Ilk çocuğunu düşünenler...

bunu duydum ya kendime daha bi çeki düzen veriyim dedim...

yerim ben onu yaaaa işte geleceği düşünüp hareket ediyoruz bebişlerimizi maddi manevi rahat ettirelim diye ama bu bi tek bizle olmuyorki
erkekler sen ya hamile kalmadan ya da bebğini kucağına almadan anlamıyor bazı şeyleri nedense yani sen kocişi beklersen yandığının resmidir
ama yazı bekleyebilirsin biraz daha sakinler işler senin de stresin azalır bebiş geldikten sonra da zaten sana iş yaptıramaz yanınıza bir eleman falan alınır rahat edersin
anladığım kadarıyla ilk seneniz kendi işinizde o yüzden eşinde varını yoğunu koyuyor ki yürüsün diye bu da sizin ikili ilişkinizi de etkiliyor
Zor işler be bacımmmm erkeklerle uğraşmak ayrı bir meziyet istiyor zaten

ben sonrasından çok hamilelik sürecinden korkuyorum. sonrasında kv bakacak zaten. ben bakarım diyor. ama ben hamileliği böyle stersle geçiremem biliyorum. herşeyi yerlebir ederim ne düzen kalır, ne iş kalır valla. o psikolojiye girersem herşeyi bozarım ben.

merhaba hanımlar nasılsınız ?
Hamilelik psikolojisi kötü derler bazıları ama ya bende ters tepti bilemıyorum yanı ne canım bir şey istiyor ne naz yapıyorum ne huysuzluk yapıyorum butun huysuzluklarım gıttı neden bılmıyorum :)) tabı bu duruma en cok sevınen eşim oldu benım normalde huysuz oldugumu görüp hamılelıgımden korkmustu ama hiçde korktugu kadar olmadı tam tersi oldu çokkk çokk anlayıslı hosgorulu sabırlı ve uysal bir sey oldum

slm kızlar:) yine geldiim..
asbelove geçmiş olsun bacımm..

tost yiyen bir arkadaş var onada afiyet olsun:)))))
özledin dimiiii???

eşin kadar mutlu bir adam yok ozaman :))))

merhaba arkadaşlar biraz önce yazdım ama kimse cvp vermedi (((( bizde bu ay karar verdik bebişe..ama ayın 16 sında regl oldum..adetken doktora gidip baktırmak istedim herşeyime genel..pazartesi günü gttim doktora..adetin 4. günü. doktor bi sorun yok rahimde ama çift yumurta var ailede ikiz var mı denediğinizde ikiz olma ihtimali % 90 dedi. ben şok geçirdim yok dedim iki tarafta da bizdede eşim tarafında da.. tabi % 10 luk bi ihtimal de var ama yine de çift yumurtalard a ikiz olma ihtimali yüksek dedi..şok geçirince doktora hiçbişey sormadan gelmişim..eşim diyo nasıl yani ben cevap veremiyorum..anlayacağnız garip duygular içindeyim.. 3 gibi bugün hormon testlerinin sonuçlarını alamaya gidicem ozaman konuşcam biraz doktorla.. düşünceleriniz nedir acaba??

geçtiğimiz cumartesi akşamı bir dizinin müziğine ağladım:)))
hangisi olduğunu bile hatırlamıyorum ki ben hiiç dizi izlemem...
kociş peçete yetiştiremedi o kadar koptum yane..

canım ben birgün eğer hamiile kalırsam ikiz olsuun diye dua ediyorum . ama konuyla ilgili bilgin varmı diye sorarsan şanss... derim :)

mrb hayatım. benimde yumurtam çiftti dr çatlatalım ikiside tutsun dedi ama eşim karar verene kadar çatladı tabi.
ben çok istemiştim ikiz olsun. düşünce derken bu biraz ekonomik durum şartlarla ilgili bir surum hayatım o kararıda sen ve eşin vereceksiniz. bu herkese nasipte olmuyor yani.

hehehe bencede yani hangımızın eşi istemezki hamılelık donemını sakin bir şekilde geçirmek

bizim evde adet döneminde amerikanın savaşı gibi savaş oluyor. Amerika gibi acımasız oluyorum yaniii :))) yazık o masum insanlara. sonra cimcimelik yapıyorum ama...

gamze1923 arkadaşım ekonomik açıdan hiçbi sorun yok kv bakar 40 yaşında daha ve çok istekli tüm şartlar uygunda anlamadığım çift yumurta varken hamile kalmayınca bu şans gidio mu yani bikezlik bişey mi bu?? dr çatlatalım mı dedii?? nasıl yanii yaa bizimkini de mi dr çatlatcak??kafam iyice karıştı ( seviniym mi üzülüym mü bilemedm

bizim evde adet döneminde amerikanın savaşı gibi savaş oluyor. Amerika gibi acımasız oluyorum yaniii :))) yazık o masum insanlara. sonra cimcimelik yapıyorum ama...

yaa o bendede öyle oluyodu. hamile kalana kadar eşim anlıyodu adete az kaldığını.
memeler şişip gerildikçe bende geriliyodum.. ee şimdide şiş (hemde nasıl) patlıycak gibi nerdeyse ama ben pamuk gibiyim ne alaka yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…