Ilk çocuğunu düşünenler...

kasık krampı yaşadım az önce çok uzun sürdü. kocamı aradım gel çabuk beni al diye Allahım çok korktum
işyerinde olmasıda daha bi kötü oldu..
napıcam ben böyle.
bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum.

Of ya sen neymissin be amca kokun hala burnumda ya sabahki kadar olmasada gun boyu gitmedi hafif mide bulantim ya of of kv aradim aksama cnm sunu istiyo yap dedim tamam dedi ama durumdan pek hoslanmadi ha ha ha

Of ya sen neymissin be amca kokun hala burnumda ya sabahki kadar olmasada gun boyu gitmedi hafif mide bulantim ya of of kv aradim aksama cnm sunu istiyo yap dedim tamam dedi ama durumdan pek hoslanmadi ha ha ha

iyi etmişin aferin sana ... önemli olan onun hoşlanması değil. senin bu durumdan ne kadar zevk aldığın...:)))))))))

panik yapma banada çok oluyodu nefes alamıyodum hemen ayaklarını uzatt bide git lavaboya akıntı yoksa bişi olmazz, bende çok çektim kasık ağrısı

tatlımmmmm kıyamam oh iyi yapmışsın yap nazını hep diğer eltilerine mi çalışacak sana çalışsın birazcık dimi amaaaaa

panik yapma banada çok oluyodu nefes alamıyodum hemen ayaklarını uzatt bide git lavaboya akıntı yoksa bişi olmazz, bende çok çektim kasık ağrısı

duramıyorum resmen ağlıyorum wc ye gidiyorum akıntı normal var kanama yok ama kalkamıyorum yerimden çok korkuyorum. ne zaman geçti .

duramıyorum resmen ağlıyorum wc ye gidiyorum akıntı yok ama kalkamıyorum yerimden çok korkuyorum. ne zaman geçti .

cnm daya yeni yeni geçmeye başladı 9 haftaya girdim neredeyse sen sıkma canını hiç bişi olmsx Allahın izniyle çok fena vuruyo biliorum ama uzat ayaklarını rahmin büyüyo çünkü aslında ii bişi dio doktorlarr

tatlımmmmm kıyamam oh iyi yapmışsın yap nazını hep diğer eltilerine mi çalışacak sana çalışsın birazcık dimi amaaaaa

hamiş hatunlar su sorununuz var mı ya, ben su içemiyorum ya günde 1.5 lt en fazla içtğimde enfaaazlaaa ama çok nadir oluyor o da, su midemi bulandırıyor gibi geliyor ne yapmalıyım acaaba, su da şart az içtiğim zaman iddrar yollarımda sızılama oluyoır

duramıyorum resmen ağlıyorum wc ye gidiyorum akıntı normal var kanama yok ama kalkamıyorum yerimden çok korkuyorum. ne zaman geçti .

gamze ayaklarını çok sıcak tut, hatta ben şalla gidirum hep karınımn etrfını sıcak tutuym diye, havalar aniden soğudu üşütmek de iyice tetikler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…