Ilk çocuğunu düşünenler...

dpktorumun verdiği ilaçlar iyi geldi dün gece ağrı oldu ama çok şükür daha az dı. zamanla geçecek sanırım. cumartesi sabah yine kontrol var. pıhtılaşmaya bakılacak. iğneye başlayabiliriz
dualarınıza ihtiyacımız var kızlar.

günaydın hanımlar
herkesler iyidir inşallah
benim rüyamda pamuk gibi bembeyaz bir kızım oluyordu böyle rüyalardan uyanmak istemiyorum hiç

hormon testlerini yaptırmışmıydın. adetin 2. günü yapılıyorya hani. durum ne

tatlım işte tedaviye başlarken yapılmıştı degerler gayet iyiydi sorun yok dedi doktor.ama ocak ayında yaptırmıştım şimdi birdaha yaptırıcam..başka bir doktora gidicem işte 6 aydır düzenli kontroldeydim zaten ama olmadı bişi..geçen ay aşılama yapılacakt aslında 4 yumurtam oldu diye doktor iptal etti çogul riski varmış...yarın başka bir doktora gidicem arkadaşım tavsiye etti.

aaaa çoğul ve 4 tane... maşallah.:))
benimde 2 yumurtam vardı doktor çatlatalım dedi. eşim istemedi doğal olsun diye.
hepsinin tutma ihtimalimi oluyor aşılamada.. düşündümde :)))
ne güzel yumurtlama problemin ve hormonlarınla ilgili sorunun yokmuş.
yeniden tetkiklerini yaptır tabi bencede.
o halde senin haberini almamıza 1 ay var:))) Allah dedirtti

inş. tatlımm yaa ama geçen her ayy umudum biraz daha kırılıyor.düşün ocak ayında başladım tedaviye aha 2013 2 ay kaldı kendimde umut göremiyorum işde

inş. tatlımm yaa ama geçen her ayy umudum biraz daha kırılıyor.düşün ocak ayında başladım tedaviye aha 2013 2 ay kaldı kendimde umut göremiyorum işde

yok ben böyle olunca kızıyorum .. bak ben çok ağır hastalıklar atlattım. sorununuz bu olsun. sabır hayatım.

Günaydın kızlar...

gülümsün takma kafana..Buraya girip işini aksatmadığın sürece sıkıntı olmamalı ama ahhh bu fesat insanlar

olabilir canım çok ince hesapları var bilmek lazım. Ben arkadaşla bir yanyana gelsem soracam ama... Eve zor gidiyrum. Dün tepem attı yine. çocuk çalışmamız lazım saat kaç olmuş hala eşim işini bitiremedi. Kızamadımda mecbur yapacak. Bu arada dün yumurtam çatlamış galiba mağlum akıntı geldiii

inşallah bu sefer yolunda gidecek kuzum. :)

günaydın hanımlar
herkesler iyidir inşallah
benim rüyamda pamuk gibi bembeyaz bir kızım oluyordu böyle rüyalardan uyanmak istemiyorum hiç

ay bende bebeğimii gördümm ayynı benim çocukluğum kumral saçları kıvır kvır erkek çocukmuş. 2 yaşında filandı rüyamda. ve renkli gözlüymüş.. eşimin ailesine değilde bize benzer inşallah.. kız halaya çeker derler asıl ondan korkuyorum pek sevimli değiller hani...

Günaydın şekerlerrrr
Asyacım inşallahhhh bişeyler olmuşturrrr ben sanki regl olacakmışım gibiyim bakalım hakkımızda hayırlısı
Güllümsün takma canım boşverrr insanlar boşboğaz işte ne yapacaksınnnnn
Talihacım o da olacak inşallah umut kesmek yok aşılama olur tüp bebek olur doğal olur amaca ulaşmak için her yol mübahtır

günaydın şekerim... hayırlara vesile olur inş rüyan... :)))

amin amin

umudu kaybetmek yok... çok zor biliyorum, benim de 1 yılım doluyor bu ay, tedavisiz geçti şimdi tedaviye başlayacağım ama yine de bebeğin garantisi yok. sabırla uğraşmaktan ve dua etmekten fazlası gelmiyor ki elimizden...

inşallah öyle olur canım...
ben de kızım olursa halaya benzemesinden korkuyorum görümcemi çok severim, çok da iyi anlaşırız zaten, ablam gibidir. huyu da çok güzeldir. kıskançlık kötülük bilmez. ama fizik olarak yanıma yaklaşamaz o yüzden tipi benzesin istemem... ama tabii Rabbim sağlıklı evlat versin de o kısmını o kadar düşünemiycem galiba şu saatten sonra

Mümkünse halaya benzemesinnnnnnnnn
İyidir hoştur ama sonucunda bir karadenizli ve sözüm meclisten dışarı ama felaketttt

hep sabır diyorum zaten canımmm..hayırlısı tabi ama 2,5 yıl oldu nerdeyse canımm bekleyelii düşün benide

gülümsünde 2,5 yıldır bekliyordu mucizesi geldi. ben 4 yıllık evliyim kanser atlattım çocuk düşünecek halim bile yoktu mucizem geldi... en umudumuzu yitirdiğimiz anda geliveriyor tüm güzelliğiyle unutma olumu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…