- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.681
yarasın damadıma:)) afiyet olsun canım
tmm pekiididim mama yiyimm ben biraz
kontrolüne git gelde. yaparsın takvimini inş rahat rahat. .
yok duyamadık bu hafta. alttan baksak duyarız dedi dr ama bakmak istemedi. bu hafta cumartesi sabah 9 da yine randevumuz var. birdaha bakıcak. kalp atışını duyuncada hemen iğneye başlıycaz.
hımm banada bi hafta 10 gün sonra gel duyarız dedi ama 1 hafta anca dayanırız gibi..bi de durum sıkıntılı olunca sabırsızlık var..
ne ignesi başliyo canım?
biraz pilav ve bol limonlu salata yiyebildim sadece((((((((((((
afiyet olsun şeker
kendini üzmeyi bırak artık erkenden kırışacaksın valla
asbelove neredesin yafu
hımm banada bi hafta 10 gün sonra gel duyarız dedi ama 1 hafta anca dayanırız gibi..bi de durum sıkıntılı olunca sabırsızlık var..
ne ignesi başliyo canım?
pıtılaşma sorunu var bende trombositlerim yükseliyor nedensiz. bu nedenle kan sulandırıcı iğneye başlıycaz. haftada 2-3 gün göbekten kendim yapıcakmışım
eee buna şükür hayatım. asbelove bugün yok ortalıkta bende çok merak ettim.
merhaba kk nın güzelleri buraya ilk kez yazıyorum ama yorum istiyorum sizden kendimi tutmak istiyorum ama yapabilecekmiyim bilmiyorum.1,5 yıldır deniyorz olmadı sperm testtleri rahim filmi ve en son klomen sonrası bu ay yıne beklıyorum.doktorm regl döngüme göre 22 sine kadr görmezsen test yaptr beni haberdar et dedi.bende bundn once cok yanılgıya dustum hep hevesım kuragımda kaldıgından haftasonuna kadar beklıyım diyorum ama sonuncudan önceki reglm 23 eylüldü sonrası 19 ekim bi dıyorum ki git test yap sonra dıyorum doktorun dediği tarihtede yapma bekle haftasonu gelsın ama kendme neden hakım olupta duzgun bır karar veremıyorm
pıtılaşma sorunu var bende trombositlerim yükseliyor nedensiz. bu nedenle kan sulandırıcı iğneye başlıycaz. haftada 2-3 gün göbekten kendim yapıcakmışım[/QU
hımm anladım canım allah yardımcın olsun..bu bebişler gelmeden bizlere mum diktiriyo valla..herşey onlar için
hoşgeldin bebişim:)))
anaaa... adet olmadınmı sen. :)))
iyiymiş.
bir gün daha bekle. bir test daha yap. olurmu.
yani bi idrar tiki alabilir bişey kaybetmezsin asya
E hanımlar, gelin birbirimize destek olalım. Benim gibi tecrübesiz, ilk çocuğuna sahip olacak kimse yok mu?
Merhaba Arkadaslar,
Ben de cocuk sahibi olmak istiyorum,yaklasik 3 aydir deniyoruz fakat henuz birsey yok
Biliyorum henuz cok erken sabirli olmam lazim ama ne bileyim 36 yasindayim ve insallah Allah izin verirse ilk cocugum olacak.
Hem heyecanliyim hem de cok stresli.
Bu ay normalde 22sinde regl olmam gerekiyor fakat halen herhangi bir belirti yok,normalde regl gununden 4-5 gun once belirtiler baslardi bakalim umudumu yitirmedim.
Benim gibi cocuk sahibi olmayi hayal eden tum arkadaslara selamlar,destek olalim birbirimize.
kızlar .. dün den beri kollarımda ara ara kaşıntı var .. bide dün bi sıcaklık hissettim yani öle vurdu geçti.. orda
birde sağ yanağımda bitane sivilce gibi bisey çkdı. normalde sivilcem olmaz :44:
sizce bu bir belirti midir
bat 27 kasım :44:
valla basıma sinek konsa hamileyim dicek kıvama geldimm
slm kızlar ben hala yatış malum...evde iş tonla..bugün eşim evdede ona şunu yap,şöle yap direktif veriyodum yattıgım yerden..
anca nete bakabildim naber..nasılsınız..
merhaba kk nın güzelleri buraya ilk kez yazıyorum ama yorum istiyorum sizden kendimi tutmak istiyorum ama yapabilecekmiyim bilmiyorum.1,5 yıldır deniyorz olmadı sperm testtleri rahim filmi ve en son klomen sonrası bu ay yıne beklıyorum.doktorm regl döngüme göre 22 sine kadr görmezsen test yaptr beni haberdar et dedi.bende bundn once cok yanılgıya dustum hep hevesım kuragımda kaldıgından haftasonuna kadar beklıyım diyorum ama sonuncudan önceki reglm 23 eylüldü sonrası 19 ekim bi dıyorum ki git test yap sonra dıyorum doktorun dediği tarihtede yapma bekle haftasonu gelsın ama kendme neden hakım olupta duzgun bır karar veremıyorm
Merhaba Arkadaslar,
Ben de cocuk sahibi olmak istiyorum,yaklasik 3 aydir deniyoruz fakat henuz birsey yok
Biliyorum henuz cok erken sabirli olmam lazim ama ne bileyim 36 yasindayim ve insallah Allah izin verirse ilk cocugum olacak.
Hem heyecanliyim hem de cok stresli.
Bu ay normalde 22sinde regl olmam gerekiyor fakat halen herhangi bir belirti yok,normalde regl gununden 4-5 gun once belirtiler baslardi bakalim umudumu yitirmedim.
Benim gibi cocuk sahibi olmayi hayal eden tum arkadaslara selamlar,destek olalim birbirimize.
slm hanımlarr
pc bozuktu giremedimm nete
pazar günü geldi kırmızılar malesef
perşembe günü eşim teste gidecek inşallah sorun yoktur
sonuç hemen çıkıyomu acaba meraktan catlarım ben
sizler nasılsınızz gamze susamm fasulye oldu muu
selam kızlar bende ılk cocugunu dusunenlerdenım 8 aylık evlıyım 4 aydır korunmuorum ama glen gıden yok pko oldumu ogrendım bu benı psıkolojık olarak cok uzuyor adetlerım duzensız bu ay yıne gecıkmedeyım 20 gun kadar ama tarlusal ıcmıcem doktor gene verdı ama ıcmıcem bıtkısel yollara basvurdum aslan pencesı ve bır ot daha aldım ıcıorum esımede kecı boynuzu pekmezı verıorum bakalım neolcak sızlerde benm yasadım sıkıntılareı yasadınız mı bana tecrubelerınızı yazarmısıznız bugun anladım kı ben cok anne olmak ıstıorum ve agladım ılk defa bunun ıcın psıkolojım cok bozuldu ne yapmalıyım akıl verın
hoşgeldin ve geçmiş olsun hayatım. psikolojini rahatlatmaya çalış öncelikle. unutma imkansız değil artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?