- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.701
oldum canım, 2 gün gecikme ile oldum. :)) üzgünüm.
mide bulantın başlamış seninde artık zor takip ediyorum burayıçok yoğunuz.
orası oyle elbette ama beklemek cok uzucu her ay o uzucu sonucu gormek daha kotu esım bıle artık farkında br sorun oldunun o bıle bnm kadar uzuluop
hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor yeni haberler var mı?
ben tahmin etmiştim hayatım yoğun olduğunu.. neyse.canın sağolsun be gülüm.. ama biz hepimiz biliyoruzki senin kucağın boş kalmayacak.
orası oyle elbette ama beklemek cok uzucu her ay o uzucu sonucu gormek daha kotu esım bıle artık farkında br sorun oldunun o bıle bnm kadar uzuluop
ben 4 yıllık evli ve 32 yaşındayım. bu bir sorun değil ve üzülmeye bu kadar yıpratmaya da değmez inan. ben kanserden kurtulup hamile kaldım...
inşallah yavas yavas gelıcek hamile haberlerı canım bende ne yapayım bel agırısı basladı miniğim büyüyor artık bel agrıları yapmaya bsladıhoşgeldin hayatım. malesef bu aralar ozzy haricinde hamiş haberi yok. sen nasılsın
haberler sende bize aynıyız valla. bebiş büyümüş takvimde. baya belirginleşmiş maşallah.
evet canım. yaz gelsin içimiz cıvıl cıvıl olsun valla :) sevemem ben kışı.
kucak meselesine gelince... kısmet be gülüm.
senın adına cok sevındımmmmmsag saglım bebegını kucagına alırsın ısteyen herkeze rabbım versın
evettt.. nasılda büyümüüüşş:))
oooo sen çok erkenden su koyuverdin ben 2,5 sene bekledim
ama umudumu hiç kaybetmedim
sakin ol elbet olacak bir gün
evet canım büyüdü miniğim :) bakalım aralık ayını iple cekıyorum cinsiyetini merak etmeye basladım hemde cokkk :)
evet canım büyüdü miniğim :) bakalım aralık ayını iple cekıyorum cinsiyetini merak etmeye basladım hemde cokkk :)
sağol canım. ama umutsuz olma olurmu. bak burası uğurlu:)) ben sana deyim arada slm ver.
allahım banadaaaa versın rabbım neoılurrrrr lutfeeeeeen cok ıstıorummmm
allahım banadaaaa versın rabbım neoılurrrrr lutfeeeeeen cok ıstıorummmm
16 haftalıkken ogrenıcem canım :)) yalnız sımdıden kız isimlerine bakıyoruz nedendir bilmiyorum :)) hayırlısı olsun canımmaşallahhh... Rabbim sağlıklı sıhatli versin inş hayatım... bende çok merak ediyorum..
ne zaman belli olacak cinsiyeti.
amin canımmmmmmbebişi büyüttün valla darsı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?