- Konu Sahibi meleksimam
-
- #12.881
inş.canım yaaa yarın doktora gidicem bakimm..aşılama olsun napalım.
hormon testlerini yaptırmışmıydın. adetin 2. günü yapılıyorya hani. durum ne
günaydın hanımlar
herkesler iyidir inşallah
benim rüyamda pamuk gibi bembeyaz bir kızım oluyorduböyle rüyalardan uyanmak istemiyorum hiç
tatlım işte tedaviye başlarken yapılmıştı degerler gayet iyiydi sorun yok dedi doktor.ama ocak ayında yaptırmıştım şimdi birdaha yaptırıcam..başka bir doktora gidicem işte 6 aydır düzenli kontroldeydim zaten ama olmadı bişi..geçen ay aşılama yapılacakt aslında 4 yumurtam oldu diye doktor iptal ettiçogul riski varmış...yarın başka bir doktora gidicem arkadaşım tavsiye etti.
aman patron zaten pipirikli ispiyoncu da çok olunca
adım chat yapıyo oldu
aaaa çoğul ve 4 tane... maşallah.:))
benimde 2 yumurtam vardı doktor çatlatalım dedi. eşim istemedi doğal olsun diye.
hepsinin tutma ihtimalimi oluyor aşılamada.. düşündümde :)))
ne güzel yumurtlama problemin ve hormonlarınla ilgili sorunun yokmuş.
yeniden tetkiklerini yaptır tabi bencede.
o halde senin haberini almamıza 1 ay var:))) Allah dedirtti
inş. tatlımm yaa ama geçen her ayy umudum biraz daha kırılıyor.düşün ocak ayında başladım tedaviyeaha 2013 2 ay kaldı kendimde umut göremiyorum işde
yok ben böyle olunca kızıyorum .. bak ben çok ağır hastalıklar atlattım. sorununuz bu olsun. sabır hayatım.
hadi ya o da mı değişmiş geçen sene sorduğumda gebe kalmadan 4ay önce yaptırırsan doğum dönemi geldiğinde poliçeyi yenileyeceğinden yani 1yılı doldurmuş olacağından karşılar demişlerdi vay vay vayyyyy
dpktorumun verdiği ilaçlar iyi geldi dün gece ağrı oldu ama çok şükür daha az dı. Zamanla geçecek sanırım. Cumartesi sabah yine kontrol var. Pıhtılaşmaya bakılacak. Iğneye başlayabiliriz
dualarınıza ihtiyacımız var kızlar.
günaydın hanımlar
herkesler iyidir inşallah
benim rüyamda pamuk gibi bembeyaz bir kızım oluyorduböyle rüyalardan uyanmak istemiyorum hiç
aman patron zaten pipirikli ispiyoncu da çok olunca
adım chat yapıyo oldu
günaydın şekerim... hayırlara vesile olur inş rüyan... :)))
inş. tatlımm yaa ama geçen her ayy umudum biraz daha kırılıyor.düşün ocak ayında başladım tedaviyeaha 2013 2 ay kaldı kendimde umut göremiyorum işde
ay bende bebeğimii gördümm ayynı benim çocukluğum kumral saçları kıvır kvır erkek çocukmuş. 2 yaşında filandı rüyamda. ve renkli gözlüymüş.. eşimin ailesine değilde bize benzer inşallah.. kız halaya çeker derler asıl ondan korkuyorumpek sevimli değiller hani...
ay bende bebeğimii gördümm ayynı benim çocukluğum kumral saçları kıvır kvır erkek çocukmuş. 2 yaşında filandı rüyamda. ve renkli gözlüymüş.. eşimin ailesine değilde bize benzer inşallah.. kız halaya çeker derler asıl ondan korkuyorumpek sevimli değiller hani...
hep sabır diyorum zaten canımmm..hayırlısı tabi ama 2,5 yıl oldu nerdeyse canımm bekleyelii düşün benide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?