Ilk çocuğunu düşünenler...

16 haftalıkken ogrenıcem canım :)) yalnız sımdıden kız isimlerine bakıyoruz nedendir bilmiyorum :)) hayırlısı olsun canım

amin canımmmmmm

Allah gönlünüze göre versin hayatım. az kalmış:))) bende bu hafta kısmetse kalp atışı için gidicem çok telaşlanıyorum bi duysaydım.

Allah gönlünüze göre versin hayatım. az kalmış:))) bende bu hafta kısmetse kalp atışı için gidicem çok telaşlanıyorum bi duysaydım.

normal telaslanman canımm sonrada telas bıtmeyecek sonrada ikili test telasına giriceksin o yuzden bunlara alısıyor insan daha sonra allah hepımızın gonlüne göre versin inşallah cinsiyetı önemlı degılde bir an once birseyler almak ıstıyorummm :)) alısverıs yapmak ıstıyorummm ehhehe

Son düzenleme:

dimi ama yaa....:)))
ayyy senin az kaldı ne güzel . ne hevesle ciciler alırız:))))

dimi ama yaa....:)))
ayyy senin az kaldı ne güzel . ne hevesle ciciler alırız:))))

öyle çok bişi almıcam hem hediye gelir zaten hemde yenı dogan cok çabuk büyüyor o yüzden ama merak edıyorum ne bileyimm bakalım ben devlette yaptırıyorum testlerımı , kontrollerımı de devlette yaptırıyorum artık , sadece detaylı ultrasonu özelde yaptırıcam bakalım nasıl olacak :)

ben alırım dayanamam sanırım:)))
hep özele gidiyorum bende dr her hafta çağırıyor benim çok telaş yapıyorum haftaya gelicen yine deyince. ha ilgileniyo iyi bişey ama. kimseyi bu kadar çok çağırmıyo.

cnm dr adet olmam ıcın tarlusal verdı ama kullanmıcam ya dogal yoldan adet olmayı beklıcem sonra gıdıcem hormon testı ıcın doktora

maşallahh tü tü tüüüü :)))

evet kışın zor olur karda kışta doğum sen boşver bebim bebeşi seninki bi doğsun bakalım, belki sıkılırsın da bana gönderirsin bana da hazır olur ha?

evet bak benim gibi pes etme :?

Henuz hic doktora gitmedim canim,bu ay da olmazsa gidicem mutlaka.

Dun gece cok agladim ,cok istiyorum cocuk sahibi olmayi gercekten cunku cocuklari cok seviyorum,esim de ben de su ana kadar ciddi bir saglik problemimiz olmadi ama yine de olmuyor iste .....

Arkadaslar,yazdiklarinizdan oturu tskler,Allah hepimize nice guzel,saglikli bebisler nasip etsin insallah:)

Bitkisel yollara hic basvurmadim henuz,deneyimi olan varsa paylasabilir mi acaba,gercekten ise yariyor mu?Sagolun.

cevaplarınz için tesekkur ederm cicişler.beklemeye çalısıcam:)

günaydın hanımlar. bulantılı bir gün daha.... leblebi ve patates yemekten içim kurudu..:)

günaydın canım bulantın için zencevil denesene anında kestini söylüyor herkez üst komsumda hamileydi 1 hafta önce dogum yaptı ama hamilelikde hep zencevil ve galete yedi bulantılarında...bu arada dün doktora sonucu almaya gderken regl oldum 5 gün önceden erken oldum doktorum herşeyime bakktırmıştı hiç bi sorunun yok tüm degerlerin normal zaten korunupda ilk ayda hemen olmaz dedi artık bidaki aya beklicem

günaydın canım. çok tşk onuda deneyelim:))
üzüldüm hani keşke geleceksede test yaptırmadan geleydi keşke. hayırlısı olsun evet ilk ayda çok düşük zaten ihtimal.
önümüzedeki aylara bakıcanız artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…