- Konu Sahibi meleksimam
-
- #17.821
Gülümsün eşim arabayla bırakıyor heryere neyseki....
Absolve,gamze geçmiş olsun dikkat edin kendinize...
Benimde dişçide randevum var bugün
ne oluyo kızlar aman dikkat hastalardan falan uzak durun
anlayamadım valla hayatım. çok sakındım kendimi. hatta yemekhaneye bile herkesten önce çıktımki. aynı havayı solumayım diye. 132 kişi aynı anda yemek yiyor.
boğazım acımasa idare edicemde ...
iğnelik bir durum yok canım..Diş etlerim bembeyaz oldu..Birde kanıyor çok...Birşey yapabilirmi bilmiyorum
geçmiş olsun hayatım. ilaçta kullanımıcam((
Adaçayı ile gargara yapmak boğazlara iyi geliyormuş.araştır istersen
Sağol tatlım sana da geçmiş olsunnn bol c vitamini tüket canım inşallah olmadan kurtarırsın
Merhaba arkadaşlar biraz geç oldu ama ben de katıldım aranıza. çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz. antalya civarında olup da tecrübelerini ve doktor tercihlerini paylaşabilecek olanlar var mı ?
Slm kızlar bu ara içimde çok heyecan var bebişim olsun istiyorum. Kontrole gittim azıcık îltihabım varmış ilaçlarımı kullanıyorum.
Hamilelik nasıl bir duygu kızlar. Beni de aranıza alın heyecanımızı paylaşalım
annemde önerdi aynısını. eve geçince yapıcam hemen. diş eti kanamasımı başladı sende hayatım. benim bugün oldu.
Evet ya kanıyor dişetlerim..Birde üst kısımlar açık pembe diş dipleri kırmızı korktum bişey olacak diye..Bakalım doktor ne diyecek
anlayamadım valla hayatım. çok sakındım kendimi. hatta yemekhaneye bile herkesten önce çıktımki. aynı havayı solumayım diye. 132 kişi aynı anda yemek yiyor.
boğazım acımasa idare edicemde ...
Evet ya kanıyor dişetlerim..Birde üst kısımlar açık pembe diş dipleri kırmızı korktum bişey olacak diye..Bakalım doktor ne diyecek
inş. hayatım sağol. cumartesi randevumuz var doktorda. adam sıkı sıkı uyarmıştı beni. hasta gidersem çok fırça yicem
hoşgeldin canım. neden geç oldu.
ya cnm ne yapsanda olacaksa oluyo bi şekilde
ilaçta alamayacağın için dayanacan vitamine bol bol dinleneceksin
cnm bir hekime gözüüksen belki bişeyler önerir
uzun süredir beğenerek takip ediyordum aslında ama henüz bebek yapmaya karar verdim o yüzden bu süreç boyunca bilgi ve tecrübe sahibi olanlarla irtibat kurmak istedim. evleneli 4 ay oldu aslında önce ertelemeyi düşünüyorduk sonra bunun gereksiz olduğuna karar verdik :) şimdi gebelik öncesi hazırlıklara başlamam gerekiyor doktor seçimi kontroller folik asit, vitamin takviyeleri vs..
hoşgeldin canımmm hayırlı olsun inşallah tez zamanda kavyşursun bebişineee
çıktımı karyotip sonuçları cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?