- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.881
benimkide öyle bana hamileyken 4-5 ay kusmuş. kardeşimde kusmaktan hastanede yatmış doğuma kadar.
benimkide kız olsun:)
konuşurkende kokusu geliyomu burnuna .(( benim öyle oluyo. et deyince bile yüzüm buruşuyo.
bende sevmem bu havaları yaa ben yaz çocuğuyummmmmm:))
hay allah şöyle dinlensen dedim ama :?
ya sen nediyodun görmeye falan tahammülün yok o kadar yani balığı çok severdim oda ole
geçen hocama sordum
şimdi sıkma kendini ama 4 aydan sonra tepinsende yiyeceksin bunları dedi
inş. geçer gamze yoksa bebekler nasıl beslenecek
ay bu taşınma iliğimi kurruttu asya evi bi taşıyıp ta yerleştirsekte ayaklarımı uzatıp bi yatsam ya
sen şimdi çizgili kostümünü giydin ve duvara çizikler ataya başladın ben biliyorum:))
aynı aynıı. kalın giyinmekten nefret ederim..karda yürümektende hiç hoşlanmam
ayy sorma gülüm yaa. şimdi bişey demiyolar annemle k.v ama o zaman hepsi başıma üşüşecekler.... inş geçerde .. bizde isteriz bebişler beslensin sağlıkla büyüsün. kontrollerde güzel haberler alalım. ama sanki birdaha hiç yiyemeyecekmişim gibi geliyo((
evi ayarladınızmı hayatım. belli oldumu.
evet evimde olmak istiyorum böyle havalarda(
dün annemin ödüü kazağı giydim akşamı akşam zor ettim. gittim hemen penye giyindim. kaşın allah kaşın...
ay bu taşınma iliğimi kurruttu asya evi bi taşıyıp ta yerleştirsekte ayaklarımı uzatıp bi yatsam ya
hıımmm... hangi ayda doğdun sen..
ahhhh ahhh.. pijamaları giyip sıcacık bir çay yada kahve alıp kanepeye uzanıp kumandayı elime alıp........
ha bide saçlarımı eeennn tepeden toplamam lazım...:))))
evet canım. çok sıkıntılı bir süreç. bende yarı sakatken taşındım gerçekten çok zor. stresi zor bir ucundan tutan çıkar elbet.
evet cnm bugün temizleniyo inş. pazarda taşınıyoruz
evet canım. çok sıkıntılı bir süreç. bende yarı sakatken taşındım gerçekten çok zor. stresi zor bir ucundan tutan çıkar elbet.
baloncuk çıktıııııı
ahhhh ahhh.. pijamaları giyip sıcacık bir çay yada kahve alıp kanepeye uzanıp kumandayı elime alıp........
ha bide saçlarımı eeennn tepeden toplamam lazım...:))))
çok şükür . içine sindimi yeni evin peki. en azından stresin azalır. akşam evine rahat gidersin.
valla cnm benim kendime faydam yok ki
koca halledecek bi şekilde zaten kp annmeler falan saolsunlar yardıcı oluyolar
senin kızla aynı burç olacağız tatlım 19temmuzum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?