Ilk çocuğunu düşünenler...

evet okudum :) bişi olmazz anne adaylarına mübah herşey iim bende bebişi büyütüorum bu arada hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindimmm

gamzecim işte buna duble rezillik denir. bak herkes okumuş yani... kuzuuumm yerim senin ben o göz kapaklarınııı... çubuklar koyacam jeryy yapıyorya yani. yada bant yapıştırılarım

inşallah canım. izmir feci uçuyor!!

kızlar ben bisey sormak istiyorum, yani o an neler hissettiğinizi...
hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren, içinizde ki varlığı nasıl anlatırdınız ? :)
4.haftasında öğrendim ben. İçimde bir melek vardı. Benim korumam gereken, bana emanet edilmiş. Benim de minik bir canım olacaktı. Ailemiz tam bir aile olacaktı. Çok güzel duygular bunlar. İSteyen herkes yaşar inşallah
9 gün var canım. benim regliye değil kocama yaklaşınca sinirim zıplıyor galiba :?
Çok da varmış ama bu bulantılar da nesi acaba :44:

ne tesadüf dün gece bende kabus gördüm. yüzükleri elimde parçalandı rüyamda...
bu dönemlerde olurmuş hayatım. zaten duygular altüst oluyor çok takılmamaya çalış.
Bir dönem kötü rüyalar görüyor insan. Hormon değişikliği yüzündenmiş.

Bugün işler yoğun.Pek giremiyorum o yüzden

canım benim sinirsel oluyor. çok gerildiğimde böyle midem bulanır. arada sinir iyi oluyor zayıflıyorum

gamzecim işte buna duble rezillik denir. bak herkes okumuş yani... kuzuuumm yerim senin ben o göz kapaklarınııı... çubuklar koyacam jeryy yapıyorya yani. yada bant yapıştırılarım

Ben demedimmi asya ya söylemeyin diyeeee(((
kim dedii......
:)))))) geç dalganı.. valla farkında değilim ne yazdım nereye yazdım. o konuya ne zaman geçtim fluuu:)))))

hiiiç de çalışasım yok, havadan herhalde. aksi gibi işlerimiz yoğun. neyse artık...

bu akşam kocamı kandırmam lazım yaa, dün bütün akşam el kadar gecelikle gözünün önünde dolaştım, spor yaptım tüm sesküüülüğümlen ama bana mısın demedi
bu akşam kaçırmamam lazım

Ben demedimmi asya ya söylemeyin diyeeee(((
kim dedii......
:)))))) geç dalganı.. valla farkında değilim ne yazdım nereye yazdım. o konuya ne zaman geçtim fluuu:)))))

kimse söylemedi yahhuuu daha sen yazar yazmaz okudum ben onu..

magazin benden sorulur. kim,, kime hangi topikte ne yazıyor...

asya da takdikler iyi. ona başvur hayatım:)

wauwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

burasıda sabahtan bu yana yağıyoo((( işte uyku yaptı banada:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…