Ilk çocuğunu düşünenler...

ben de 11 haftaklık hamileyim..biraz heyecanlı bulantılardan biraz yorgunum :) ama yine de mutluyum..Allah güzelce kavuşmayı nasip etsin :))

Asbelove ateşimi ölçmedim ama her aykinden çok çok yüksek gibi geliyor bana, daha adet günüme de çok olduğundan adet öncesi durumdan farklı gibi geldi ama bakalım hayırlısı, beklemek zor geliyor sadece....

:))))))))))))))))))))
sana fanuslar göndericem bacııımmm

günaydın güllümsünn senin adına cok sevındımmm hayırlı haberı varmıssın benım adetimde de hala gelen gıden yok ama hala test yapamdım korkuyormmhayal kırıklıgına ugramaktan

günaydın bayanlar ben geldim
eşşek sıpam mahvediyo beni
bi kaç günüdür yataktan kalkamıyodum sebebi buymuş
iyiyim kızlar çok saolun
bakalım bugun yada yarın doktora gidecem

Evet her ay o bekleme süreci daha da yoruyor bizleri inşallah senin son bekleyişin olur

Evet her ay o bekleme süreci daha da yoruyor bizleri inşallah senin son bekleyişin olur

evet kızlar beklemek kötüü benimde 6 günüm kaldı hastalanmaya ama son birkaçgündür sabahları midem çok kötü bulanıyor akıntımda var...2,5 yıldır bekliyorum busefer olur hepimizinki inşallah.

Günaydın kızlar
Gamzecim hoşgeldin inşallah tatilin güzel ve bereketli geçmiştirr....
Güllümsün taze anne nasılsın
Lavinia inşallah bebişin seninledirrrrr test yap bak güllümsünde yapmıodu biraz gaz işe yaradı bak mutluluktan uçuyor şimdi havalara
Seninde mi teşviğe ihtiyacın var yoksa Kaç gün geçti 2-3gün geçtiyse yap belki yavrun seninledir öğren ki bi mutluluk daha yaşayalım hep birlikteee

İnşallah güzelim inşallah az kaldı sabır sizin sorununuz ne 2,5 sene beklediniz?

hoşbulduuum hayatım. çok özledim sizi:)
benim bat 1 kasım.
çok çalıştık bu ay ama olmadı sanırım. bir belirti yok. iki yumurtamızda hiç oldu

Son düzenleme:
günaydın bayanlar ben geldim
eşşek sıpam mahvediyo beni
bi kaç günüdür yataktan kalkamıyodum sebebi buymuş
iyiyim kızlar çok saolun
bakalım bugun yada yarın doktora gidecem

günaydııın hayatım. :)))
çok şükür. canım yaaa.
sok gözlerine şu seni üzenlerin. aklımı bozdum bende onlarla :)))

Bende hapla korunuyordum..Hapı bırakınca bir düzensizlik olmadı..Hadi patlat bir test :)

biraz midem kaynıyo birazda halsizim onun dışında iyiyim
bakalım bi de doktora gideipte nasıl olduğunu öğrenenlim
kızlar çok dua ediyorum peşim sıra gelin die
bu mutuluğu hep birlikte yaşayalım
ilk o çift çizgiyi gördüğümde sevinçten kopçaları koyuverdim sözde kocamam süpriz yapacaktım aradım adamı söledim oda ağladı bende

biraz midem kaynıyo birazda halsizim onun dışında iyiyim
bakalım bi de doktora gideipte nasıl olduğunu öğrenenlim
kızlar çok dua ediyorum peşim sıra gelin die
bu mutuluğu hep birlikte yaşayalım
ilk o çift çizgiyi gördüğümde sevinçten kopçaları koyuverdim sözde kocamam süpriz yapacaktım aradım adamı söledim oda ağladı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…