- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.841
slm kızlar nasılsıız var mı i değişiklik görüşmeyeli
doğumu karşılamıyormu güzelim
benim en büyük belirtim üşümeydi. başkada yoktu zateb. regl olacakmışım gibi ağrı vardı gögüsler hassaslaşmıştı aynı regl dönemindeki gibi. sadece el ve ayaklarım çok üşüyodu.
sen de mi yoksa :)))
yok canım aynıyız gün saymaya devammmmm
sen nasılsın
Tamam konu acmıyorum burdan devam edelim.
Kızlar benim doktorum birde topuklu ayakkabı giyme dedi.
Sizce ne sakıncası varki bana cok mantıklı gelmedi heralde ayakların yere daha sağlam basması için diyor.
Bende pek süslüyümdür nasıl yapıcam bilmiyorumm...
Birde hic normal degil ama ben daha ilk aydan 1 kilo almısım.
gebelik takibini biile karşılamıyor 1 yıl dolması lazım. diğer sigortalarda öyle ama ben yatarak eşimle birlikte yaptırmayı düşünüyorum. arabaya sigorta yapıyoruz kendimize yapmıyoruz olacak iş değil... taksit te yapıyorlar aslında.
yaa elim ayağım buz gibi kasıklarıma arada giriyo belli belirsiz göğüslerim apayrı bişey arada ağrıyo acıyo bazen bişey yok anlamış değilim
gebelik takibini biile karşılamıyor 1 yıl dolması lazım. diğer sigortalarda öyle ama ben yatarak eşimle birlikte yaptırmayı düşünüyorum. arabaya sigorta yapıyoruz kendimize yapmıyoruz olacak iş değil... taksit te yapıyorlar aslında.
aynı caım bi değişiklik yok
yaa elim ayağım buz gibi kasıklarıma arada giriyo belli belirsiz göğüslerim apayrı bişey arada ağrıyo acıyo bazen bişey yok anlamış değilim
demi ya doğru diosun ama ben geç kaldım ya şimdi yapsam bi işe yaramz ki
gebelik ile ilgili işe yaramaz ama seninle ilgili sağlık harcamalarında geçerli sonuçta. aslında ben doğumdan öte bebek için istiyordm. bebek sigorta kapsamında doğduğunda Allah korusun sağık sıkıntısı varsa teminat kapsamına giriyormuş. sonradan yapsan rahatsızlık teminat dışı kalıyor. ama bukadar fazla düşünmek doğrumu onuda bilmiyorum. yinede yatarak ta olsa sigorta şart aslında... Allah korusun bir ameliyat çıksa kat kat ödüyorsun
ne kadar kaldı bata canım
tabi canım 12taksit yapıyorlar hamile kalmadan 3-4ay önce yaptırman yeterli canım zaten yatarak olduğu için takibi karşılamaz ama hamile kalmadan 4ay önce yaptırırsan o problemde ortadan kalkıo ama fiyat iyiymiş yani kesinlikle herşeye buluyoruz sağlığımıza gelince nedense hep esgeçiyoruz
Tamam konu acmıyorum burdan devam edelim.
Kızlar benim doktorum birde topuklu ayakkabı giyme dedi.
Sizce ne sakıncası varki bana cok mantıklı gelmedi heralde ayakların yere daha sağlam basması için diyor.
Bende pek süslüyümdür nasıl yapıcam bilmiyorumm...
Birde hic normal degil ama ben daha ilk aydan 1 kilo almısım.
yok 1 yıl şartı var canım gebelik için. ben daha önce genel yaşam sigortalıydım ondada 1 yıl geçmiş olmasım lazımdı.
canım ben de 2kiloya yakın aldım, mide bulantım acıkınca oluor ben de hemen bastıryorum kusmamak için, o yüzden de alıyorum sanırım, topuklu ayakkabıya gelincee, kendin söylüyorsun ya öğretmenim diyee, ne kadar oturarak de ders anlatsan bunu tenefüsü var nöbeti var, bi şeklde uzun süre ayakta kalııorz, tamamen kasık ağrın ve varisin olmasın diye tavsiye sadece, gyme bence de , ben de gymemeye çalışıyorum gydğmde çok yoruluyorum çünkü
uykum var midem bulanmaya başladı sütten sonra yine
sıpam kurban olurum sana ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?