- 14 Eylül 2012
- 3.775
- 18
- 88
- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.821
yaa o bendede öyle oluyodu. hamile kalana kadar eşim anlıyodu adete az kaldığını.
memeler şişip gerildikçe bende geriliyodum.. ee şimdide şiş (hemde nasıl) patlıycak gibi nerdeyse ama ben pamuk gibiyim ne alaka yaww
ben sonrasından çok hamilelik sürecinden korkuyorum. sonrasında kv bakacak zaten. ben bakarım diyor. ama ben hamileliği böyle stersle geçiremem biliyorum. herşeyi yerlebir ederim ne düzen kalır, ne iş kalır valla. o psikolojiye girersem herşeyi bozarım ben.
gamze1923 arkadaşım ekonomik açıdan hiçbi sorun yok kv bakar 40 yaşında daha ve çok istekli tüm şartlar uygunda anlamadığım çift yumurta varken hamile kalmayınca bu şans gidio mu yani bikezlik bişey mi bu?? dr çatlatalım mı dedii?? nasıl yanii yaa bizimkini de mi dr çatlatcak??kafam iyice karıştı( seviniym mi üzülüym mü bilemedm
slm kızlar:) yine geldiim..
asbelove geçmiş olsun bacımm..
tost yiyen bir arkadaş var onada afiyet olsun:)))))
özledin dimiiii???
gamzecim sende bu uyku olduğu sürece kimseye bulaşmazsın sen. hala uyuyup kalıyormusun diğer forumlarda bakim???
Aman tatlım aman dikkat işte işler sakinledi mi sende sakinlersin diye ümit ediyorum inşallah zaten işler rayına girdi mi bitti olay
Sağol canımmmm bende özledim bendeee
:))))) yok gülüm işimi sağlama alıyorum. uyku basınca ellerimi boşa alıyorum. hiç bişeye dokunmuyorum:)))
:))))) yok gülüm işimi sağlama alıyorum. uyku basınca ellerimi boşa alıyorum. hiç bişeye dokunmuyorum:)))
aha geldii...:)))
gülümsüüünnn asya bana dedikiii..............
başka form larda uyuyup kalıyom diye dalga geçtiii...aydınger olsun proje sar asya ya
:)))))))))))))))))))))))))))))
ayy özlemişim sikayet etmeyi..
miden nasıl bi şeyler yiyebildin mi
görüyonmu asyanın bana dediğini... nasıl dalga geçiyo yavv...
gülümsünde yokkiii şikayet ediyim.
projeyi sarsın göndersin:)
seni her an takip etmek lazım belli olmaz...
şuan projeden daha etkili silahlarınız var ben fazla yanaşmayayım ne oluur ne olmaz...
uzun menzilli mideden atışlarınız var şuan
ah kuzum hiç bişeye dermanım
yok ki kıyılmaz hemde
gülümsünün dermanı yokmuş. ben seni kime şikayet etcem:))))
Allah ım sen asyaya bebiş verrr... oda benim gibi uykucu olsuun.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?