- Konu Sahibi meleksimam
-
- #11.941
hadi kolay gelsinnnn :)) rast gele! bol kısmetlerr
acaba gamzeden yeni haber var mıııııı
Güllümsün asya nerdesinizzzzzz
tek mi çift mi amaaaaa
kızlar mrb uzun zamandır kadınlarkulubünü takip ediyorum ama ilk defa mesaj yazıyorum biz 1,5 yıllık evliyiz ve artık bebek istiyoruz ama eşim askerde haziran gibi gelecek, 15 günde bir haftasonları yanımda olabiliyor sadece. ben ailemle kalıyorum şu anda. sizce eşim olmadan hamilelik süreci çok mu zor olur tecrübelerinize çok ihtiyacım var
gamzeyle konuştuk tekmiş galiba cumartesi haftaya tekrar doktora gideek en kesini o zaman ama tek dio
altan bakmaış doktoru ole dedi
ya kızlar ayrıntılı konuşamadık
ben iş yeri karışıktı bıraz ondan
ama kızımı oğluna veriyorum dedi
ay ay ay maaşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin canım benimmmmmm
inş cnm allah hepimize cümle aleme nasip etsin bizlere kucağımaza almayı nasip etsin
sizleride peşimizden yollasın
cnm bekle bence eşini bu heyecanı ikiniz yaşamalısınız die düşünüyorum
kızlar mrb uzun zamandır kadınlarkulubünü takip ediyorum ama ilk defa mesaj yazıyorum biz 1,5 yıllık evliyiz ve artık bebek istiyoruz ama eşim askerde haziran gibi gelecek, 15 günde bir haftasonları yanımda olabiliyor sadece. ben ailemle kalıyorum şu anda. sizce eşim olmadan hamilelik süreci çok mu zor olur tecrübelerinize çok ihtiyacım var
canım en doğrusunu sen bilirsin tabi ama bence bekle eşini.
kızlar kv yanımda, işyerime geldi. beni fena fırçalıyor valla. torun istiyorlarmışş..
bende oğluna söyle korkan o dedim. iyi dedim demii????
onlara göre söylemesi kolay hadi artık yapın. ne zaman yapıcaksınız zamanı geldi artık hadi falannn :)) gel deyince gelseydi bebiş şimdiye bir sürü olurdu :)
yaaaşu an öyle bi durumdayım ki biri bişi olmaz yaa nolcak yap gitsin desin diye bekliyorum hemen tamam dicem ama siz böyle diyince demek ki var bi bildikleri diyorum ne kötüymüş yaa keşke askerlikten sonra evlenseydik :S
şu an kocamı öldürebilirim
ütü yapıyo ya bide yapabilse
karpuzmuyum ben 9 ay yatacam ki rahat bi gebelik yaşıyorum midem bulanmıyo kusmuyorum
iyiyim ya iyiyim
zaten bulanacak olsam şimdiye kadar bulanırmış midem
tamam iyiyim işim yaparım
otur kalkma yat
ya zayen ririm iyice davul fırına dönecem çok sinirliyim çok
tatlımmm relaaax rellaax lütfeenn :)) ne güzel bak kocişin senin için bişeyler yapmaya çalışıyorr.
sana iş yaptırmaya çalışsa hoş olmazdı. :) baba olacak sende anne tadını çıkarın be kuzumm.. çocuk olunca koşturmayla vereceksin zateenn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?