- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.521
evet okudum :) bişi olmazz anne adaylarına mübah herşey iim bende bebişi büyütüorum bu arada hayırlı uğurlu olsun çok çok sevindimmm
bugün işlerim çok yoğun ama bu topiğe bir selam vermek istedim
çok sıcak burası, çok içten...
bi de artık tescillendiği üzere "uğurlu"
dilerim o uğur tez zamanda bana da bulaşır
herkesler iyi mi?
bugün ankara resmen fırtınalı...neyse ki yağmur birazcık durdu
dert etme canım empati yapmış oldun. arkadaşlıkta önemli bir yeri vardır...
4.haftasında öğrendim ben. İçimde bir melek vardı. Benim korumam gereken, bana emanet edilmiş. Benim de minik bir canım olacaktı. Ailemiz tam bir aile olacaktı. Çok güzel duygular bunlar. İSteyen herkes yaşar inşallahkızlar ben bisey sormak istiyorum, yani o an neler hissettiğinizi...
hamileliğin kaçıncı haftasından itibaren, içinizde ki varlığı nasıl anlatırdınız ? :)
Çok da varmış ama bu bulantılar da nesi acaba :44:9 gün var canım. benim regliye değil kocama yaklaşınca sinirim zıplıyor galiba :?
iyiyim bende..Üşüyorum soğuk.
Akşam kötü bir rüya gördüm..Eşimle ilgili...Rüyanın can alıcı noktasında eşim sarıldı uyurken çık bu kabustan der gibi..Ama çok tedirgin oldum..O kadar çok üzüldüm debelendimki rüyamda uyanınca bebeğime bişey olmuşmudur diye endişelendim.Beni etkisine çok aldı..
Bir dönem kötü rüyalar görüyor insan. Hormon değişikliği yüzündenmiş.ne tesadüf dün gece bende kabus gördüm. yüzükleri elimde parçalandı rüyamda...
bu dönemlerde olurmuş hayatım. zaten duygular altüst oluyor çok takılmamaya çalış.
4.haftasında öğrendim ben. İçimde bir melek vardı. Benim korumam gereken, bana emanet edilmiş. Benim de minik bir canım olacaktı. Ailemiz tam bir aile olacaktı. Çok güzel duygular bunlar. İSteyen herkes yaşar inşallah
Çok da varmış ama bu bulantılar da nesi acaba :44:
gamzecim işte buna duble rezillik denir. bak herkes okumuş yani...kuzuuumm yerim senin ben o göz kapaklarınııı... çubuklar koyacam jeryy yapıyorya yani. yada bant yapıştırılarım
Herşey çok iyi çok şükür.. bende de var uyku hali bazen wc de bile uyuyakalmaktan korkuyorum :)
doğru senden hayatta kaçmaz bacım mümkün değil ole bişey
benden kaçar mı sence?? bi düşün bakalım???? araba sürme sakın! otobüse bin. hatta yanlış otobüse bin uyku arasında izmire gelirsin
Ben demedimmi asya ya söylemeyin diyeeee(((
kim dedii......
:)))))) geç dalganı.. valla farkında değilim ne yazdım nereye yazdım. o konuya ne zaman geçtim fluuu:)))))
hiiiç de çalışasım yok, havadan herhalde. aksi gibi işlerimiz yoğun. neyse artık...
bu akşam kocamı kandırmam lazım yaa, dün bütün akşam el kadar gecelikle gözünün önünde dolaştım, spor yaptım tüm sesküüülüğümlen ama bana mısın demedi
bu akşam kaçırmamam lazım
hiiiç de çalışasım yok, havadan herhalde. aksi gibi işlerimiz yoğun. neyse artık...
bu akşam kocamı kandırmam lazım yaa, dün bütün akşam el kadar gecelikle gözünün önünde dolaştım, spor yaptım tüm sesküüülüğümlen ama bana mısın demedi
kimse söylemedi yahhuuu daha sen yazar yazmaz okudum ben onu..
magazin benden sorulur. kim,, kime hangi topikte ne yazıyor...
kimse söylemedi yahhuuu daha sen yazar yazmaz okudum ben onu..
magazin benden sorulur. kim,, kime hangi topikte ne yazıyor...
Gamzee?? nereye gittin? uyumayaa mıı????
kızlar kafamı kaldıramıyorum işlerden sizleri özledimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?