- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.901
tabi canım. sen uğraşma böyle eşyalarla falan. zaten yemek yiyemiyorsun. iyice halsiz kalırsın.
hayırdır canım sakatken demişsin?:44:
evet cnm aydınlık ferak bi ev
bide büyük hemde kiraası ucuz
baya iyi oldu bize
güle güle oturun hayatım. bebişte uğurlu gelsin evinize.
taşınmadan kısa süre önce apartman merdiveninden düşmüştüm. ayağım sakatlandı. uzun süre kırıkla gezdim. ince olduğu için filmde görünmemiş emarda çıkmıştı. alçıya filan aldık yine geçmedibu ara daha iyi gittikçe düzelecek sanırım.
:)))) aaaa evettt ne güzell.. yaz çocuğu olacak bide. bende yaz çocuğuyum. eşimde öyle. :)))
bebişte ..:)))
okudum yengeç burcu çok duygusal ama bir o kadar ılımlı. inş öyle olur da rahat bir bebeklik ve çoccukluk geçiririz:)))
bizde başak burcuyuz.
saol bi tanem inş............
valla çok sakin bir çocukluk geçirdiğim doğru ama bebekliğim acaip zorluymuş sallamaktan beşik kırılmış o derece diyorum
ama şimdiden söyleyeyim içine kapanık olacak küçükken açman gerekecek onu gerçi böyle bir anneyle o coşar coşar
geçmiş olsun hayatım. ben çok sakarımdır. düz yolda yürürken düşebilirim yani:)) şimdi eşim nasıl korkuyo anlatamam.
ben sakar değilim ama çok çarpa çarpa giderim :)) bu yeni evimizde geçmeden önce kv. oturuyordu. apt. merdivenler dönerli. ben hep derdim burdan bir gün düşecem diye. tamda onlar taşınırken, eşya taşırken düştüm. hatta uçtum desek yeridir. düşmedim yani...
Allahtan elimde zigonlarla uçtum onların üstüne düştüm.
onlar olmasaydı ve apt. ara boşluğu olmasaydı. şuan beynimin içinden geçenler çiçekler böcekler olurdu heraldekafayada bir huni takardım
taşınmadan kısa süre önce apartman merdiveninden düşmüştüm. ayağım sakatlandı. uzun süre kırıkla gezdim. ince olduğu için filmde görünmemiş emarda çıkmıştı. alçıya filan aldık yine geçmedibu ara daha iyi gittikçe düzelecek sanırım.
Çok geçmiş olsun tatlımmmm.......
Allahım bir daha göstermesin..... İnşallah canım inşallahhh
OOO aman allahımmm... sen tiye al böyle:)))
valla verilmiş sadakan varmış gülüm.
bişe dicem ama dalga geçmicen....
uykum geldiiii((((
saçmalarsam görürsün..
Çok geçmiş olsun tatlımmmm.......
Allahım bir daha göstermesin..... İnşallah canım inşallahhh
uykum geldiiii(((
anneannede fırlama. babaannede öyle. ben de.. coşar dimi:))
eyvalll kırmızı allarrrmmmmm!!! kızlar topic topic gezin. gamzeyi arayın.... !!!!
gamze bizim topikte görünmüyor. Gamzeeeeeee sesimi duyorsan horlaa!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?