Ilk çocuğunu düşünenler...

hayırdır canım sakatken demişsin?:44:

taşınmadan kısa süre önce apartman merdiveninden düşmüştüm. ayağım sakatlandı. uzun süre kırıkla gezdim. ince olduğu için filmde görünmemiş emarda çıkmıştı. alçıya filan aldık yine geçmedi bu ara daha iyi gittikçe düzelecek sanırım.

geçmiş olsun hayatım. ben çok sakarımdır. düz yolda yürürken düşebilirim yani:)) şimdi eşim nasıl korkuyo anlatamam.

valla çok sakin bir çocukluk geçirdiğim doğru ama bebekliğim acaip zorluymuş sallamaktan beşik kırılmış o derece diyorum
ama şimdiden söyleyeyim içine kapanık olacak küçükken açman gerekecek onu gerçi böyle bir anneyle o coşar coşar

anneannede fırlama. babaannede öyle. ben de.. coşar dimi:))

geçmiş olsun hayatım. ben çok sakarımdır. düz yolda yürürken düşebilirim yani:)) şimdi eşim nasıl korkuyo anlatamam.

ben sakar değilim ama çok çarpa çarpa giderim :)) bu yeni evimizde geçmeden önce kv. oturuyordu. apt. merdivenler dönerli. ben hep derdim burdan bir gün düşecem diye. tamda onlar taşınırken, eşya taşırken düştüm. hatta uçtum desek yeridir. düşmedim yani...
Allahtan elimde zigonlarla uçtum onların üstüne düştüm.
onlar olmasaydı ve apt. ara boşluğu olmasaydı. şuan beynimin içinden geçenler çiçekler böcekler olurdu heralde kafayada bir huni takardım

OOO aman allahımmm... sen tiye al böyle:)))
valla verilmiş sadakan varmış gülüm.

bişe dicem ama dalga geçmicen....
uykum geldiiii((((
saçmalarsam görürsün..

Çok geçmiş olsun tatlımmmm.......
Allahım bir daha göstermesin..... İnşallah canım inşallahhh

OOO aman allahımmm... sen tiye al böyle:)))
valla verilmiş sadakan varmış gülüm.

bişe dicem ama dalga geçmicen....
uykum geldiiii((((
saçmalarsam görürsün..

bir kuzucuk çiti atladı, ikinci kuzucuk atladı, üçüncü kuzucuk atladı, dördüncü.... ay benim bile uykum geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…