
*iştahta aşırı bi artış yok(normalde de iştahlıyım:)))
*çok çabuk sinirleniyorum
*sırrta ağrı

adetime de 10 gün var

bunlar gebelik belirtisi midir arkadaşlar, umutlanıyım mı?

Canım adet ağrılarıyla çok benzer belirtiler gösterebiliyor hamilelikte
Ateşin yumurtlamadan sonraki dönemde yüksek seyreder genellikle hamilelikte eğer ateş ölçme yöntemi kullanıyorsan rahatlıkla fark edersin zaten
İnşallah bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…