- Konu Sahibi meleksimam
-
- #16.001
benimde öyle hayatım. ishal oluyorum . hatta sürekli ishalim diyebilirim. bizim bünyede böyle. :))
karın ağrısı çok yoğun oluyor kramp tarzında benimkiler. ama alışıcaz zamanla geçicek. tek sen değilsin bak:))
benim msj da görmedin
hamilelikte gaz olması çok normal bebeğim. sen zaten pilav ve salatadan başka bişey de yiyemiyosun. e doğal olarak pilavda azda olsa baklagil gaz yapar. bide salatanda turp şalgam falan varsa bunları rendeleyerek yapıyosa oda yapar. tabi soğanda.
aman maaşallah diyelim nazar değmesin
ben dün akşam iyiydim ama bu sabah çok kötü kalktım tatlım yaa nefes alamıyorum kulağım ağrıoooo
ilaçlar hiçbi işe yaramadı
senin kv nasıl iyi mşi biraz daha?
günayddınnn bebekler ve hala bebek gibi güzel kalan annelerrrr :))) hahahaha
kızlar baklagilleri suda bekletirken kabonat koyun biraz. gazını alır
:) sağol hayatım.
k.v sadece tel de görüşebiliyoruz. eşim yine kızdı k.p gitmek istemiyor oraya. iyimiş kalkmış koltuk değneğiyle geziyormuş.
oh içim rahatladı bıraz bıde henuz cok mınık nasıl degısıklık yapıyor vucuduma hayret bıde sabahları bı mutsuz uyanıyrm buda hamılelegn getırdıgı bır durumdr ınsallah yok depresyonda mıyım
gitme zaten kuzuuu git eve bol bol uyu yoksa seni nerelerden toplarız bilemiyorum yaniiii
o halde başka yediğin bişeyden mi oluyor acaba. ben geçenlerde brokoli yedim patlıycam sandım ateşler çıkacaktı yani. ağzımdan
şimdilik kanamada lekelenmede yok çok şükür...
umarım ikimizde hayırlı haberlerle geliriz canım.kötü şeyler getirmemeye çalışarak kendimi mümkün oldukça stresten kaygıdan uzak tutmaya çalışıyom..
yoksa 9 ay bitmez valla
ısır canım bizim içinde ısır çok sevindim arkadaşına allah analı babalı büyütsün
Günaydın kızlarrrrrr
Nasılsınız bugün bakalım
Gamzecim çözüm bulmana çok sevindimmmm
Güllümsün sen nasılsın şekerimmmm
Ozzy iyi haberlerle geleceksin inşallah yarınnn
Sunbalımmm çok rahat geçecek ve iyi sonuçlar alacaksın hiç korkma Allahımın izniyleeee
yaa kızlar akşam zeynepbayer girdi zehirlendim falan dedi bidaha ses soluk çıkmadı çok merak ettim.
gece gunduz süreklı yatamıyorum bıle o kadr coknapıyorlar pekı bunun için çok fazla süt içiyorum o mu yapıyor acaba
bide karın agrım var ve hamılelıkte kabız olunuyor dye bılıyordum benımkı tam tersi
kızlar baklagilleri suda bekletirken kabonat koyun biraz. gazını alır
:))) çok fenasınız yavvv.. sorma. akşam 9 da sızmışım. yani o uyumak değildi. bildiğin sızmaktı. ve gece 2-3 kez wc ye kalkan ben sabaha kadar uyumuşum..
uyumuyorum sızıyorum. nasıl bir etki bu yavv.
aman ne bileyim can can ya ama terslik var ben,m gaz totodan değil ağızdan çıkıyo
hadi inş ya hayırlı haberler alırsında bi oh dersin
saol cnm inş. hayırlısıyla doğsunda bacım
aynı cnm bol bulantılı arada kusmalı tam gaz devam
ya sorma benim aklımda kaldı
süt yapar cnm hemde nasıl şişir
cnm ben 9 haftamdayım ilk haftalr benimde olyedi ama 8-9 da kabızla uğraşıyorum
pratik bilgi saol cancan
ohhhhh doğumdan sonra uyuyamayacaksın yaa şimdiden uyutuyor diyorki dinlensin annem sonra mahvolacakkkkk
Senin msjı görmemişiim şekerimmmm
kusuruma bakma nolurrrrrr nasılsın iyimisinnnnn bata az kaldııı
günayddınnn bebekler ve hala bebek gibi güzel kalan annelerrrr :))) hahahaha
:))) çok fenasınız yavvv.. sorma. akşam 9 da sızmışım. yani o uyumak değildi. bildiğin sızmaktı. ve gece 2-3 kez wc ye kalkan ben sabaha kadar uyumuşum..
uyumuyorum sızıyorum. nasıl bir etki bu yavv.
ya gaamze ben önceden tık sesine uyanırdım
hamileliğin ilk haftaları da çok uyku problemi çektim ama şimdi gör nasıl derin uyuyorum nasıl
aman hayatım çıksında nerden olursa olsun:)))
ilahi çok güldümçok yaşa emi
:))) aynı bacım bende öyle. akşam annemler vardı. koltukta otururken uyumuşum nasıl yatağa gittim hatırlamıyorum. hani çok sarhoş olursun nasıl yürüdüğünü falan hayal meyal hatırlarsın aynı öyleyim:)))
kendime şaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?