Ilk çocuğunu düşünenler...

valla çok sevindim kızlar gamze bu mutluğu çok tan haketmişti aradığımda aile boyu ağlıyolar ve hastaneyi inletiyolardı
dayanamadım bende ağladım valla

bende konuştum şimdi doktor çift gebelik testi istemiş heralde, pozitif çıkmış tabi biraz sonra doktora gideceklermiş daha net olacakmış çift mi tekmi :))

ne güzel yaaa bayram şekerleri gibi geldiniz vallaaa..

afiyet olsun valla 13 kasım büyük gün hanımlar
ben inş. rabbim izin verirse kal atışlarını duyacam
asbelovede batı olacak ki ben ondan umutluyum

Ay canım benim ne güzel şeyler söylüyorsun öyle inşallahhhhh
Valla ilginç bir durum söz konusu göğüslerimin dip kısımları acıyor ama uçlarda bişey yok anlamadım valla
kendimi kaptırmak istemiyorum ama ilginç bir durumla karşı karşıyayım diye düşünüyorum:44::44:

valla cnm inş. bu gebeliği hayırlısyla bebeklerini kucağına alarak son bulur
allah mi söletti ne
biz size bayram şekeri olduk hadi sizde acele edin bize gebeliğimizde yoldaş olun ama demi

valla içimden ki sesin dedğini dedim ama umutluyum sen bu ay
önce ole oluyo saonra uçlara iniyo zaten enim hala açıyo geceleri uyutmuyo canm ya ama sen batına kadar tam gaz çalış tamam

valla cnm inş. bu gebeliği hayırlısyla bebeklerini kucağına alarak son bulur
allah mi söletti ne
biz size bayram şekeri olduk hadi sizde acele edin bize gebeliğimizde yoldaş olun ama demi

ay inşallahh bizde arkanızdan geliriz yeni bi topik açarız orda bebişlerimizi büyütürüz

valla içimden ki sesin dedğini dedim ama umutluyum sen bu ay
önce ole oluyo saonra uçlara iniyo zaten enim hala açıyo geceleri uyutmuyo canm ya ama sen batına kadar tam gaz çalış tamam

Ay inşallah canım senden gamzeden sonra sıralanırız hepimiz inşallahhhhhhh
Kociş o kadar alışmış ki her akşam istio artık zaten

Beklenen haber gelmiş kızlar..Gamze hamile

Ben zaten emindim gamzeden...

Hadi diğer arkadaşlar arkadan gelin sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…