Ilk çocuğunu düşünenler...

:) dikkat et kendine evide karıştıracaksın bu arada

:)) servis şöförü tembihli eşim sıkı sıkı tembih etmiş. bide duraktan her gün eşim alıyo. bazen gelip işyerinden alıyo. beni hiç boş bırakmıyolar:)))
bende korkuyorum valla uyuyup kalcam biyerde diye:)))
dünya umrumda olmuyo uyku basınca. :)))

Günaydııııınnnnn
sadece akşamları buralardayım canım.Umutunda dediği gibi iş yerindeki internet sorunu yüzünden gündüzleri giremiyorum
Sen akşam da olsa nasıl olduğunu yaz ki haberdar olalım senden
canlarım 15 30 da rahim filmi çektireceğim duanız ihtiyacım olacak du edın bana
Allah yardımcın olsun canım. TErtemiz çıkar inşallah
o köfte bi doğsun istiracam totosundan bana bu yaptıkları için
Istır annesi.
günaydın kızlarrr bısy sorucaktım 5 hafta 6 gunluk hamıleyım mıde bulantısı bu zmanda normal mı bıde korkunçç gazz
Gaz çok normal. Mide bulantısı için de tam zamanları

Kızlar eşim bebeğimizin erkek olduğunu düşünüyormuş. Ben de kız diye hayal ediyorum. Hangimizinki doğru çıkacak bakalım

mrb canım. benim eşimde öyle. en baştan beri erkek hissediyoum diyor. bende kız istiyorum. ayy sen bizden önce öğrencen :))) sağlıklı olsun inş.

Gunaydin Arkadaslar,

Bugun normalde regl olmam lazim insallah olmam:) ama adet belirtileri halen devam ediyor,bu normal mi acaba hamileyken de ayni belirtiler olabiliomus umarim adetten dolayi degildir.
Bu arada belki bana kizacaksiniz ama halen sigara iciyorum bir turlu birakamadim dedim ki hamile kaldigimi ogrendigim gun birakicam ama sanirim olumsuz yonde etkiliyor beni.
Dua edin lutfen kizlar benim icin:),sagolun.

:)) amannn allah korusun

güaydınn canım nasılsın ne zaman öğreniyordun cinsiyetini

mrb canım. benim eşimde öyle. en baştan beri erkek hissediyoum diyor. bende kız istiyorum. ayy sen bizden önce öğrencen :))) sağlıklı olsun inş.
Ben başta erkek diye hissediyordum sonra kız aşığı olduğum için kız gibi hissetmeye başladım. Yarın kontrolüm var. Ben cinsiyet belli olur diye düşünüyorum ama doktor söylemeyebilir. Allah sağlıklı evlat versin de kız olsun erkek olsun önemli değil

hamileysen de aynı belirtileri yaşıyosun hayatım.kasık ağrısı gösğüslerde hassaslık hiç bir fark yok. sigarayı bırakamıyorsan bile azaltmalısın.

tabi canım sağlıklı sıhhatli olun ikinizde önemli olan bu. ama çokta merak ediyor insan dimi. ayy inş yarın öğrenirsin:)))
bize hbr ver olurmu.

inşallah bebişş vardır bi an önce bırak canım bak ne kadar heyecanla bekliyorsun bebeğini neden ona kötülük edesin

amin cnm tabi en önemlisi sağlıklı olmaları ve hayırlı evlat olmaları

tabi canım sağlıklı sıhhatli olun ikinizde önemli olan bu. ama çokta merak ediyor insan dimi. ayy inş yarın öğrenirsin:)))
bize hbr ver olurmu.
Vermez olur muyum tabi ki haber veririm. Cinsiyeti öğrensem bile 6. aya kadar bir şey almayacağım. Tutabilirsem kendimi inşallah

inşallah bebişş vardır bi an önce bırak canım bak ne kadar heyecanla bekliyorsun bebeğini neden ona kötülük edesin

tsk ederim canim,haklisin biliyorum zaten asla icmicem hamis olursam ,simdiden de azalticam...
Stresli bir isim var bi de bebis gelcek mi gelmeyecek mi diye kendimi yedigimden azaltamadim
Ama sizin yazdiklarinizi okuyunca umut doldu icime;kendimi cok germicem artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…