- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.861
saol teşekkür ederim bn bi kaç dra gttim kafamı karştırdılaar çünkü
ben çikolatayı çok seviyorum ama bu duygu 5 e katlandı yumuluyorum resmen ama akşamları yemek yiyemiorum midem bulanıo aç aç uyuyorm bazn
şimdiden kullanmaya başlaa ki vücut neme alışsınn riski ortdan kaldırıyomuşş ben çoktan başladım bile tavsiye ederim
hamile üşümez derler nasıl üşüyormusunuz kızlar?
ben donuyorum birden soğudu hava. 2 gündür ellerim, ayaklarım buzdan yapılmış gibi. ısıtamıyorum valla.
İşyerine fanı getirmek lazım artık...
ben donuyorum birden soğudu hava. 2 gündür ellerim, ayaklarım buzdan yapılmış gibi. ısıtamıyorum valla.
valla üşüme hamilelik belirtisidir derler ama
valla üşüme hamilelik belirtisidir derler ama
Geçim olsun daisycim, sonraki kontrol nezaman? Cinsiyet nezaman öğreniliyor?
ozaman ben her kış hamilemiyimçevrem benim üşümemle bilir. o derece yani. :) beni sobaya yapıştır sesim çıkmaz. gık demem valla!
bir an önce hamiş olsamda üşümesem.
onu kim demiş:)))) benim ayaklarım hep sıcacık olurdu şimdi çizmeyle donuyorum... yalan yalan...inanma..
ozaman ben her kış hamilemiyimçevrem benim üşümemle bilir. o derece yani. :) beni sobaya yapıştır sesim çıkmaz. gık demem valla!
bir an önce hamiş olsamda üşümesem.
boy kaç cnm
ben 170 cnm 75 ile gebe kaldım ole tatlı yesem ne olur halim sen düşüüüüüüüüüüüüüüüüüün
sonraki kontrolümüz 16 haftalıkken canım yani 3 hafta sonra , cinsiyet şu an bellidirde doktorlar söylemıyor ama belki öğrenirim önümüzdeki hafta
ben donuyorummmmmmmmm resmen ayagımda patık ama işe yaramıyor ya cok fenaaaa üşüyorum
dasiy cimm gözün aydı hayatım. yazdım ama görmedin sanırım. herşeyin yolunda olmasına sevindim.darısı başımıza inş.
kan değeri yükseliyormuşya bide demir hapı kullanılıyormuş. ama sonraki aylar galiba. ablam sakın yazın hamile kalma çok çekersin zaten sıcak oluyor derdi.
hatırlarsanız ben bata yakın ve günüm geçince çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi demiştim.:))
kii benim hep sıcaktır elim ayağım.
çok sağol canım kusura bakma görmdim yazdığınııı umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır rabbim hayırlısını ve saglıklısını versin hepimize
yavrum sen ateşli hatunsun, sıcak olursun gib.. ben buzdolabı gibi kadınım insanın totosu bile soğuk olurmu ya??
çok şükür ruhum sıcaktır benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?