Ilk çocuğunu düşünenler...

doğumu karşılamıyormu güzelim

gebelik takibini biile karşılamıyor 1 yıl dolması lazım. diğer sigortalarda öyle ama ben yatarak eşimle birlikte yaptırmayı düşünüyorum. arabaya sigorta yapıyoruz kendimize yapmıyoruz olacak iş değil... taksit te yapıyorlar aslında.

yaa elim ayağım buz gibi kasıklarıma arada giriyo belli belirsiz göğüslerim apayrı bişey arada ağrıyo acıyo bazen bişey yok anlamış değilim

ee alacan cnm merak etme zaten mide bulantılar başlayınca veririsin
ama inş. başlamaz ya
zor oluyo

demi ya doğru diosun ama ben geç kaldım ya şimdi yapsam bi işe yaramz ki

tabi canım 12taksit yapıyorlar hamile kalmadan 3-4ay önce yaptırman yeterli canım zaten yatarak olduğu için takibi karşılamaz ama hamile kalmadan 4ay önce yaptırırsan o problemde ortadan kalkıo ama fiyat iyiymiş yani kesinlikle herşeye buluyoruz sağlığımıza gelince nedense hep esgeçiyoruz

demi ya doğru diosun ama ben geç kaldım ya şimdi yapsam bi işe yaramz ki

gebelik ile ilgili işe yaramaz ama seninle ilgili sağlık harcamalarında geçerli sonuçta. aslında ben doğumdan öte bebek için istiyordm. bebek sigorta kapsamında doğduğunda Allah korusun sağık sıkıntısı varsa teminat kapsamına giriyormuş. sonradan yapsan rahatsızlık teminat dışı kalıyor. ama bukadar fazla düşünmek doğrumu onuda bilmiyorum. yinede yatarak ta olsa sigorta şart aslında... Allah korusun bir ameliyat çıksa kat kat ödüyorsun

Aman Allah korusun canım yaa iyi düşün iyi olsunnn

yok 1 yıl şartı var canım gebelik için. ben daha önce genel yaşam sigortalıydım ondada 1 yıl geçmiş olmasım lazımdı.

canım ben de 2kiloya yakın aldım, mide bulantım acıkınca oluor ben de hemen bastıryorum kusmamak için, o yüzden de alıyorum sanırım, topuklu ayakkabıya gelincee, kendin söylüyorsun ya öğretmenim diyee, ne kadar oturarak de ders anlatsan bunu tenefüsü var nöbeti var, bi şeklde uzun süre ayakta kalııorz, tamamen kasık ağrın ve varisin olmasın diye tavsiye sadece, gyme bence de , ben de gymemeye çalışıyorum gydğmde çok yoruluyorum çünkü

yok 1 yıl şartı var canım gebelik için. ben daha önce genel yaşam sigortalıydım ondada 1 yıl geçmiş olmasım lazımdı.

aman bi sigorta yapacaklar herşeye bişey
gebeliğin sanki takvimi var
ben yaptırayımda 6 ay sonra gebe kalayım diyinnce yada aman 3 ay sonra bi ameliyat oluyum diyince oluyo ya
valla onlarda kendilerince haklı ama bi garipler yani

valla bende alacam o zaman
çünkü benimkide bulanınca hemen bi şeyler yiyiom bastırsın die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…