- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.721
16 haftalıkken ogrenıcem canım :)) yalnız sımdıden kız isimlerine bakıyoruz nedendir bilmiyorum :)) hayırlısı olsun canım
amin canımmmmmm
Allah gönlünüze göre versin hayatım. az kalmış:))) bende bu hafta kısmetse kalp atışı için gidicem çok telaşlanıyorum bi duysaydım.
normal telaslanman canımm sonrada telas bıtmeyecek sonrada ikili test telasına giriceksin o yuzden bunlara alısıyor insan daha sonra allah hepımızın gonlüne göre versin inşallah cinsiyetı önemlı degılde bir an once birseyler almak ıstıyorummm :)) alısverıs yapmak ıstıyorummm ehhehe
dimi ama yaa....:)))
ayyy senin az kaldı ne güzel . ne hevesle ciciler alırız:))))
öyle çok bişi almıcam hem hediye gelir zaten hemde yenı dogan cok çabuk büyüyor o yüzden ama merak edıyorum ne bileyimm bakalım ben devlette yaptırıyorum testlerımı , kontrollerımı de devlette yaptırıyorum artık , sadece detaylı ultrasonu özelde yaptırıcam bakalım nasıl olacak :)
verir hayatım. daha çok yeni başlamışsın .. dr irtibatını sakın koparma. kontrollerini tedavini aksatma. ucunu bırakma bu işin. unutma erkekler biraz daha kolay pes eder.sen sakın pes etme. Sanada meleğin gelecek.
inşallah yavas yavas gelıcek hamile haberlerı canım bende ne yapayım bel agırısı basladı miniğim büyüyor artık bel agrıları yapmaya bsladı
bende aynıyım canım tam mide bulantılarım gectı dıyorum ama yok gecmıyor . miniğim büyüdü teyzesi ellerini parmaklarını görmüştüm zatennn baya belirginleşti bakalım aralıgı beklıyorum muane günüm 3lü testıme denk getırmek ıcın . bel agrım olmaya basladı hemde cok sag baxagıma vuruyor bazen yürümekte zorlanıyorum o derece ama razıyım sonucu güzel bakalım cinsiyetini merak edıyorum bellı olsada isim araysına girsek eşime isim begendirmem cok zor :)
sık dişini temmuzda doğuralım ağustosta yanındayız:))))) sanırım baloncuğu genişletmen gerekicek biraz daha:)))
bende sevmiyorum kışı. çok mutluyum bir yaz çocuğu olacak bebişim. kısmet olursa..
ondan sonrada biz senin bebişi büyütürüz:))
verir hayatım. daha çok yeni başlamışsın .. dr irtibatını sakın koparma. kontrollerini tedavini aksatma. ucunu bırakma bu işin. unutma erkekler biraz daha kolay pes eder.sen sakın pes etme. Sanada meleğin gelecek.
Allah gönlünüze göre versin hayatım. az kalmış:))) bende bu hafta kısmetse kalp atışı için gidicem çok telaşlanıyorum bi duysaydım.
inş. en yakın surede mutlu haberı alırsın beklemek cok zor degılmı ısterken bazen dıorumkı hıc korunmasaydım aslında topu topu 4 ay korunmadım ama o bıle cok gelıor ısterken doktora gtınmı hıc muane v.s için
canım hoşgeldin. Allah seninde sağlıkla bebişini versin inş.
hep hayal kırıklığına uğradığından bahsediyorsun. sabırsız olmaktada çok haklısın. ne denir bilemedim. asıl adet olman gereken gün ne zaman
bilirsin adet günü geçmeden idrar testi sonuç vermeyebiliyor.
valla aynen öyle olmuşsakin canım biraz ya bu kadar düşünme bana doktorum özellikle çok düşünme illa gün tutturacağım diye hea etme kendini dedi stres çok etkiler dedi yapma bunu kendine
boşver canım eşin yapsın işleri sen sakın kımıldama sonradan pişman olmaktansa böylesi daha ii allahın izniyle herşey çok güzel olacak :)
bence beklemeye çalış canım 2 gün kaldı doktoru dile bence
Kizlarrr bende katiliyorum sizee... bende ilkistiyorum :26:
randevun nezamandı şekerim ?
evet bak benim gibi pes etme :?
günaydın hanımlar. bulantılı bir gün daha.... leblebi ve patates yemekten içim kurudu..:)
günaydın hanımlar. bulantılı bir gün daha.... leblebi ve patates yemekten içim kurudu..:)
günaydın canım bulantın için zencevil denesene anında kestini söylüyor herkez üst komsumda hamileydi 1 hafta önce dogum yaptı ama hamilelikde hep zencevil ve galete yedi bulantılarında...bu arada dün doktora sonucu almaya gderken regl oldum 5 gün önceden erken oldum doktorum herşeyime bakktırmıştı hiç bi sorunun yok tüm degerlerin normal zaten korunupda ilk ayda hemen olmaz dedi artık bidaki aya beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?