- Konu Sahibi meleksimam
-
- #13.841
amanın kilo alımın nasıl ki ona göre kana kana ya yada ucundan accık diyecem
fenaaa( hiç sorma alıorum hemde çok hızlı acızıkda yapamıorumm
kız oğlanmı doğuracan sen
bacım ben hiç tatlı görmye dayanamıyom
ama ben kilolu gebe kaldım zaten tombulum zaten gerek yok yemeyim tatlı falan
azcık ye nefisin körelsin
ben en son tartıldığımda 60 kg dım ama 64 olmuşum şu an :o nefis varya bende körelmiyoo:))
boy kaç cnm
ben 170 cnm 75 ile gebe kaldım ole tatlı yesem ne olur halim sen düşüüüüüüüüüüüüüüüüüün
daisy hadi catladım burda
canım devlet hastanesine gittim ümraniye devlet hastanesinde yaptırdım , doktor her şeyin normal olduğunu söyledi üçlü test için 16 haftalıken çağırdı , 22 haftalıkken de 2.düzey ultrason için gün alıcam bakalımmm
boyum 1.72 anam bizim halimiz duman doğumdan sonra artıkk ne yapıcaz bilmiorum
canım devlet hastanesine gittim ümraniye devlet hastanesinde yaptırdım , doktor her şeyin normal olduğunu söyledi üçlü test için 16 haftalıken çağırdı , 22 haftalıkken de 2.düzey ultrason için gün alıcam bakalımmm
sen ye bacım zayıfmısın ama abartma sakın hem uzun olup hemde kilolu olmak daha beter kendimden biliyorum
ewet biliyorum ben ilaçlardan bi ara çok kilo almıştım dev gibi duruyo insan :) ya aslında vücut çatlamazsa sorun yok kilo veririz kolay orası :)
kız oğlanmı doğuracan sen
bacım ben hiç tatlı görmye dayanamıyom
ama ben kilolu gebe kaldım zaten tombulum zaten gerek yok yemeyim tatlı falan
azcık ye nefisin körelsin
kızlar hastaneden geldim
inş. Karnım büyünce krem isteyecem zaten çatlamamak için doktordan
bişi sorucam ikili testi kaç haftalıkken yaptırdın ???
yaa bende tatlı hiç sevmezdim ama çükolataya çok düştüm bide kırmızı ete....((( şişip kalıcam totom büyücek ben biliyom ((
12 haftalıkken yaptırdım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?