Ilk çocuğunu düşünenler...

gamzecim sende bu uyku olduğu sürece kimseye bulaşmazsın sen. hala uyuyup kalıyormusun diğer forumlarda bakim???

Aman tatlım aman dikkat işte işler sakinledi mi sende sakinlersin diye ümit ediyorum inşallah zaten işler rayına girdi mi bitti olay

hayatım çift yumurta yapabilen bir sistemin var yani. her ay çift olacak diye bir kural yok. tek de olabilir. evet çift yumurta varken hamile kalamayınca bir dahaki çift yumurtlamanı beklemen gerekiyor ikiz istiyosan.
benim yaşım 32 bundan dolayı dr nasılsa 2. çocuğu düşüneceksiniz yumurtaları çatlatalım ikiz olsun dedi. ama eşim düşünme süresini fazla kaçırdı malesef 1 tanesi tuttu.

gamze1923 bizim doktora talebimizle bu mümkün olur mu yanii?? şimdi tahlil sonuçlarımı almaya gidicem ..gidince konuşsam ikiz istiyorumm çatlatıverin desemm??? :)))

Aman tatlım aman dikkat işte işler sakinledi mi sende sakinlersin diye ümit ediyorum inşallah zaten işler rayına girdi mi bitti olay

canım iş biraz inada bindi. korku var evet. benim içindeki keçi de kendini gösterdi. en sonki konuşmamızda eşim eleman almaya yanaşlayınca bende bebek-mebek yok dedim bitti. konuyu açan ben olmayacam artık. açan kişi çözm üreterek gelsin artık.

gamze1923 bizim dr dan talebimizle oluyor mu yani bu ?? şimdi tahlil sonucu almaya giidicem.gidince desem çatlatıverin ikiz istiyorum desem?? :)))))

aha geldii...:)))
gülümsüüünnn asya bana dedikiii..............
başka form larda uyuyup kalıyom diye dalga geçtiii...aydınger olsun proje sar asya ya
:)))))))))))))))))))))))))))))
ayy özlemişim sikayet etmeyi..

görüyonmu asyanın bana dediğini... nasıl dalga geçiyo yavv...
gülümsünde yokkiii şikayet ediyim.
projeyi sarsın göndersin:)

şuan projeden daha etkili silahlarınız var ben fazla yanaşmayayım ne oluur ne olmaz...

uzun menzilli mideden atışlarınız var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…