- Konu Sahibi meleksimam
-
- #10.281
inşallah yakın zamanda olur insan hayırlısı diyo ama yinede bi an önce olsun istyo :)
Canım adet ağrılarıyla çok benzer belirtiler gösterebiliyor hamilelikte
Ateşin yumurtlamadan sonraki dönemde yüksek seyreder genellikle hamilelikte eğer ateş ölçme yöntemi kullanıyorsan rahatlıkla fark edersin zaten
İnşallah bebişin seninledir
kızlar sonucum 474 oldu bakalım hafta içi doktora gidecez
duaların bebeği geldi
rabbim hepimizin içinden geçeni versin
benim meleğime sağlık versin szileride peşim sıra arkamdan yollasın hepinize dua ediyorum
sizde dua edin bu gebelik gerçek olsun
dıştır kimyasaldır falan korkuyorum şimid
ama çokkkkkk mutluyum
kızlar sonucum 474 oldu bakalım hafta içi doktora gidecez
duaların bebeği geldi
rabbim hepimizin içinden geçeni versin
benim meleğime sağlık versin szileride peşim sıra arkamdan yollasın hepinize dua ediyorum
sizde dua edin bu gebelik gerçek olsun
dıştır kimyasaldır falan korkuyorum şimid
ama çokkkkkk mutluyum
:))))))))))))))))))))
sana fanuslar göndericem bacııımmm
Asbelove ateşimi ölçmedim ama her aykinden çok çok yüksek gibi geliyor bana, daha adet günüme de çok olduğundan adet öncesi durumdan farklı gibi geldi ama bakalım hayırlısı, beklemek zor geliyor sadece....
Evet her ay o bekleme süreci daha da yoruyor bizleri inşallah senin son bekleyişin olur
evet kızlar beklemek kötüü benimde 6 günüm kaldı hastalanmayaama son birkaçgündür sabahları midem çok kötü bulanıyor akıntımda var...2,5 yıldır bekliyorum busefer olur hepimizinki inşallah.
Günaydın kızlar
Gamzecim hoşgeldin inşallah tatilin güzel ve bereketli geçmiştirr....
Güllümsün taze anne nasılsın
Lavinia inşallah bebişin seninledirrrrr test yap bak güllümsünde yapmıodu biraz gaz işe yaradı bak mutluluktan uçuyor şimdi havalara
Seninde mi teşviğe ihtiyacın var yoksaKaç gün geçti 2-3gün geçtiyse yap belki yavrun seninledir öğren ki bi mutluluk daha yaşayalım hep birlikteee
Günaydın kızlar
Gamzecim hoşgeldin inşallah tatilin güzel ve bereketli geçmiştirr....
Güllümsün taze anne nasılsın
Lavinia inşallah bebişin seninledirrrrr test yap bak güllümsünde yapmıodu biraz gaz işe yaradı bak mutluluktan uçuyor şimdi havalara
Seninde mi teşviğe ihtiyacın var yoksaKaç gün geçti 2-3gün geçtiyse yap belki yavrun seninledir öğren ki bi mutluluk daha yaşayalım hep birlikteee [/Q
merhaba canım evet galiba benimde teşviğe ihtiyacım var benim bu ay ilk hap kullanmadıgım ay oldugu ıcın tam adet gunumu kestıremedım ancak son adetımden beri 31.günüm bügun normalde hap kullanırken 28.gun oluyordum hala olmadı ısteee yapsam mı yapmasammı bılemıyorum belkı adet duzensılıgı olmustur dıyorum kendı kendıme ayy ya hamılyesem gercekten cok suprız olcakkkkk
günaydın bayanlar ben geldim
eşşek sıpam mahvediyo beni
bi kaç günüdür yataktan kalkamıyodum sebebi buymuş
iyiyim kızlar çok saolun
bakalım bugun yada yarın doktora gidecem
merhaba canım evet galiba benimde teşviğe ihtiyacım var benim bu ay ilk hap kullanmadıgım ay oldugu ıcın tam adet gunumu kestıremedım ancak son adetımden beri 31.günüm bügun normalde hap kullanırken 28.gun oluyordum hala olmadı ısteee yapsam mı yapmasammı bılemıyorum belkı adet duzensılıgı olmustur dıyorum kendı kendıme ayy ya hamılyesem gercekten cok suprız olcakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?