Ilk çocuğunu düşünenler...

oh içim rahatladı bıraz bıde henuz cok mınık nasıl degısıklık yapıyor vucuduma hayret bıde sabahları bı mutsuz uyanıyrm buda hamılelegn getırdıgı bır durumdr ınsallah yok depresyonda mıyım

kızlar baklagilleri suda bekletirken kabonat koyun biraz. gazını alır

:) sağol hayatım.
k.v sadece tel de görüşebiliyoruz. eşim yine kızdı k.p gitmek istemiyor oraya. iyimiş kalkmış koltuk değneğiyle geziyormuş.

olabilir ben alıştım artık. göğüslerin dahada şişecek dokunamayacaksın bunada hazır ol .

gitme zaten kuzuuu git eve bol bol uyu yoksa seni nerelerden toplarız bilemiyorum yaniiii

:))) çok fenasınız yavvv.. sorma. akşam 9 da sızmışım. yani o uyumak değildi. bildiğin sızmaktı. ve gece 2-3 kez wc ye kalkan ben sabaha kadar uyumuşum..
uyumuyorum sızıyorum. nasıl bir etki bu yavv.

o halde başka yediğin bişeyden mi oluyor acaba. ben geçenlerde brokoli yedim patlıycam sandım ateşler çıkacaktı yani. ağzımdan

aman ne bileyim can can ya ama terslik var ben,m gaz totodan değil ağızdan çıkıyo

hadi inş ya hayırlı haberler alırsında bi oh dersin

ısır canım bizim içinde ısır çok sevindim arkadaşına allah analı babalı büyütsün

saol cnm inş. hayırlısıyla doğsunda bacım

aynı cnm bol bulantılı arada kusmalı tam gaz devam

yaa kızlar akşam zeynepbayer girdi zehirlendim falan dedi bidaha ses soluk çıkmadı çok merak ettim.

ya sorma benim aklımda kaldı

gece gunduz süreklı yatamıyorum bıle o kadr cok napıyorlar pekı bunun için çok fazla süt içiyorum o mu yapıyor acaba

süt yapar cnm hemde nasıl şişir

bide karın agrım var ve hamılelıkte kabız olunuyor dye bılıyordum benımkı tam tersi

cnm ben 9 haftamdayım ilk haftalr benimde olyedi ama 8-9 da kabızla uğraşıyorum

kızlar baklagilleri suda bekletirken kabonat koyun biraz. gazını alır

pratik bilgi saol cancan

:))) çok fenasınız yavvv.. sorma. akşam 9 da sızmışım. yani o uyumak değildi. bildiğin sızmaktı. ve gece 2-3 kez wc ye kalkan ben sabaha kadar uyumuşum..

ohhhhh doğumdan sonra uyuyamayacaksın yaa şimdiden uyutuyor diyorki dinlensin annem sonra mahvolacakkkkk

aman hayatım çıksında nerden olursa olsun:)))

ya gaamze ben önceden tık sesine uyanırdım
hamileliğin ilk haftaları da çok uyku problemi çektim ama şimdi gör nasıl derin uyuyorum nasıl

ya gaamze ben önceden tık sesine uyanırdım
hamileliğin ilk haftaları da çok uyku problemi çektim ama şimdi gör nasıl derin uyuyorum nasıl

:))) aynı bacım bende öyle. akşam annemler vardı. koltukta otururken uyumuşum nasıl yatağa gittim hatırlamıyorum. hani çok sarhoş olursun nasıl yürüdüğünü falan hayal meyal hatırlarsın aynı öyleyim:)))
kendime şaşıyorum.

:) dikkat et kendine evide karıştıracaksın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…