- Konu Sahibi meleksimam
-
- #15.981
:):) inş hayatım. hadi güzel haberi önce sen ver. banada moral olur:)
yarın 9.20 de randevum bu sefer mutlu çıkarım inşallah..daha bebişimize gönül rahatlıgıyla sevinemedik bile eşimle..nete girebildigim ilk fırsatta haber veririm canım
yarın 9.20 de randevum bu sefer mutlu çıkarım inşallah..daha bebişimize gönül rahatlıgıyla sevinemedik bile eşimle..nete girebildigim ilk fırsatta haber veririm canım
Günaydın kızlarrrrrr
Nasılsınız bugün bakalım
Gamzecim çözüm bulmana çok sevindimmmm
Güllümsün sen nasılsın şekerimmmm
Ozzy iyi haberlerle geleceksin inşallah yarınnn
Sunbalımmm çok rahat geçecek ve iyi sonuçlar alacaksın hiç korkma Allahımın izniyleeee
Günaydın kızlarrrrrr
Nasılsınız bugün bakalım
Gamzecim çözüm bulmana çok sevindimmmm
Güllümsün sen nasılsın şekerimmmm
Ozzy iyi haberlerle geleceksin inşallah yarınnn
Sunbalımmm çok rahat geçecek ve iyi sonuçlar alacaksın hiç korkma Allahımın izniyleeee
günaydın kızlarrr bısy sorucaktım 5 hafta 6 gunluk hamıleyım mıde bulantısı bu zmanda normal mı bıde korkunçç gazz
allahın izniyle herşey çok güzel olacak dua ediyorum senin içinde :)
bende iyiyim teşekkür ederim
bu senin bünyenle ilgili bir durum hayatım. olabilir tabi. ben 4+2 de öğrendim hamileliğimi o zaman bile vardı gaz problemi
asbelove saol canım inşallah..dua edin bana
saol canım sizlerde olmasanız..ailemden,arkadaşlarımdan uzakta hiç bilmedigim bi şehirde bana moral oluyosunuz
gece gunduz süreklı yatamıyorum bıle o kadr coknapıyorlar pekı bunun için çok fazla süt içiyorum o mu yapıyor acaba
bide karın agrım var ve hamılelıkte kabız olunuyor dye bılıyordum benımkı tam tersi
Senin msjı görmemişiim şekerimmmm
kusuruma bakma nolurrrrrr nasılsın iyimisinnnnn bata az kaldııı
günaydın bebişimmm..:))) ben bugün iyiyim çok şükür. çorba getirdim bide veden:))
sen nasılsın. atlattınmı biraz daha hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?