- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.561
kasık krampı yaşadım az önce çok uzun sürdü. kocamı aradım gel çabuk beni al diye Allahım çok korktum
işyerinde olmasıda daha bi kötü oldu..
napıcam ben böyle.
bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum.
sabah 6:20 de kalkıyorum işe geliyorum 40 km yol.. akşam yine aynı. çok yorgun düşüyorum
sabah 6:20 de kalkıyorum işe geliyorum 40 km yol.. akşam yine aynı. çok yorgun düşüyorum
Of ya sen neymissin be amca kokun hala burnumda ya sabahki kadar olmasada gun boyu gitmedi hafif mide bulantim ya of of kv aradim aksama cnm sunu istiyo yap dedim tamam dedi ama durumdan pek hoslanmadi ha ha ha
ben de 6.30 da kalkıyrum ya erken da yatsam çok zor kalkıyorum, kafamı kaldıramıyorum sabah
tatlım çok uzakmış yaaa Allah kolaylık versinnnnnn uykucuuuuuuu
kasık krampı yaşadım az önce çok uzun sürdü. kocamı aradım gel çabuk beni al diye Allahım çok korktum
işyerinde olmasıda daha bi kötü oldu..
napıcam ben böyle.
bebeğime bişey olucak diye çok korkuyorum.
iyi etmişin aferin sana ... önemli olan onun hoşlanması değil. senin bu durumdan ne kadar zevk aldığın...:)))))))))
ya lütfen deme ole şeylereveett artık arabada kullanmıyorum bu nedenle ya eşim bırakıyo yada işyeri servisiyle geliyorum. çok zor oluyo. hani başıma bişey gelse minimum 20 dk da burada olur eşim
kızlar kociş geldi ben çıkıyorum... az dinlenip .... çook uyuyup gelicem yarın:)))
panik yapma banada çok oluyodu nefes alamıyodum hemen ayaklarını uzatt bide git lavaboya akıntı yoksa bişi olmazz, bende çok çektim kasık ağrısı
Of ya sen neymissin be amca kokun hala burnumda ya sabahki kadar olmasada gun boyu gitmedi hafif mide bulantim ya of of kv aradim aksama cnm sunu istiyo yap dedim tamam dedi ama durumdan pek hoslanmadi ha ha ha
panik yapma banada çok oluyodu nefes alamıyodum hemen ayaklarını uzatt bide git lavaboya akıntı yoksa bişi olmazz, bende çok çektim kasık ağrısı
duramıyorum resmen ağlıyorum wc ye gidiyorum akıntı yok ama kalkamıyorum yerimden çok korkuyorum. ne zaman geçti .
duramıyorum resmen ağlıyorum wc ye gidiyorum akıntı normal var kanama yok ama kalkamıyorum yerimden çok korkuyorum. ne zaman geçti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?