Ilk çocuğunu düşünenler...

ben çikolatayı çok seviyorum ama bu duygu 5 e katlandı yumuluyorum resmen ama akşamları yemek yiyemiorum midem bulanıo aç aç uyuyorm bazn

yemekte yiyorum çikolatada(( iştah çok açık benim...midem ekşiyo azıcık o kadar..(( tonton olucam ben boyda kısa..
zeynep cim bu arada tşk ederim. çok tedirgin olmuştum şu çok ağrılı kramplarım için. rahatlattın beni 2 gündür daha iyiyim şükür.

hamile üşümez derler nasıl üşüyormusunuz kızlar?
ben donuyorum birden soğudu hava. 2 gündür ellerim, ayaklarım buzdan yapılmış gibi. ısıtamıyorum valla.
İşyerine fanı getirmek lazım artık...

onu kim demiş:)))) benim ayaklarım hep sıcacık olurdu şimdi çizmeyle donuyorum... yalan yalan...inanma..

Geçim olsun daisycim, sonraki kontrol nezaman? Cinsiyet nezaman öğreniliyor?

sonraki kontrolümüz 16 haftalıkken canım yani 3 hafta sonra , cinsiyet şu an bellidirde doktorlar söylemıyor ama belki öğrenirim önümüzdeki hafta

ben donuyorummmmmmmmm resmen ayagımda patık ama işe yaramıyor ya cok fenaaaa üşüyorum

onu kim demiş:)))) benim ayaklarım hep sıcacık olurdu şimdi çizmeyle donuyorum... yalan yalan...inanma..

kan değeri yükseliyormuşya bide demir hapı kullanılıyormuş. ama sonraki aylar galiba. ablam sakın yazın hamile kalma çok çekersin zaten sıcak oluyor derdi.

boy kaç cnm
ben 170 cnm 75 ile gebe kaldım ole tatlı yesem ne olur halim sen düşüüüüüüüüüüüüüüüüüün

dikkat et canım yediklerine cunku dogumunda bile yardımcı oluyor sana almadıgın kılolar kılo her turlu zararlı sen kendı saglıgın ve bebegın saglıgı ıcın dıkkat et

benim boyum 1.60 kılo 55e cıkmıstım bir kılo almıstım sımdı yıne vermısım 54 kıloma gerı donmusum

dasiy cimm gözün aydı hayatım. yazdım ama görmedin sanırım. herşeyin yolunda olmasına sevindim.darısı başımıza inş.

dasiy cimm gözün aydı hayatım. yazdım ama görmedin sanırım. herşeyin yolunda olmasına sevindim.darısı başımıza inş.

çok sağol canım kusura bakma görmdim yazdığınııı umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır rabbim hayırlısını ve saglıklısını versin hepimize

hatırlarsanız ben bata yakın ve günüm geçince çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz gibi demiştim.:))
kii benim hep sıcaktır elim ayağım.

yavrum sen ateşli hatunsun, sıcak olursun gib.. ben buzdolabı gibi kadınım insanın totosu bile soğuk olurmu ya??
çok şükür ruhum sıcaktır benim.

çok sağol canım kusura bakma görmdim yazdığınııı umarım hepimizin bebekleri sağlıklıdır rabbim hayırlısını ve saglıklısını versin hepimize

amin canım inş.
benimde yarın randevum var bakalım. heyecandan sanırım hiç bişey yok bende . deli enerji doluyum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…